in

Játék áttekintése Cleopatra Fortune

Az egyik emlékezetes régi és népszerű klasszikus játék volt a Tetris sorozat, amely egy nagyon egyszerű, de izgalmas játékmenet bemutatásával sikerült egy teljesen új stílust kialakítani a rejtvények között. A népszerű játék sikeres megjelenése után számos független cég próbált különböző játékokat készíteni a játék alapján, ezek egyike a fejlesztő és kiadó City Connection, amely az évek során megpróbálta elkészíteni a legtöbb klasszikus és régi arcade játékot. Hozzon modern platformokat. Sok esetben ezek az új portok maguk is új játékok kialakulásához vezetnek, amelyek ugyanazzal az ötlettel készülnek. Az egyik ilyen eset a Cleopatra Fortune S-Tribute, amit először játszottam Xbox konzolon. Ez a játék az 1995-ben megjelent azonos nevű cím remake-je, amelyet ebben a cikkben ismertetünk.

A Cleopatra Fortune S-Tribute egy klasszikus arcade és Tetris-szerű játék különleges elemekkel, amely Egyiptomban játszódik. A játék viszonylag nyugodt és laza, és támogatja a kétjátékos versenyeket. Ez a játék számos különleges tulajdonsággal rendelkezik, amelyek megkülönböztetik a többi hasonló játéktól, például megváltoztathatja a nehézségi szintet a játék során, vagy a váltó segítségével válthat a gyors és lassú módok között, ami az a sebesség, amellyel a játék kockák esnek. , Csináld. A megjegyzés képernyőn van egy Patrako nevű lány, aki a reakcióid alapján megváltoztatja a hangulatát. Például bátorít, ha túl sok blokkot távolít el egyszerre.

A játékmenet hasonló a hagyományos Tetris játékhoz, azzal a különbséggel, hogy egyes blokkjai kőkockákból, múmiákból és különleges drágakövekből állnak. Minden szakaszban csak körül kell venni az ékszereket, hogy elpusztítsa őket, és megszerezze a megfelelő pontokat. A hozzájuk rögzített speciális blokkokat is megsemmisítheti. Ha a speciális blokk más tárgyakra esik, és ebben az esetben rés van alatta, akkor automatikusan megsemmisül.

Ebben a játékban, akárcsak a Tetrisben, ha kőtömbökből, kincsekből, ékszerekből vagy múmiatömbökből egy teljes sort alkotsz, azok azonnal eltűnnek, és pontokat kapsz. A drágakövek eltűnnek, ha körülveszik őket, a múmiát nem lehet eltávolítani, hacsak nem veszi körül koporsóval vagy drágakövekkel. A nehézségi szint drasztikusan növekszik, ha eléri a 7. és 9. szintet, bár lehet, hogy ez a kihívás nem túl fontos a teljes Tetris rajongók számára, de ha figyelembe vesszük az általános játékosokat, akkor egy kicsit túl nehézzé válnak.

Általánosságban elmondható, hogy a játéknak két módja van, ezek az Arcade mód és a rejtélyes mód. Az arcade módban eltünteted a leeső blokkokat, kincseket, koporsókat és múmiákat egy sorban vagy egy csomagban, hogy magas pontszámokat érj el. Ebben a módban két játékos játszhat egymás ellen, és minél több tárgy tűnik el egyszerre, annál magasabb a pontszám. A rejtélyes mód a történet részre összpontosít, amely 50 izgalmas szakaszból áll. A legnagyobb probléma ezzel a szekcióval a lefordítatlan opciók, amelyek többnyire japánul vannak, és nem biztos, hogy vonzóak a legtöbb játékos számára. Ez a verzió támogatja a gyors mentést, a visszatekerést és a blokkok lelassításának lehetőségét a dolgok megkönnyítése érdekében. A játékban bárhol elmentheti előrehaladását.

Bár ez a játék egy egyszerű rejtvénycímnek számít, amely minden részletet nélkülöz, de megjelenítési szempontból kiváló teljesítményt nyújt, bár a környezetek pixeles megjelenésűek, jó grafikával készültek, és a legkiemelkedőbb Patrako karakterének tervezése, amely Sima animációval rendelkezik, és a játék közbeni teljesítményének megfelelően változtatja állapotát. A játék hangjátéka is kiváló, és Patrakónak rengeteg hangmintája van. A filmzene tökéletesen illeszkedik az Egyiptomban játszódó történet témájához, és valószínűleg sokáig a fejedben marad.

A Cleopatra Fortune: S-Tribute egyfajta kirakós játék, amelyet élvezni fog, ahogy fokozatosan egyre jobb lesz. Ahogy haladsz a játékban, és magasabb szinteket érsz el, a blokkok gyorsabban mozognak, és sokkal több kihívással kell szembenézned, amelyek frissen és élénken tartják a játékmenetet. Ugyanakkor a háttérzene megváltozik, és fokozza a stresszt. Ebben a játékban ugyanazt az izgalmat és mókát élheted át a Tetris sorozatban új és más módon, tulajdonképpen normál Tetrisszel is játszhatsz, nem mondható, hogy az általános játékosok számára barátságos. De én személy szerint ajánlom.

Overall
8/10
8/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 7.5/10
  7.5/10
 • Játékmenet - 8.5/10
  8.5/10

Játék áttekintése Bot Gaiden

Játék Wavetale