in

Játék Coloring Pixels: Collection 2

Néha a játékboltban látott játékok és a konzolunkon található játékok között olyan játékokra van szükségünk, amelyek intellektuálisan és mentálisan is lekötnek bennünket. Ezeknek a játékoknak nincs szükségük semmi különösebb grafikára, csak a kihívásokkal teli természetük vonz bennünket. Ma azonban az Ön szolgálatára állunk egy másik játék bemutatásával, a Coloring Pixels Collection 2 néven. A játék kezdeti verzióját korábban már bemutattuk Önnek ezen az oldalon, és az új verzió megjelenésével megragadtuk a lehetőséget. hogy kiszolgáljuk ezt az érdekes játékot.A GamesFold oldal jó és rendszeres felhasználóinak bemutatása. Maradj velünk
Mint már említettük, a Coloring Pixels Collection 2 egy elgondolkodtató játék, amelyet különleges stílusban játszanak. Természetesen a játék általános neve utal arra, hogy mi történik a játékban, és erre számítani is kell, ez pedig a színezés. De az ötlet, hogy ezt a játékot játszd, egyszerre pihentető és ellazító, emellett képes megőrizni a koncentrációdat azáltal, hogy egy feladatot és egy módszert egymás után hajtasz végre, valamint fenntartod a fejlődésed koherenciáját és koncentrációját a Megtekintés során. játszma, meccs.

Amikor belép a játékba, látni fogja, hogy a képernyő alsó menüjében vannak pixelek. Természetesen a kezdeti szakaszban ezek a pixelek kevés. Alapvetően számos, különböző színű négyzeted van. Ezek a színek alapvetően az általános alakban és a megjelenő képben használt színek. Miután elindította a játékot az első szakaszban, úgy tűnik, hogy a játék teljes képernyője nem mutat semmit. Alapvetően egy rács képernyővel van dolgod, amely a pixeleket egymásba illeszkedő négyzetekként jeleníti meg. Miután ráközelített ezekre a képpontokra, észre fogja venni, hogy a Coloring Pixels Collection 2 játék minden egyes pixelén egy speciális szám található. Ez a speciális szám alapvetően ugyanazok a számok, amelyek az alsó menüben vannak, és ugyanazok a színes pixelek, amelyeket az elején bemutattunk. Most az a feladata, hogy az alsó palettán található mintaszínek segítségével megkeresse az oldalon a saját számának megfelelő színeket, és tegye a helyére.

Ez arra készteti, hogy megfestse a teljes festmény különböző részeit. De a legfontosabb dolog, amire ebben a játékban figyelni kell, az a színek és pixelek megfelelő használata a játékban. Ily módon ugyanazon az alsó panelen láthatja, hogy minden pixel felett egy nagy szám látható. Ez a szám alapvetően a fő rajzon használható blokkok száma. Az egyes pixelek száma nagyon fontos. Egy-egy festmény több mint ötezer színt tartalmazhat, azonban el kell mondanunk, hogy még ha egy pixelt is rosszul helyez el a főképernyőn, nem tud továbblépni a következő lépésre. Ha minden pixelt a képernyőn a kívánt számra helyez, ez a szám alakja megváltozik, és az eredeti pixelszín lesz, és a felhasznált pixelek száma csökken, és ez látható a színminták alján. A kezdeti szakaszban a rajzolás megkönnyítése és a játék mechanizmusának megismerése érdekében több alapvető rajzot mutatnak be.

A Coloring Pixels Collection 2 alapvető és egyszerű játéka azt jelenti, hogy az egyes rajzokban használt színek száma csökken, ami gyorsabbá teszi a színezést. Ahogy haladsz a játék szakaszaiban, a játékban a színek számának növekedésével a fő táblázat fő rajzát alkotó számok és pixelek száma bonyolultabbá válik, ami végső soron többet igényel. hogy koncentrálj erre.Vannak festmények.
Összességében azt kell mondani, hogy a Coloring Pixels Collection 2 mindenki számára elérhető játék. A komplex rajz és a nagy pontosság az egyes rajzok képpontjainak megszerzéséhez és színezéséhez a játékban a játék katalógusai alapján egy érdekes ötlettel készült gyerekeknek és felnőtteknek, amelyekből végre egy nagyon jó játék lehet a kirakós játékok műfajában és Normális, hogy elhozzuk neked ezt a játékot.

Overall
6/10
6/10
 • Grafika - 7/10
  7/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 6/10
  6/10
 • Játékmenet - 4/10
  4/10

Játék Sword of the Vagrant

Játék Food Truck Tycoon