in

Játék értékelés A Frog’s Job

Dead Frog De ez még csak a kezdet a béka számára, mert Istennek (a címben óriási békaként ábrázolva) vannak tervei. Isten a békát példaképpé és vezetővé akarja tenni, mert a világon mindenhol vannak békák, akiknek átkozottul jó vezetőre van szükségük. Amikor egy ilyen mondatot hallasz és olvasol egy játék leírására, valószínűleg fütyül az agyad. Ez is egy kis független játék. Itt ahelyett, hogy elérnéd egy szint végét és zászlórudat ugrasz vagy hirdetőtáblát pörgetnél, szó szerint felkapod valakinek a lelkét. Egy ilyen érzés játék közben jó mélységet ad a platformer játéknak. A Frog’s Job más akar lenni. Kövesse a Gamesfold webhely értékelését a játékról.

A történet koncepciója és célja (bármilyen kicsi is) nem az egyetlen dolog, amit szeretni kell az A Frog’s Job-ban, amely a Ratalaika Games zsebplatformer specialistáitól származó platformjáték. Ebben a címben minden kedves és igazán szórakoztató. Nagyon nehéz beszélni a játék bemutatásáról. A játék technikai szempontból nem lenyűgöző, sem grafikai, sem hangzási szempontból. A béka karakter, aki valójában a játék főszereplője és a játék során irányított lény, egy aranyos kis srác. Sok ebbe a műfajba tartozó játék figyelmen kívül hagyja az ilyen egyszerű dolgok elkészítését a siker érdekében, majd rácsap egy 4,99 GBP-os árat. De ami ebben a címben lenyűgöz, az az, hogy az A Frog’s Job nem elégszik meg e műfaj sztereotípiáinak létrehozásával és ismétlésével. Valódi ötletei vannak és azokat jól megvalósítja.

Az egyes szakaszok (játékplatformok) mérete legfeljebb egy képernyő. Ebben a játékban az a fő célod, hogy egy békát a célba érj, így a kihívás az, hogy elérd. A szokásos platformos kihívások megállítanak a nyomában, a platformok mozognak, a tüskék fenyegetőnek tűnnek, és a furcsa ellenség végigjárja az őrjáratot. Az első szerelő, ami az utadba kerül, az időstop, amely jól van megvalósítva, és megfelelő szintű kihívást jelent. Például a ládák a felszín alatti nyílásokból kerülnek ki, így meg kell állítani az időt, mert a láda éppen a megfelelő magasságban van. A játék mechanikája ezzel nem ér véget. Ahogy haladsz a biomokon, idővel új mechanikák kezdenek rétegezni. Kapsz valami köpött lövedéket, és rá tudsz állni arra a lövedékre. Így az út során támogatási platformként is használható, amely jó aspektust és mélységet biztosít a játékmenetben. Minden összetevő megvan a platformozás gonosz kombinációjához. Mindezek az érdekes mechanikák azt bizonyítják, hogy a játék színpadi tervezői és fejlesztői tudják, mit csinálnak, és mindent felhasználnak, amijük van.

Az egyik probléma, amely zavarhatja a játékosokat, a játék hossza. Körülbelül 1 órát vesz igénybe az egész játék befejezése, és mire meg akar szokni a mechanikát és magát a játékot, a játéknak vége. Talán nem igazán lehet panaszkodni, mert az A Frog’s Job egy független játék, nagyon alacsony költségvetéssel egy kis stúdióban, de a lényeg az, hogy a játék ilyen vonzó elemei ellenére nem sikerült maximálisan kihasználni a játékban rejlő lehetőségeket, a játék sok mindent megtehetett volna. hogy be kell mutatnia. Emellett a különböző játékmódok és kihívások, amelyeket a játék a játékosok útjába állít a játék során, a történetóra jobb játékélményt és ennek eredményeként magasabb pontszámot jelent a játék számára.

És az A Frog’s Job minden dicséret ellenére, ez még mindig egy egyszerű platformer. Az időmegállító platformok szórakoztatóak, de nem elégségesek ahhoz, hogy a játék kitűnjön a tömegből. Kicsit több ambícióval a játék elérhette volna ezeket a magasságokat. Néhány többoldalas, ellenőrzőpontokkal és felfedezéssel teli szakasz lehet az egyik ilyen megközelítés a játék jobbá tételéhez. A magasabb fokú összetettség és kihívás néhány további lépéssel egy másik megközelítés lehet. De soha nem fogod megbánni az élményt, mert az A Frog’s Job nagyjából mindent tartalmaz, amit egy megfizethető platformertől, éles grafikától, kihívást jelentő szakaszoktól és kreatív fordulatoktól az időmegállító platformon és egyéb mechanikákon kívánhat. Csak több ambíció kellett hozzá, és az A Frog’s Job remek játék lehetett volna ebben a műfajban.

Overall
8/10
8/10
 • Grafika - 8.5/10
  8.5/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 9/10
  9/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

Játék áttekintése 7 Days Of Rose

Játék áttekintése Faircroft’s Antiques: Treasures of Treffenburg