in

Felülvizsgálat Bones of Halloween

Üdvözlet minden lelkes és kedves játékosnak, aki olvassa ezt a bejegyzést, és szerencsére, amint látja, népszerű játékáttekintő webhelye, a gamesfold webhelye egy élénk és izgalmas bejegyzéssel és egy ismertetővel tér vissza. ellentmondásos értékelés üdvözölte Önt, rendszeres rajongóit. A köszöntést kihagyva valószínűleg nincs kedve megismerni a mai játékot, és nem fogunk tovább várakozni, hanem rögtön a lényegre – vagyis a közösségi oldalon található Bones of Halloween játék ismertetőjére. hálózatok és az egyéb áttekintő webhelyek az utóbbi időben a legmenőbb és legtöbbet emlegetett játékok közé tartoznak – tessék. Mivel már valószínűleg ismeri weboldalunk szabályait, biztosan tudja, hogy előzetes felkészülés nélkül nem kezdjük meg a felülvizsgálatot, és bár valószínűleg a legtöbben rendelkezik előzetes információval csapatunk kiválasztott játékáról, és most Ha csak ezt a cikket követve megtudjuk a véleményünket róla, a gamesfold néhány új kapcsolattartója nem biztos, hogy sokat tud a játékról, és ez az ismertető arra szolgál, hogy elolvassa csapatunk véleményét a játékról és megismerje ezt a csábító játékot. Emiatt a következő bekezdést a játék unalmas részeinek bemutatására szánjuk, mint például a megjelenés éve és a rendelkezésre álló platformok stb. Ha tehát szeretne közvetlenül a fő ismertetőhöz menni, és nem törődik az általános információkkal a játékban, tekintse meg ennek a cikknek a harmadik bekezdését. Nos, jobb, ha bemutatjuk a választott játékunkat, és együtt tanuljuk meg, hogy miért ezt a játékot választottuk mi több ezer további áttekintési lehetőség közül, és érdemes-e pénzt és időt költeni rá vagy sem!

A Bones of Halloween játék valószínűleg ismeretlen játék a cikk olvasóinak többsége számára, de véleményünk szerint ez a játék a maga műfajában érdekes alkotásnak számít. De mint tudod, az ismertetőinkben általában nem foglalkozunk túl átlagos játékokkal, inkább a dögös és vonzó játékokra koncentrálunk. Ezért tudni kell, hogy a mai játék közel tíz napja jelent meg PlayStation 5, Nintendo Switch, PlayStation 4, Xbox One, Microsoft Windows, Xbox Series X és Series S platformokra és Linux operációs rendszerre, illetve azóta egészen mostanáig. A legvitatottabb játékok közé tartozott. Érdekes tudni, hogy a játékot egy új, független játékgyártó cég, a Petite Games készíti, és bár a gamesfold értékelő csapatában a legfontosabb szlogenünk a független játékgyártók támogatása, úgy gondoljuk, hogy most döntenünk kell túl korai, hogy ez a játékgyártó képes volt-e jelentős hatást produkálni vagy sem, ezért azt javasoljuk, maradjon velünk, és ezt részletesen megvitassa a következő bekezdésekben.

A játéknak nincs új és kreatív sztorija, és csak egy horror effektust mutatott be Halloweenre, ami véleményünk szerint, ha a fejlesztő csak egy kis időt is fordít a sztori feldolgozására, akkor a játék sokkal erősebb hatású lett volna. Grafikát tekintve a játék dizájnja átlagos minőségű, de művészi stílusa igazán vonzó és figyelemre méltó.

Csakúgy, mint a grafikája, a játék zenéje sem túl erős az összeállítás minőségét tekintve, de jól illeszkedik a játék többi összetevőjéhez. Bár ennek a játéknak kevés szakasza van – körülbelül húsz szakasz -, de a játékmenet összetett vezérlőrendszerrel rendelkezik, és véleményünk szerint magas pontszámot érdemel ezért a szakaszért.

Úgy gondoljuk, hogy mára már kellően ismeri a játékot, és részletesen elolvasta részletes ismertetőnket annak különböző részeiről. Emiatt úgy gondoljuk, most van itt az ideje, hogy válaszoljunk a cikk elején feltett kérdésünkre, és eldöntsük ennek a játéknak a sorsát – hogy szerintünk a kosarába kerüljön-e vagy sem! – Van. Valójában mai játékunk vonzó és csábító megjelenésű, és el kell mondanunk, hogy ez a vonzalom nemcsak a játék megjelenésében rejlik, hanem valóban egy érdekes és lebilincselő játék, amelynek okait részletesen kifejtjük a játékunkban. felülvizsgálati szöveg Am. Szerintünk a játéknak nincs túl jó és erős története, de a játékmenete és a zenéje igazán profi. De mint tudjátok, az a véleményünk, hogy egy jó játéknak nem csak jó hang- és vizuális effektusokkal kell rendelkeznie, hanem a sztori és a játékmenet minősége is fontos, sajnos ebből a szempontból ez a játék nem teljesített túl jól. Röviden, úgy gondoljuk, hogy ennek a játéknak a megvásárlása egyáltalán nem jó döntés, és ha valóban érdekli a játék, és nem tud aludni aznap éjjel játék nélkül, javasoljuk, hogy ellenőrizze a különböző lehetőségeket, és bár ez a játék a legtöbb weboldalon, például a Steam platform weboldalán öt euró körüli áron adják, minden bizonnyal lehet jobb árakat találni. Sajnos a végére ért egy újabb érdekes ismertetőnek a weboldalunkon, és várnia kell a következő cikkig, hogy izgalmas kritikát kapjon! Javasoljuk, hogy kommentelje és ossza meg véleményét a Bones of Halloween játékról, miközben vár egy új bejegyzést a cikk alatt, és elbúcsúzunk tőletek, jó barátainktól.

Overall
4/10
4/10
 • Grafika - 4/10
  4/10
 • Sztori - 1.5/10
  1.5/10
 • Zene - 6.5/10
  6.5/10
 • Játékmenet - 4/10
  4/10

Felülvizsgálat Trifox

Játék áttekintése Obakeidoro!