in

Játék How to Fool a Liar King Remastered

Ma a How to Fool a Liar King Remastered című történetjátékot tekintjük át. Egy anime témájú játék, valamint egy vonzó formatervezés, amely az olyan játékokra emlékezteti a rajongókat, mint a Tokyo Kings és a The Legend of Zelda ihlette játékok. De vajon ez a játék mennyire tudta felkelteni a játékosok és a fikciós játék műfajának kritikusainak véleményét? A kérdés megválaszolásához tartson velünk a GamesFold webhelyen, és tekintse át ezt az érdekes játékot.
A How to Fool a Liar King Remastered azon történetjátékok egyike, ahol nem csak a történet menedzselésére kell figyelni, hanem több érdekes befejezés is van ebben a játékban, meg kell találni a megfelelő módokat a töréshez. Fedezze fel ennek a játéknak a történetét. Ahogy sejthető, a játék történetplatformokra épül. Ily módon a szövegek és a játék szövegeinek elolvasásával kell a következő szövegekhez lépni.

A játék történetét jól fogadták, de mostantól azt javasoljuk, hogy szabja testre a játék beállításait, hogy könnyebben játszhasson. Ennek a játéknak a beállítások részében láthatja, hogy a How to Fool a Liar King Remastered játékszövegeinek megjelenítési sebességét a kívánt módon módosíthatja. Azonban a játék elején és alapértelmezés szerint a játék szkriptjeinek megjelenítési sebessége olyan alacsony, hogy az elején növelni kell a sebességét, különben több mint 3 napig tart a játék. A játék beállítási menüjében a beállítások elvégzésével láthatja, hogy a játék beállításaiban vannak olyan specifikációk, amelyek a játék írásainak automatikus részének módosítását tartalmazzák, valamint a játék sztorik átugrási részének aktiválása, amely szintén módosítható. az Ön érdeklődésére. A játék elején egy menü is megjelenik, amely a How to Fool a Liar King Remastered fejezeteit mutatja be. Már a játék elején látható, hogy ehhez a játékhoz három fontos fejezetet készítettek, amelyek mindegyike két részt tartalmaz.

Mindegyiken megjelennek a zárak, amelyeket kinyitva és az előző szakasz befejezésével lejátszhatja. Még ennek a játéknak a fejezeteinek a neve is kérdőjelekkel van borítva, így a meglepetés eleme hozzáadódik a játékhoz, és a játék történeti részei a fejezetcímekkel nem vesznek el a játékban. Természetesen ismernie kell a játék fő történetét az előző játékban. Általánosságban elmondható, hogy még ebben a játékban is élvezheti a játék formáját és felépítését, és a játék történeteit nem kell ismerni, de ha először ennek a sorozatnak az előző játékát játszod, ott Ezen túlmenően jobban fog emlékezni a játékban korábban bemutatott karakterekre, és sokszor néhány meglepetésként készült karakter érkezésével láthatja, hogy ez a játék jobban játszható az előző verzió után. Grafikailag azt kell mondani, hogy sok ilyen játékhoz hasonlóan a How to Fool a Liar King Remastered is kevés környezettel készült. Talán legfeljebb 12 környezetet terveztek a játékhoz, ahol a játék párbeszédeit látjuk. Természetesen a játékban szereplő karakterek szép számmal vannak, és az arcukat anime festmények vonzó formájára tervezték.

Különböző érzelmi állapotok is helyet kapnak a játékban a karakterek különböző rajzaival.A játék kulcsfontosságú részeiben a meghozott döntésekkel láthatod, hogyan inspirálnak a játék eseményei. De maga a játék története különböző befejezésekből áll, amelyek valóban befolyásolják a döntéseket. A játék karakterei és általános atmoszférája inkább romantikus történetet mutat. Ezek a romantikus történetek vonzó karakterekkel és tinédzser párbeszédekkel érzelmessé teszik a How to Fool a Liar King Remastered játékot, és sok felhasználó számára fordulópontot jelenthetnek a játékban.
Általánosságban elmondható, hogy a How to Fool a Liar King Remastered játék, bár lehet, hogy funkcionalitásban jobbnak tűnt, mint az előző játéka, de nem tudta felkelteni a közvéleményt, de általában véve a a játék rajzai és történetének mélysége Jól sikerült, és véleményünk szerint ennek a játéknak kellett volna még egy esélyt adni.

Overall
5.8/10
5.8/10
 • Grafika - 5/10
  5/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 6/10
  6/10
 • Játékmenet - 4/10
  4/10

Játék Wavetale

Játék Slime’s Journey