in

Játék Midnight Fight Express

Egyedülálló kaland és különleges történet! A Midnight Fight Expressről mindent ebben a két szóban lehet összefoglalni. Előfordul, hogy a játékgyártók olyan játékokat készítenek, amelyekről első pillantásra azt gondolhatjuk, hogy ezek egyszerűek és rossz minőségűek, de a játék folyamatát előrevivő történetek és az ezekben a játékokban rejlő érdekes ötletek miatt kiderül, hogy a szórakoztatásuk színvonala sokkal magasabb. mint amit elképzelünk. Ezzel a játékkal, a Midnight Fight Expressszel kapcsolatban el kell mondanunk, hogy ennek a játéknak a készítése ugyanazokkal a tulajdonságokkal rendelkezik, és ezért jöttünk, hogy áttekintsük ezt az érdekes játékot, és a GamesFold oldalon Önök, barátok és játékosok számára. . Maradj velünk.
A Midnight Fight Express játékot egy kalandjátéknak kell tekinteni, amiben nem biztos, hogy vannak különleges kamerakörülmények és olyan speciális fejlesztések, mint a 2D, sőt a 3D játékok, és száz százalékig kijelenthető, hogy ez nem egy olyan játék, ahol a trendet meg akarná változtatni. lendületet. Tapasztalja meg, hogy örökké játszhasson. Ez azt jelenti, hogy sok játékban a játék statikus módban zajlik, és a Midnight Fight Express játékhoz nem kell annyira speciális mozdulatokat tenni, és nem akarja, hogy a játékélményt és a professzionalizmust használja, mert ez a játék inkább a történet és A benne zajló események nyomon követése inkább az ellenőrzésről és a cselekvésről szól, mint a játékmenetről.

Bár maga a játék játékmenete viszonylag jól mutatja magát, és nincs is olyan távol a képzelettől, hogy ne tudjon szórakoztatni.
Ebben a játékban két vonzó karakter található, amelyek vonzóvá teszik a Midnight Fight Express játékot, hogy bemutathassák őket. Talán mielőtt részletesen megvizsgálnánk ennek a játéknak a történetét, meg kell említenünk, hogy ez a játék milyen mértékben tudta kifejteni hatását a történet szempontjából, és ez fontos, ha figyelembe vesszük ezt a történetet és inspirációját. Egy régivel kezdődik. Olasz történet, amely elbűvölő módon csodálatos pillanatokat tudott teremteni a történet szempontjából a Midnight Fight Express játékban, aminek köszönhetően a játék minden szakasza nagyon jól összekapcsolódik, és soha nem a játékos a játék közben. úgy gondolja, hogy elhagyták a játékban, és ideje nagy részét a játékban tölti.

Magát a játék játékmenetét illetően azonban meg kell jegyezni, hogy ez a játék nagymértékben az utcai harcokra összpontosít. Ebben a játékban mindenféle konfliktushelyzetet fog látni az utcákon. A játék szakaszai nagyon jól integrálódnak a játék történetébe oly módon, hogy ebben a játékban minden harc vagy minden akciójelenet egy háttértörténettel kezdődik, amely arra készteti az embert, hogy folyamatosan kommunikáljon másokkal ebben a játékban. Ebben a játékban a konfliktusok minden formája jól összehangolt, jó háttérrel rendelkezik arról, hogy mire van szüksége és mi történik az út során, ami az egész játékot mindig nagyon jó tapasztalattá teszi, hogy mi történik a játék teljes történetében. A játék grafikája egy fix kamerát mutat a Midnight Fight Express játék utcáinak sarkáról, ahol a legtöbb konfliktus zajlik.

A konfliktusok veréshez vezetnek, ahol az emberek vére ömlik mindenhova, amit el kell mondani, ha olyan játékot keresel, ahol nem erőszakosak a cselekvések, ez a játék, a Midnight Fight Express, egyáltalán nem neked való! A játék történetében olyan bûnözõk is szerepelnek, akikkel te, a rendelkezésedre álló két karakter, részenként külön történetekkel egyesülsz, és hasonló utakon jársz. Ebben a játékban vannak bűnügyi rendőrök, gengszterek, főnökök és vonzó karakterek, akik beszélgetéseikben és párbeszédeikben megmutatják, mit érdemes tőlük kapnod személyiségükben. Egy nagyon jó dolog, amiről szó esett ebben a játékban, az a játék karaktereinek átszólítása.

A játék fontos szereplői megszólaltak, de a játék SFX-jéről elmondható, hogy a konfliktusok és a verekedések hangjai hasonlóak, ami egy idő után nagyon idegesítővé és unalmassá válik, mert a Midnight Fight Express játék megtelt. a konfliktusok és az utcai harcok szintén fontos részét képezik a játéknak.
Általánosságban elmondható, hogy az olyan játékokat, mint a Midnight Fight Express, azon játékok kategóriájába kell sorolni, amelyek a négy játékalkotó elem tekintetében nagyon jól mutatták magukat. A nagyon vonzó karakterek, valamint a vonzó utcai harcok és a megfelelő grafikai stílus ebben a játékban az év egyik legegyedibb játékává tette ezt a játékot a 3D-s kalandok műfajában.

Overall
8.3/10
8.3/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 9/10
  9/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

Játék Paper Cut Mansion

Játék áttekintése ShapeVS