in

Játék Murder on the Marine Express

Manapság az egyik leginkább figyelemfelkeltő játék a furcsa sebességgel fejlődő regény- és történetjátékok. Természetesen az ilyen típusú játékoknak gyakorlatilag nincs konkrét játékmenete. A legtöbben elégedettek a képernyőkkel, és a játékkarakterek tervezésével próbálják felkelteni a játékosok figyelmét. De a játék, amelyet ma bemutatunk, a Murder on the Marine Express névre hallgat, és a Steam áruházba került, így azt kell mondani, hogy ez a játék azon játékok közé tartozik, amelyeket mikroszkopikusan kell megítélni, és ennek okát az alábbiakban ismertetjük, majd a GamesFold oldalon elmagyarázzuk Önnek, kedves felhasználóink ​​és rendszeres játékosaink. Maradj velünk
A Murder on the Marine Express játékot az egyik olyan játéknak kell tekinteni, amelyet, amint említettük, mikroszkóposan meg kell vizsgálni, mivel ez a történetjáték a detektívtörténet dimenziójában van. Első pillantásra egyszerű regénynek tűnhet ez a játék, de lehet, hogy nem gondoltad jól, de a játék főszereplője egy tizenhét éves lány, aki elkezdi ezt a játékot.

A játék címében is megemlített Marine Express vonatával megy nyaralni. De a történetben a játék gyorsan gyilkosság formáját ölti. A vonat hosszú utat tesz meg megállás nélkül. Ennek eredményeként világossá válik, hogy ebben a gyűjteményben kell csapdába esned, és ennek az okos karakternek az intelligenciájával meg kell értened, ki a gyilkos. A Murder on the Marine Express játékban különböző karakterek szerepelnek, akiket a játék megpróbált bemutatni különböző helyzetekben, ami ebben az összefüggésben nem sikerült olyan jól. Például a játék egyik karakterétől sem kapunk különösebb karizmát. Bármennyire nem dolgoztak rajtuk, másrészt a játék főszereplőjét jól megdolgozták. Úgy, hogy a játék párbeszédeinek talán több mint hetven százalékát ő fejezi ki. A kulcsfontosságú és fontos döntések előtted állnak a játékban, és ez a történet nem tartozik azok közé a regények közé, ahol az anime játékokhoz hasonlóan mindig ki akarod hagyni a párbeszédeiket, és eléggé koncentrálnod kell, hogy megértsd, mi történik a játékban.

Persze nem mintha grafikailag nem igényelt volna több munkát a játék! De legalábbis, ha a játék tartományainak grafikai munkáit nézzük, ezen a téren nem számítunk különösebb fejlődésre, de legalább szeretünk érdekes és érdekes történeteket, karaktereket látni a játékban, amelyek nagyon hasonlítanak a amit elvárunk.Vannak különbségeink. Nem sok olyan játék van, amely közönséges történeteket hordoz, mint például a High Maintenance Priest, de valójában a játéktervezés tekintetében messze megelőzik ezt a játékot, ami magasabb szintű szórakozást biztosít számunkra. A magas karbantartású priest játékban bár a játék kék és speciális pixelstílusa mindenhol megtalálható a játékban, ennek a játéknak az egyik fő gyengesége a több környezet hiánya és a többi karakter fejlesztése a játékban. A játék történetét természetesen a spoilerek miatt nem tudjuk részletesen leírni, de mégis azt mondjuk, ehhez a játékhoz legalább kétszer annyi publikált tartalom kell. Ha folyékonyan beszélsz angolul, akkor 3 óra szövegolvasás után érsz a játék végére, de itt az a fő probléma, hogy nincs különösebb bonyolultság a játékban.

Neked és barátodnak, akik együtt játszanak kiegészítő szerepet a rejtvények megoldásában és más karakterek felkutatásában, el kell olvasnod a játék egyszerű párbeszédeit, és folyamatosan az egyik vasúti kocsiból a másikba kell lépned, hogy megértsd, mi történik a játék történetében.
Összességében azt kell mondani, hogy a magas karbantartó priest sokkal egyszerűbb játék, mint gondolnád. Ebben a játékban, bár a fő történet és annak narratívája a gyilkossághoz és a bűnözéshez kapcsolódó regénytörténetek műfajához kapcsolódik, nincs sok bonyodalom a játék történetének magyarázatában. Alapvetően az írásával van gond a játékkal és több helyen a karaktereket megkérdőjelezhető gaffe-eket csinál, ami egyáltalán nem jó egy saját műfajára koncentráló játéknak. A játék azonban játszható, de ennél a játéknál sokkal jobb történetjátékok is vannak, amelyek megérhetik az időt.

Overall
4/10
4/10
 • Grafika - 3/10
  3/10
 • Sztori - 6/10
  6/10
 • Zene - 3/10
  3/10
 • Játékmenet - 4/10
  4/10

Játék Food Truck Tycoon

Játék áttekintése Temtem