in

Játék áttekintése 7 Days Of Rose

Mindannyian megtapasztaltunk egy dühös és kéjes tinédzser helyében lenni, akinek hormonjai éppen most termelődnek, és soha nem akarunk visszamenni abba az időbe. Azt viszont tudjuk, milyen rossz ebben a pozícióban lenni, és ha nem vigyázunk, jóvátehetetlen károkat okozhat nekünk. Most a 7 Days Of Rose játékban ezt a számunkra nehéz és természetesen veszélyes időszakot próbálják ábrázolni. Kövesse a Gamesfold webhely által írt ismertetőt a játékról, hogy megtudja, képes volt-e megbirkózni az ábrázolásával vagy sem?

A játék szegény kis Michael történetét meséli el, aki annyira le van szerencsétlenül, hogy kénytelen egy szuper drága üdülőhelyre menni, ami úgy néz ki, mint valami Love Island. A szüleivel kell utaznia, ami szerintünk megmagyarázhatja, miért olyan rosszkedvű, mert mindannyian voltunk ilyenkor. A szülei furcsán szexéhesek, olyannyira, hogy a vacsoraasztalnál bánnak egymással! Isten tudja, miért viselkednek úgy a szülők, mintha most ismerkedtek volna meg, amikor egy tizennyolc éves fiú van velük. Miközben Michael nevet a világ igazságtalanságán, útközben találkozik egy Rose nevű lánnyal. Ő egy álomlány, aki tökéletesen illeszkedik a szexjátékok témájához. Szomorú dolgokat mond magáról, és megpróbál segítséget kérni Michaeltől, mielőtt depresszióba zuhanna, miközben valami megmagyarázhatatlanul vonzót talál Michaelben, és kapcsolatba lép vele.

Annyira hihetetlen a kapcsolat kettejük között, és annyira hiányzik a kémia, hogy az ember azon töpreng, vajon ez a kapcsolat erőltetett, vagy logikusan alakította ki a cselekmény. Michael vergődik, mint egy féreg a napon, és a legostobább dolgokat mondja, ami eszébe jut. Mivel mindenki hamar rájön, hogy Rose meglehetősen lenyűgöző, Michael pedig nem, akkor mi történik?
Amint azt valószínűleg sejti, ez a játék pontosan azoknak a fiatal férfiaknak készült, akik nyári románcokról álmodoznak olyan nőkkel, akik minden tekintetben vonzóak és szexisek. Ahogy haladsz a játék 7 napján, a meghozott döntések vagy elmélyíthetik Rose-szal való kapcsolatodat, vagy taszíthatják őt. Rose depressziója miatt a közönség sok kihívást jelentő választásra számíthat a játékban, de ezek mindegyike csak egy csomó egyszerű párbeszédes választás, amely teljesen csalódást okozhat. Michael egyáltalán nem szerethető karakter, nem elég öntudatos ahhoz, hogy rájöjjön, hogy ő egy nagyon szerencsés fiú, egy gyönyörű helyen, szerető szülőkkel, és minden adott ahhoz, hogy a legtöbbet hozza ki belőle. Amikor párbeszédet kaptunk, azonnal el kellett vetnünk legalább kettőt ezek közül, mert annyira kellemetlenek voltak. Gyakran nincs egyetlen választási lehetőség sem, mert minden mondatban benne van a nárcizmus vagy az önutálat, ami nagyon rossz választási lehetőségeket hagy maga után.

A 7 Days of Rose a grafika és a vizuális effektusok tekintetében messze meghaladja a szabványt. Ebben az értelemben ez egy kedves játék, és különösen a játék karaktereinek képei és rajzai nagyon szépek. Egyik karakter számára sem áll rendelkezésre széles pózválaszték, és a karaktertervek egy része kissé eltér, különösen Rose szülei, akik túl fiatalnak tűnnek, de összességében a 7 Days Of Rose egy gyönyörű játék. A párbeszédek jól meg vannak írva, kevés az elírás és minden olvasható. Természetesen történeti szempontból ez általában rossz és rossz. A játéknak gyakorlatilag semmi köze a történetéhez és a romantikus potenciáljához. A Michael és Rose közötti pillanatok teljesen figyelemre méltóak és értelmetlenek. Ellátogatsz a strandra, múzeumokba stb., és semmi különös nem történik. Ha van egy történet, amit el kell mesélni, annak semmi jelét nem fogod látni a játék során. Ehhez a játékstílushoz kevés választási lehetőség van. Kevés két óra alatt valószínűleg harminc párbeszédet fog felvenni, és ez egy kicsit átlagon felüli. De ezek a választások, mint említettük, ezek a párbeszédek és választások, elég rosszak, és nyugodtan kijelenthetjük, hogy ha ezek a gondolatok járnak Michael fejében, akkor valószínűleg szakemberhez kell fordulnia. Ő egy meglehetősen ellenszenves srác. Még a választási lehetőségek sem különböznek egymástól. Számos különböző befejezés is van a játékban, amelyek közül néhány kielégítőbb, mint mások, ami természetesen pluszpont a játék számára. Az erős sztori nem kötelező, különösen ebben a játékstílusban, de a 7 Days of Rose egyáltalán nincs jól elmesélve, és a történet kanyargós, ahelyett, hogy bármilyen irányt mutatna a karakterek céljaik elérésére.

A 7 Days Of Rose címet egyáltalán nem ajánljuk. Hacsak nem unatkozik annyira, vagy szeret szexi képeket nézni vonzó rajzfilmes nőkről, és csak tudja, hogyan kerülheti el, hogy tönkretegye egy kapcsolatát egy gyönyörű lánnyal, ez is teljesen irreális módon. Mindenesetre a játékból hiányoznak a pozitív pontok a tetszés szerint.

Overall
3.8/10
3.8/10
 • Grafika - 7/10
  7/10
 • Sztori - 0.5/10
  0.5/10
 • Zene - 7/10
  7/10
 • Játékmenet - 0.5/10
  0.5/10

Játék áttekintése Doomed to Hell

Játék értékelés A Frog’s Job