in

Játék Super Woden GP

A mai napon a Nintendo játékok világának egyik, a versenyjátékok műfajában megjelent, nem túl grafikai játékának bemutatásával és ismertetésével állunk az Önök rendelkezésére, kedves felhasználók és játékbarátok a GamesFold oldalon. A játék neve Super Woden GP, ​​amely 2022-ben jelent meg, és eddig önállóan megjelent, saját arculattal rendelkező játékként tudott nagy figyelmet felkelteni.
A Super Woden GP játékot az egyik kreatív játéknak kell tekinteni a verseny- és autós játékok területén. Bár sok magasabb grafikával rendelkező játék található a játékboltban, nem mindig lehet velük elégedett lenni. Itt jönnek be a normál játékok, amelyek a grafikus részek módosításával és figyelmen kívül hagyásával olyan környezetet tudtak létrehozni, amelyben csak a játékmeneti részt veszed fel üdítően, ami jó az ilyen fejlesztéseknek. értékelni kell, mert a versenyjátékokhoz a versenyjátékok műfajában ezek a játékok állnak a legközelebb, amelyek a játék értékével bírnak, mert cégek és független gyűjtemények fejlesztése ezen a területen. egy ilyen játéknak a szokásosnál is boldogabbak vagyunk.

Ezekhez a játékokhoz hasonló példák találhatók az arcade játékok áruházában, amelyeket korábban tettek közzé. Természetesen ezek a játékok egyáltalán nem voltak híresek a maguk idejében. Saját regényükben az egyszerű grafika és a 3D-s játékok különös izgalmának hiánya miatt elmondható, hogy a saját idejükben élvezik a játékosok figyelmének hiányát, de ennek ellenére korunkban az ilyen játékok általában nosztalgikus Mindenki számára elérhetővé váltak és a fejlesztőcsapatok többsége éppen ezért fejleszti saját játékát.Látható, hogy a Super Woden GP játék már a saját játékai óta is sokkal nagyobb figyelmet kapott. Ha megnézzük a játék grafikáját, rájövünk, hogy a játék teljesen 3D-s, és a játékkamera felülről mutatja a játékot, amit a Super Woden GP játék képernyőképein láthattok. Ezen túlmenően meg kell jegyezni, hogy a játékkamerát eredetileg nem felülről nézzük, hanem a sarokba van beszerelve, így a játék háromdimenziósnak tűnik, de kétdimenziós, és perspektivikusan látja a játékot, ami jó választás Ő volt ennek a játéknak a grafikai tervező csapata.

 

Magán a játékboltban azt láthatjuk, hogy az autóknak semmi közük a híres márkákhoz, csakúgy, mint a megszokott autós és versenyjátékoknak. A játékok között persze felismerhetünk egy sor klasszikus versenyautót is, de nem lettek olyan gondosan megtervezve, hogy már csak az adott autók reklámja miatt is bekerüljenek a Super Woden GP játékba. A játékban a színek megválasztásán és teljesítményük növelésén, hangolásán túlmenően testreszabhatóságuk is benne van a játékban, ami az autó megjelenésében bekövetkezett változásokon kívül az autó teljesítményében bekövetkezett változások nem annyira megváltoztatjuk a játékmenetet, hogy mi is élvezzük ezt a játékot. Az alacsony költségvetés és az alacsony fejlesztési kör miatt nem vártunk sokkal többet, de általában tudnod kell, hogy a Super Woden GP játékban jobb, ha költsd a hiteleidet újabb autók beszerzésére vagy az autók megjelenésének frissítésére, ne pedig az autó fizikai erejére. A játékban minden egyes verseny után az autód könnyen piszkosodik és megváltozik a megjelenése, amihez el kell vinned az autót a javítóműhelybe, majd el kell menned az autómosóba, hogy megtisztítsd az autódat.

Általánosságban elmondható, hogy a Nintendo Store-ban manapság kevés autós és sportjáték miatt még a kétdimenziós játékok bevezetésének is örülünk ebben a műfajban, nemhogy az ezen túlmutató játékoknak. Most azzal a különbséggel, hogy egy olyan játék, mint a Super Woden GP a grafikai elvárások csökkentésével a játékmenetben és a zenei szekcióban tudott tündökölni, és ha a játék grafikai stílusa nem zavarna, akkor mindenképpen ajánljuk, hogy játsszon a játék, és szerezd meg ezt a játékot

Overall
7.3/10
7.3/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 9/10
  9/10
 • Zene - 6/10
  6/10
 • Játékmenet - 6/10
  6/10

Játék Slime’s Journey

Játék áttekintése Warhammer 40,000: Darktide