in

Játék Paper Cut Mansion

Ha a roguelike játékok kedveléséről van szó, lehet, hogy azoknak a játékosoknak a száma, akik szeretik ezeket a játékokat, nem olyan sok, mint gondolnánk. Természetesen a látványelemek és az akciórészek a legtöbbben ürügy lehet a kalandvágyó játékosok számára, akik túl akarnak lépni azon, amit 2D játékok formájában játszanak. Azonban el kell mondani, hogy a Roguelike játékokra nem fordítottak akkora figyelmet, mint kellene. Természetesen mindenki azt hiszi, hogy ezek a játékok ebben a műfajban elkészültek, de el kell mondanunk, hogy az olyan játékok, mint a Paper Cut Mansion még mindig megjelennek. De a fő kérdés itt az, hogy ezek a játékok mennyiben segíthetnek életben tartani ezeket a játékokat, és vajon fennmarad-e ez a műfaj a végén? A probléma ellenőrzése érdekében ma áttekintjük ezt a játékot, hogy megtudjuk, milyen helyzetben vannak a Roguelike játékok a játékjátékok világában, valamint a Steam felhasználói és játékosai között. Maradjon velünk a GamesFold webhelyen, és tekintse át ezt a problémát.

A Paper Cut Mansion-t teljes roguelike játékként kell bemutatni. Természetesen sok általunk tapasztalt szélhámos játék különböző megközelítéseket és szögeket használ a játék fejlesztéséhez. Jelen esetben elmondható, hogy nem csak jó minőségűek ezek a játékok, de nem is figyelnek rájuk úgy a játékosok, ahogy kellene. Egy olyan játékban, mint a Paper Cut Mansion, az a lényeg, hogy nem kap sok figyelmet, hogy ezek a játékok nagyon hasonlítanak a kalandjátékokhoz. Még mi is láttunk olyan játékokat a játéknak ebben a dimenziójában, amelyeket 2D-ben adtak ki ebben a műfajban, de még mindig magas színvonalú szórakoztatást kínálnak, és teljesítik azt, amire valóban szükségünk van ezekben a játékokban. De a fő probléma az, hogy az ehhez a játékhoz hasonló játékok könnyebben fejleszthetők más műfajokban. Például egy rogue-szerű játék, különösen, ha ezt a műfajt 3D-ben és felülről kameraként fejlesztik, mint a Paper Cut Mansion játék, azon játékok közé tartozik, amelyeket teljesen hibakeresni kell, és ezeknek a részleteire kell figyelni. játékok Nagyon időigényes.

Másrészt, ha megvizsgáljuk ezeket a kalandjátékokat, azt látjuk, hogy ezeknek a játékoknak a megjelenési és fejlesztési sebessége sokkal gyorsabb, és ez a fejlesztők többségét, különösen a független játékgyártókat, akik még csak most ismerkednek a bolti játékokkal. , a Nintendo ebben a műfajban kezd el gyártani, mert amíg nem készül el egy olyan játék, mint a Rogue, három játékot készíthetnek, ami jó, még ha az egyik játék nagyon jól van elkészítve, kockázatot jelent annak a játéknak az eladásai és trendjei. Érdemes beszélni egy olyan játékról, mint a Paper Cut Mansion a roguelike műfajban. De ha részletesen foglalkozunk ezzel a játékkal, látni fogjuk, hogy ez a játék, bár megvannak a maga hibái és problémái, szórakozás szempontjából jobb, mint a kalandjátékok. A játék különböző dimenziókban zajlik, és a kamera mindig felülről és 3D-ben görgeti helyetted a képet, ahol szobáról szobára kell mozgatni a főszereplőt. A játéktérképen különféle csapdák és tárgyak találhatók, és a játék számos része nagy kihívást jelenthet.

Ezzel kapcsolatban el kell mondanunk, hogy ezt figyelembe véve, és vizuális effektusok hozzáadásával, különösen a fény hatása a részletekre és a játéktérképen látható elemekre, vonzó módon jelenítheti meg ezt a játékot. Természetesen egyáltalán nem vagyunk megelégedve a Paper Cut Mansion hiányosságával, de a játék dizájn stílusa és térképi rajzai miatt ez a játékkészítési stílus furcsa módon megmutatkozott ezen a platformon.
Összességében elmondható, hogy a Paper Cut Mansion játék egy szabványos játék, ahol látható, hogy a játék minden aspektusa, legyen szó hangról vagy grafikáról, vonzó ötletekkel és folyamatos grafikai stílussal lett kifejlesztve. Készült: Határozottan ajánljuk a barátoknak ebben a műfajban.

Overall
8.3/10
8.3/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Sztori - 9/10
  9/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

Játék Until the Last Plane

Játék Midnight Fight Express