in

Játék áttekintése Song Pop Party

A SongPop Party kétségtelenül az egyik legjobb elérhető partijáték. A kreativitás a játékban, amelyet a játékosok anélkül élvezhetnek, hogy ismerniük kellene a zene alapelveit. Jelenleg a játék mobileszközökről és Apple Arcade rendszerről jelent meg, és már elérhető a Nintendo Switch-en is, és az Apple ökoszisztémán kívül is megtapasztalható ez a játék.

A SongPop Party játék alapelvei és szabályai nagyon egyszerűek. Minden játékos testreszabhatja játékbeli karakterét egy kis avatárral, majd kiválaszthatja a kívánt zenei műfajt és műfajt. Ezek a játékon belüli kategóriák nagyon változatosak, az 50-es és régebbi zenéktől a mai slágerekig terjednek, lehetővé téve, hogy versenyt rendezzenek egymással néhány csodálatos helyszínen.

Ez a fajta vezérlés, amelynek folyamata mindenkitől függ, valójában nagyon fontos és hatékony, mert nem mindenki rendelkezik ugyanolyan tapasztalattal vagy szakértelemmel a zene terén, és sokszor a zenei műfaj más játékai elhanyagolják az embereket. Például te és szüleid élvezhetik, hogy versenghetnek a 80-as évek zenéjével kapcsolatos tudásodért, vagy játszhatnak a 2020-as évek bármelyik kategóriájának rajongóival, például barátokat szerezhetsz. Nem tudod, mi az a Duran Duran, de ők ismerik Billie Eilish zenéjét. zene a dalon túl, és ez teszi a játékot olyan dinamikussá. Természetesen mindenkinek joga van szeretni a kedvenc zenéjét, de a zenei műfajban kevés játéknak sikerül, de a Song Pop Party szinte minden zenei műfajt lefed mindenféle rajongó számára. És mindig felváltva választhatsz különböző kategóriákat győződjön meg róla, hogy mindenkinek megvan a kedvenc pillanata és a kívánt élmény a játéktól a mesterig. A játék egyetlen gyengesége ebből a szempontból, hogy bármennyire is átfogó, hiányzik belőle a külföldi zene és sok más európai és ázsiai műfaj.

A játék minden köre 10 kérdésből áll, és minden kérdést ugyanabban a sorrendben játsszák le: a dal egy kis részét lejátsszák, és négy lehetőséget kapunk, és legfeljebb tíz másodperc alatt be kell azonosítanunk, melyikhez melyik darab zenéhez tartozik a lejátszott darab? A játékhoz szükséges összes feladat, beleértve a beállítási időt, a zenelejátszási időt és a lehetséges válaszok és végül az eredmények képernyő megjelenítését, a teljes Song Pop Party játék nem tart tovább 2 percnél.

A Song Pop Party valójában csak ennyi. Nincsenek negatív pontozási körök, nem lehet egymást trollkodni, nincsenek erők, és nincs olyan társasjáték-struktúra, amely az apróságok útjába állna. A képernyő minimalista, mint bármi más (csak színes háttér és kérdések), és nincs hosszú távú statisztika a játékosprofilokról, amelyek komolyabbá tennék az élményt és a rekordot. A Song Pop Party játéknak nem kell másnak lennie, mint az idő múlatására, és a játék ezt a területet a legjobban megvalósította.

A játék teljes mértékben arra az elgondolásra támaszkodik, hogy szórakoztató a barátainál gyorsabban kitalálni a zenét, ami természetesen nagyon jó tipp volt a fejlesztők részéről, mert a játék a problémák ellenére nagyon szórakoztató. Mivel a Nintendo Switch konzol kis Bluetooth vezérlőit mobiltelefonodon keresztül is használhatod, olyan élményben lehet részed, mint egy hangos buli, ahol több barátod is remek élményben lehet része.

Semmi mást nem kell mondani a SongPop Partyról. Ez a játék egy nagyon erős társasjáték, és egy jó minimalista tökéletesség a társasjátékokban. Mivel a fejlesztők olyan nagy szabályozást adtak a számodra, hogy milyen zenetípusról kérdezzenek és válaszoljanak, ez egy zenei játék mindenki számára, nincs benne más, más videojátékokhoz hasonló elem. A tanuláshoz bárki, tudásától függetlenül, felveheti a konzolját vagy telefonját, és elkezdhet játszani másokkal.

Overall
10/10
10/10
 • Grafika - 10/10
  10/10
 • Sztori - 10/10
  10/10
 • Zene - 10/10
  10/10
 • Játékmenet - 10/10
  10/10

Játék áttekintése Dakar Desert Rally

Játék áttekintése Lemon Cake