in

Játék Wavetale

Újabb nap és újabb Nintendo játék, amely szépségével és saját stílusával egy nagyon vonzó játékmenetet képvisel, amelytől elvárjuk a világ legkorszerűbb fejlesztőitől, hogy ilyen módon készítsék el saját játékaikat, és ebben az egyik funkciók Használjon különleges varázslatokat és rejtvényeket, amelyek a játékosok fejében maradnak. Az egyik ilyen játék a Wavetale nevű játék, amely még egy hete sem jelent meg a Steam áruházban, amely ezt a játékot 2022-es játéknak tekinti majd. Ma azonban áttekintjük ezt a vonzó játékot az Ön játékosai és kedves barátai számára szerte a világon a GamesFold oldalon. Maradj velünk.
Általában az ilyen játékokban található ötletek nagyon vonzó módon új szintre emelhetik a platformjátékokat. Egy különleges ötlet, ami ebben a játékban a sztori részen kívül a játékmenetben is eltűntet. A Wavetale játékban egy hős szerepét játszod, akinek a városa az óceán vize mellett található, de a vizekben létező gonosz lények miatt, amelyek folyamatosan támadják városát, katasztrófa történik. Hatalmas hullámok jönnek, amelyek hatására a vízben lévő szörnyek a part felé és azon túl is elszállnak. Természetesen a partok mentén falak és az ellenük való küzdelemhez szükséges eszközök megkönnyíthetik ennek a városnak a dolgát, de a játék főszereplőjének a hosszú hullámok rémálom, mert át tudnak haladni ezeken az akadályokon.

A játék történetéhez és nem narratív részéhez kifejlesztett jelenetekben és videórészekben láthatjuk, milyen bajokat okoznak ezek a szörnyek. Néhány küldetésed a vízben történik, és sok közülük a városban és a strand olyan részein van, ahol képesnek kell lenned megküzdeni ezekkel a szörnyekkel a többi eszközzel, ami nagyon érdekessé teszi a játékot. De ennek a játéknak a legfontosabb jellemzője, amelyet a játék fő jellemzőjének tartanak, hogy egy sellő barátsága van a játékban. Ez a barát egy nagyon érdekes kiegészítés nemcsak a Wavetale történetéhez, hanem a játékmenetéhez is. Úgy létezik, hogy teljes sebességgel tud haladni a vízen! Természetesen nem olvastál félre, és ugyanazt a mozgást értjük a vízen, így ez a sellő nagy sebességgel tud mozogni a vízben, felismerve a vízen tett lépésedet, a lépését is ugyanabba teszi.

Helyezze el úgy, hogy a vízben legyen. Élje át az eredeti élményt a vízen való mozgásról, amíg a játék karaktere vízbe nem fullad. Ez a fajta fejlesztés, valamint a vízen és a játék egészében kialakított nagyon vonzó ösvények a játékot sima és lebegő játékmenetté varázsolják, amely a legtöbbször a vízen való korcsolyázáshoz hasonlít. A Wavetale az egyik olyan platformernek tekinthető, amely a maga nemében egyedülálló a 3D-s fejlesztése és a vonzó grafikai effektusok miatt, amelyek a játék stílusával együtt jól megtalálhatók ebben a játékban, minden probléma és hiba nélkül. Természetesen a játék számos részében láthatunk kereteséseket, de ebben a részben nem olyan rossz a helyzet, hogy azt mondjuk, a Wavetale játéknak van egy speciális problémája. A játék dizájnstílusa nagyon könnyed és hatékony volt, a játék karaktertervei pedig jó módon adják le a játék történetét, másrészt a játék útvonalának és a játék játéktérképének kialakítását.

erős kapcsolat és harmonikus dizájn teszi a Wavetale játékot minőségi játékká.Nagyon magas színvonalú szórakoztatássá váltak, hogy manapság már nem látunk ilyen szintű szórakozást a platformjátékok világában dizájnnal a 3D játékok világában.
Összességében azt kell mondani, hogy a Wavetale azon játékok közé tartozik, amelyeket egyáltalán nem szabad kihagyni. Ha szereted a 3D-s kalandjátékokat, add hozzá a Wavetale-t a játékok listájához. Nagyon jó és erős sztorival, ami jó értelemben indokolja a játékmenetet, valamint a játék grafikus kivitelezését 3D-s környezetben, akciórészekkel és grafikus effektusokkal, vizuális és festett jelenetekkel. játék nagyon lenyűgözően alakította ezt az olcsó játékot egy jó és tartalomban gazdag termékké.

Overall
9/10
9/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 9/10
  9/10
 • Játékmenet - 10/10
  10/10

Játék áttekintése Cleopatra Fortune

Játék How to Fool a Liar King Remastered