in

Játék Slime’s Journey

Ma a kalandjátékok különböző formákban és műfajokban jelennek meg, amelyek kikerültek a kezünkből, de tudjuk, hogy a legtöbb konstrukció, amit a mindennapi játékokban látunk, olyan játékokhoz kapcsolódik, amelyek ezen a platformon pixelesek. Természetesen a Nintendo játékboltjában ezeknek a termékeknek a kínálatában általában eltérő minőséget tapasztalunk, és a mai játék, a Slime’s Journey értékeléséhez ebben a cikkben kihívjuk, és bemutatjuk játékosoknak és kedves játékbarátoknak. át fogja tekinteni a GamesFold oldalát, maradjon velünk.
Mint említettük, a Slime’s Journey egy kalandjátéknak tekinthető, amelyet nem szabad túl komolyan venni. Természetesen a játék komolyan vétele alatt a játék történetét értjük, nem magát a játékot. Mert maga a játék érdekes módon nagyon szórakoztató, és megvan a maga stílusa. Természetesen ez a stílus arra késztette a fejlesztőket, hogy a játék elkészítéséhez csak erre a részre összpontosítsanak, és nem fordítanak különösebb figyelmet a történetre és a játék útjára.

Bár a játék története gyerekes módon készült, ami nem tekinthető a Slime’s Journey gyengeségének, de azt kell mondani, hogy a játék minden része, beleértve a grafikát és a játékmenetet is, gyerekes módon készült, ami Ebben az értelemben a játék témája párhuzamos stílust vett fel a történetével. Ezeken kívül láthatja, hogy ez a platformer pixel formában készült, ha megnézi a játék képernyőképeit. Pixel felépítése nem hétköznapi és triviális, és a játék összes térképén látható, hogy jó és standard megjelenést kapott a játékterek kialakítása, és az egész játék magába foglalja a magasságot és magasságot, valamint a változó háttereket, minden amelyekből pixelesek, és a Nintendo Switch nagyon jó régi játékaira emlékeztetnek minket. Maga a játék zenéje digitális és régi, mint az Atari játékoké, ami egy idő után unalmassá válik, és magában a játék folyamatában sem látunk nagy változást, és a különböző szakaszokban nincs más zene, ami A játék nagyon kiábrándító, mert az Atari zene egy idő után nagyon idegesítővé válik, és ha ezt a vidám és vidám zenét hallgatod a játék minden szakaszában, akkor megőrülsz, mint mi! A játékba való belépést követően a tervezett diák történetei is pixelesek, amelyek a játék folyamatos stílusát mutatják.

A játék fő története a játékban létező kettős nyálkahártyákról szól, és városukat egy démoni sámán fenyegeti. Ezek a sámánok a hétköznapi lényeket szörnyekké változtatják, amelyeknek az utadba kell állniuk, neked pedig szembe kell nézned a sámánnal, és el kell pusztítanod, miután áthaladtál ezen lények gátján, amint azt fentebb említettük. A játék történetéért való fizetés terén én nem látok ilyen különleges minőséget a Slime’s Journey fejlesztőcsapatától. Ezeken kívül további szakaszokat vártunk ettől a játéktól. Amikor elkezded a játékot, rájössz, hogy a kezdeti szakasz nagyon jó és hosszú, de egy idő után a magasabb szakaszokban azt látod, hogy a szakaszok rövidebbek, és a játékfejlesztő munkát sok segítség kíséri, ami jó Ha a játék szakaszai hosszabbak, mint Ha ez a helyzet, akkor azt mondhatnánk, hogy nincs semmi baj a játék szakaszainak alacsony számával, de ezekkel az értelmezésekkel azt kell mondani, hogy kevesebb tartalmat kapsz, mint amire szükséged van. ezt a játékot a játékért fizetett pénzhez képest, ami jó a Slime’s Journey-ról szóló értékelés negatív pontszámot kap tőlünk.

Általánosságban elmondható, hogy a Slime’s Journey egy nagyon egyszerű és szabványos játéknak tekinthető. Az olyan hiányosságok, mint például a játékból származó tartalom mennyisége és a játék különböző szakaszaiban a tervezés változatossága a fő hibának tekinthető, de ezek ellentétes oldalán a nagyon tiszta grafikára utalhatunk. és a játék boldog légköre. Emellett a játéktérképek nagy körültekintéssel történő fejlesztése, valamint a különféle creepek és különböző NPC-k száma megmutatta, hogy a lépések teljesítése élvezetesebb, mint a szokásos Atari játékok, mint amilyenek ezek a Steam Store-napok.

Overall
5/10
5/10
 • Grafika - 7/10
  7/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 4/10
  4/10
 • Játékmenet - 2/10
  2/10

Játék How to Fool a Liar King Remastered

Játék Super Woden GP