in

Játék Food Truck Tycoon

Egy olcsó és nagyon mutatós játék színes dizájnjával, amely ma sok játék ötlete, a Nintendo-n megjelent Food Truck Tycoon néven, amelyet mindössze 4 dollárért szerezhet be. Természetesen sok négydolláros játék van a játékboltban, szóval talán magasabb szintű a szórakoztatásuk, mint ez a játék. Emiatt a mai napon ezt a játékot értékeljük a GamesFold weboldalán, kedves felhasználóink ​​és rendszeres játékosaink számára.
De a Food Truck Tycoon játékot egy nagyon egyszerű és szórakoztató játéknak kell tekinteni. Lehet, hogy ennek a játéknak az ötlete senkinek nem jut eszébe, de ez az egyik olyan játék, amiben a játék fejlesztője úgy tűnik, hogy részt vett. Egészen addig, amíg egy normál játékos fejlesztő meg nem csinálja. A játék története alapvetően egy személyről szól, akinek van egy food truckja a városban. Valószínűleg hallottál már a városokban működő food truckokról, amelyek alapvetően olyanok, mint a gyorséttermek, az egész konyhájukat négy kerékre szerelték. A Food Truck Tycoon sem kivétel, és teljes konyhája van, minden szükséges eszközzel ezen a teherautón.

A food truckod különböző helyeken parkol attól függően, hogy éppen milyen állapotban van, ami végső soron a külső tér alakjának megváltozásához vezet az autó ablakából. Ne keressen különleges és grafikai fejlesztéseket a Food Truck Tycoonban. A játék szinte kétdimenziós formában készült, a játék képei pedig nagyon rajzfilmszerűek. A játék háttere időről időre változik a játék szakaszaitól függően. A Food Truck Tycoon játék szakaszainak száma meglehetősen kielégítő, de ennek a játéknak a fejlesztője számos mellékszakaszt is készített számodra, amelyeket néhány csillaggal néhány speciális szakasz teljesítésével játszhatsz, és a játékmenet már majdnem hasonlóak Normál szakaszai vannak, de fejlődésükben jelentős eltéréseket tapasztalhatunk. De milyen a játékmenet? Ebben a játékban a food truck ablaka előtt állsz. Ahogy a játék képeiből is kiderül, láthatod, hogy minden eszköz a látókörödben van.

Ebben a játékban nincs visszaút, és a fix és fix játékkamera megmutatja, mire van szüksége a képen. Különböző ügyfelek jelennek meg a pályán, és az ablakból kérnek ételrendelést. A kezdeti szakaszban egyszerű ételeket szolgálhat fel, például hamburgert és hot dogot. De egy idő után a vadmegrendelések különleges státuszt kapnak, egyes vásárlók különleges szószokat vagy savanyúságokat szeretnének szendvicseikre. Ezen kívül a kávé és mindenféle ital felszolgálása a megrendeléseknek megfelelően történjen. A főzési idő nagyon fontos, hogy az ételt időben kézbesítsék. Ezen túlmenően a fejlett élelmiszerek, például az összetett tacók vagy az olyan kiegészítők, mint a papírszalvéták, kanalak és villák, valamint az élelmiszer-csomagolás, amikor szükség van kiküldésre, jól szimulálhatók ezen a lábnyomon.

De a játék kihívásai akkor merülnek fel, ha a játékmegrendelések száma magas. Ebben az időben nagyon okosnak kell lennie, és képesnek kell lennie az összes receptet kellő körültekintéssel kezelni. Ezenkívül, miközben ebben a játékban főz, új ügyfelektől kell megrendeléseket kapnia. Miután a játék következő szakaszaiba lép, elköltheti a kapott érméket, hogy megtanuljon új ételeket főzni a Food Truck Tycoon játékban. Ezzel drágább és finomabb ételeket szolgálhatsz fel, ami a játék egyik fordulópontjának számít, mert többet fogsz keresni, és jobb és fejlettebb felszerelés vásárlásához vezet.

Overall
6/10
6/10
 • Grafika - 4/10
  4/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 6/10
  6/10
 • Játékmenet - 6/10
  6/10

Játék Coloring Pixels: Collection 2

Játék Murder on the Marine Express