in

Felülvizsgálat Trifox

Üdvözlet minden lelkes és kedves játékosnak, aki olvassa ezt a bejegyzést, és szerencsére, amint látja, népszerű játékáttekintő webhelye, a gamesfold webhelye egy élénk és izgalmas bejegyzéssel és egy ismertetővel tér vissza. ellentmondásos értékelés üdvözölte Önt, rendszeres rajongóit. Az üdvözléseket kihagyva valószínűleg nincs kedved megismerkedni a mai játékkal, és nem fogunk tovább várakozni, hanem rögtön a lényegre térünk – vagyis a Trifox játék ismertetésére, ami a közösségi oldalakon és a A közelmúltban más vélemények is a legnépszerűbb és megvitatott játékok közé tartoztak – tessék. Mivel már valószínűleg ismeri weboldalunk szabályait, biztosan tudja, hogy előzetes felkészülés nélkül nem kezdjük meg a felülvizsgálatot, és bár valószínűleg a legtöbben rendelkezik előzetes információval csapatunk kiválasztott játékáról, és most Ha csak ezt a cikket követve megtudjuk a véleményünket róla, a gamesfold néhány új kapcsolattartója nem biztos, hogy sokat tud a játékról, és ez az ismertető arra szolgál, hogy elolvassa csapatunk véleményét a játékról és megismerje ezt a csábító játékot. Emiatt a következő bekezdést a játék unalmas részeinek bemutatására szánjuk, mint például a megjelenés éve és a rendelkezésre álló platformok stb. Ha tehát szeretne közvetlenül a fő ismertetőhöz menni, és nem törődik az általános információkkal a játékban, tekintse meg ennek a cikknek a harmadik bekezdését. Nos, jobb, ha bemutatjuk a választott játékunkat, és együtt tanuljuk meg, hogy miért ezt a játékot választottuk mi több ezer további áttekintési lehetőség közül, és érdemes-e pénzt és időt költeni rá vagy sem!

A játék története egy rókáról szól, aki felébred egy gyönyörű tavaszi napon, és látja, hogy ismeretlen tolvajok behatoltak a házába, és ellopták a tévé távirányítóját! Ennyi elég is ahhoz, hogy a történetünkben szereplő róka készen álljon bosszút állni azzal, amije van – jelen esetben csak egy bottal! – Állj bosszút. Úgy gondoljuk, hogy a játék történetének nem igazán van minősége és mélysége, és nem adunk neki túl jó pontszámot.

A játék grafikája elsőre ismétlődőnek és hétköznapinak tűnik, de a játék animációinak stílusa igazán vonzó, és általában véve jó pontszámot ad tőlünk ez a rész. A játék zenéje olyan, mint a grafikája, bár elsőre nem tűnik érdekesnek, de megvannak a maga lebilincselő funkciói, amelyek együttesen jó pontszámot érnek el a játék zenéjére. Összességében úgy gondoljuk, hogy a játék erős audiovizuális szempontból.

A játék játékmenete érdekes összrendszerű, és például a játék ellenségei valóban kihívást jelentőek és vonzóak, de a játék fő fegyvere nem áll jól nekünk, és technikailag a játékmenet sem jó minőségű. Ma nem értékeljük magasra a játékmenetet.

Úgy gondoljuk, hogy mára már kellően ismeri a játékot, és részletesen elolvasta részletes ismertetőnket annak különböző részeiről. Emiatt úgy gondoljuk, most van itt az ideje, hogy válaszoljunk a cikk elején feltett kérdésünkre, és eldöntsük ennek a játéknak a sorsát – hogy szerintünk a kosarába kerüljön-e vagy sem! – Van. Valójában mai játékunk vonzó és csábító megjelenésű, és el kell mondanunk, hogy ez a vonzalom nemcsak a játék megjelenésében rejlik, hanem valóban egy érdekes és lebilincselő játék, amelynek okait részletesen kifejtjük a játékunkban. felülvizsgálati szöveg Am. Szerintünk a játéknak nincs túl jó és erős története, de a grafikája és a zenéje igazán profi. De mint tudjátok, az a véleményünk, hogy egy jó játéknak nem csak jó hang- és vizuális effektusokkal kell rendelkeznie, hanem a sztori és a játékmenet minősége is fontos, sajnos ebből a szempontból ez a játék nem teljesített túl jól. Röviden, úgy gondoljuk, hogy ennek a játéknak a megvásárlása egyáltalán nem jó döntés, és ha valóban érdekli a játék, és nem tud aludni aznap éjjel játék nélkül, javasoljuk, hogy ellenőrizze a különböző lehetőségeket, és bár ez a játék a legtöbb weboldal, például a Steam platform honlapja, nagyjából húsz dolláros áron adják, biztosan találsz jobb árakat. Ezenkívül a játéknak van egy demóverziója is, amelyről úgy gondoljuk, hogy jobb rálátást biztosít a játékra, és ezt a demóverziót ingyenesen beszerezheti kedvenc platformjairól. Sajnos a végére ért egy újabb érdekes ismertetőnek a weboldalunkon, és várnia kell a következő cikkig, hogy izgalmas kritikát kapjon! Javasoljuk, hogy kommentelje és ossza meg véleményét a Trifox játékkal kapcsolatban, amíg a cikk alatti új bejegyzésre vár, és elbúcsúzunk tőletek, jó barátainktól.

Overall
6/10
6/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Sztori - 2/10
  2/10
 • Zene - 9/10
  9/10
 • Játékmenet - 4/10
  4/10

Játék áttekintése Airoheart

Felülvizsgálat Bones of Halloween