in

Játék Until the Last Plane

A stratégiai műfajban ismertetett játékok közül sok alapvetően nagyon hasonló ötleteket és felépítést tekintve, és addig is úgy tűnik, hogy szükségünk van olyan játékokra, amelyek új nézőpontból nézik ezt a műfajt. azt mondta, hogy ezt nem csak az Until the Last Plane volt képes jól megcsinálni, hanem az ilyen jellegű játékok készítésének különleges egyedi kinézetével nagyon magasra emeli ennek az értékét. Ezen kívül van még néhány hibája ennek a játéknak, ma kihívjuk ezt a játékot úgy, hogy áttekintjük ezt a játékot a GamesFold oldalon, játékosok és kedves barátaink számára. Tartsatok velünk.
Az Until the Last Plane-ig félig stratégiai játéknak kell tekintened. Ebben a játékban a játékmenet típusa és annak grafikai stílusa meghaladja a szakmai vitákat. Ha csak megnézi a játék képernyőképeit ezen az oldalon, láthatja, hogy ennek a játéknak a grafikája és egy speciális grafikai szerkezet nem erre készült. Azonban sok egyszerű és pixeles játék van, amelyek szórakoztató szempontból nagyon jó helyzetben vannak, ami miatt más szemmel nézünk erre a játékra.

Grafikát tekintve a játék felépítése pixel art, nem annyira kidolgozott a játék, de látható, hogy a játék fejlesztőjének jó térképe és terve volt a térképekre, a játékelemek részletezésére, ezért látjuk hogy általában a repülőtéren és az úton is Kashi, valamint a menedzsment és a kis- és melléktárgyak, jó szerkezeteket használnak ebben a játékban. De nem igazán tudunk hitelt adni ezeknek a fejlesztéseknek, mert olyan indie és független játékokat is fejlesztettek, amelyek bár történetmesélésben vagy játékteremtésben és szórakoztatásban nem annyira jók, de a grafikai fejlesztéssel, hogy még ez az It lehet kétdimenziós grafikával, a játékokat ugyanígy fejlesztették több részlettel. Az Until the Last Plane játékban a színek mind szürke és zöldek, ami nyomasztó hangulatot varázsol, de ezen túlmenően elmondható, hogy bár a játék története egy sötét térben zajlik, ez nem olyan. probléma az Until the Last Plane játékban Az Until the Last Plane játék alapvetően egy repülőtérről és a repülőgépek kezeléséről és a repüléssel kapcsolatos kérdésekről szól. Ebben a játékban nem a jelenben vagy, és valójában az első világháború alatt játszod a játékot.

Egy olyan háborúban, ahol a repülőgépek nagyon fontos szerepet játszottak a csaták megnyerésében. Ezért a játék katonai stílust választott a grafika és a stílus tekintetében. Addig is a játék elején láthatod, hogy két csoport közül választhatsz. Az amerikai vagy a spanyol részben jó gépeket választhat, és a konstrukciós stílussal kezelheti a járatokat. Ebben a játékban a bemutató rész és a kampány elkülönül egymástól. A játék oktatóanyagában teljes mértékben megtanulhatja, hogyan kell játszani a játékot, és elindíthatja kampányát a szükséges képzés segítségével. Ebben a játékban nincsenek többjátékos játékok, és ezt a játékot egyedül kell játszania. A játékmenet fontos részét képezik a repülők kezelése, a hangár építése és a légelhárító fegyverek elhelyezése, amelyek mind egy időben kerültek a játékba.

Ebben a játékban a kamera folyamatosan mindent felülről mutat, így ez a játék és annak fejlesztése nagyon egyszerű és Java szoftverrel is megoldható. Repülőgépgyárakat is nyithatsz a repülőterek mellett, és a játék során kifejlesztett különféle opciókkal élesítheted őket, és hadba küldheted őket. Ezenkívül a régi radarok hozzáadása és a bombák készítése és ezeknek a gépeknek a felszerelése az Until the Last Plane játék egyik érdekes része.
Általánosságban elmondható, hogy az Until the Last Plane játékot 2022 egyik legérdekesebb játékának kell tekinteni, bár nagyon egyszerű a grafikája, és ha példát akarunk adni a stratégiai világ legegyszerűbb grafikájára. Eftim és Lee tisztán látják a játékkészítés különböző tulajdonságait és aspektusait, valamint a játékban való részvételt.

Overall
6/10
6/10
 • Grafika - 5/10
  5/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 4/10
  4/10

Játék áttekintése Broken Universe – Tower Defense

Játék Paper Cut Mansion