in

Játék áttekintése Bus Simulator City Ride

Néhány év telt el azóta, hogy a szimulátor műfaj játékpiaca nagyon felvirágzott, és az utóbbi időben számos cím jelent meg ebben a műfajban. A Bus Simulator City Ride játék is ezek közé tartozik, amelyeket 2022. október 13-án adtak ki Android, iOS és Nintendo Switch operációs rendszerekre. Valójában ez a játék a Bus Simulator sorozat alváltozatának vagy mellékváltozatának tekinthető, amelyet az észak-európai új kitalált Havensburg városában követnek. Itt az ideje újra eljátszani a buszsofőr szerepét. A Bus Simulator City Ride magával ragadó és magával ragadó élményt nyújt mindenkinek, aki egyik helyről a másikra szeretne költözni.

Akár a sofőr a nyílt utakon cirkál naplementekor, akár Hounsberg városának forgalmas utcáin. A különböző típusú utasok napi vezetése és kezelése, valamint egyik helyről a másikra való átszállítása sok türelmet igényel. A sofőr szerepében utasokat kell szállítania Havensburg nyüzsgő városában hivatalos engedéllyel rendelkező autóbuszaival, amelyek a világ leghíresebb cégeinek buszaival, mint a Mercedes-Benz, Setra, IVECO, BYD, Volvo, Scania vagy MAN kiválasztották.

Ahogy a szöveg elején említettük, a játék Hounsberg városában játszódik, amelyet Európa északi városai ihlettek. Ebben a városban mindenféle épület, kikötő és gyönyörű táj található, melyeket az építtetők a környezeti sokszínűség szempontjából nagyon gondosan dolgoztak fel. Bizony, egy ilyen sokszínű városban soha nem lesz unalmas és unalmas az emberszállítás, és talán a lakóinak mindig az a szándéka, hogy találkozzanak ismerőseikkel, vagy városon kívüli területekre utazzanak, és itt színesedik az Ön szerepe.

Persze a buszokat kicsit nehéz kormányozni és vezetni, erre akkor fog rájönni, ha felszáll egy nagyobb, több kanyarral rendelkező buszra. De ha egyszer elsajátította, egyszerűen átmegy egyik állomásról a másikra. Idővel létrehozhat és fejleszthet hajózási társaságot. Nyisson meg több buszt, zónát és útvonalat, és hozzon létre egy szélesebb közlekedési hálózatot, hogy krediteket szerezzen és több buszt vásároljon. A játék elején több különböző lehetőség is van, ezek közül az egyik a sandbox mód, ebben a módban már a kezdetektől hozzáférhetsz a legtöbb elemhez. A Bus Simulator City Ride játékban van egy szintfrissítési rendszer, melynek növelésével új útvonalakat és buszokat nyithat meg, és küldetések teljesítésével növelheti tőkéjét és hírnevét. Ha veszel egy buszt és bérelsz egy sofőrt, hírnevet szerezhetsz, és akkor több pénzt kereshetsz.

A busz vezetése során minden közlekedési szabályt be kell tartani, hogy elkerülje a rendőrségi bírságot. Ebben az értelemben a játék a realizmus szintjére van helyezve, és az alkotók sok erőfeszítést tettek annak érdekében, hogy a játékmenet a lehető legvalósághűbb legyen. A Bus Simulator City Ride játékban a járműszimulációs műfaj többi játékához hasonlóan az utasok aszerint értékelik az Ön vezetési stílusát, hogy hogyan éri el úti célját, és ezzel növelheti hitelességét. Nappali és éjszakai behajtásra is van lehetőség, a megfelelő szakasz aktiválásával pedig változatos nappali és éjszakai vezetést élvezhet. Természetesen, ha veszélyesen és törvény nélkül szándékozik vezetni, ezekben az esetekben a játék büntetésekkel is foglalkozott, amit itt nem részletezünk.

A buszok sokfélesége is nagyon jól sikerült a játékban, különféle elektromos és stílusos emeletes buszokkal szállíthatod az utasokat. Valamint a „buszkiállítás” és „szállítási flottakezelés” elnevezésű egységek vásárlásával és eladásával mindenféle céggel kapcsolatba léphetnek. Gyűjtemények szervezésének lehetősége, valamint buszok tervezése és kategorizálása a férőhely vagy a teljesítmény alapján Hogyan mennyi a motorjuk? Ezen felül cége logóját és a buszok színét ízlése szerint testre szabhatja.

A játék kiadásával az alkotóknak sikerült egy érdekes és szórakoztató szimulátort biztosítaniuk a Nintendo Switch konzoltulajdonosok számára. A buszozás Hohensburg város területein nagyon élvezetes, de sajnos egy idő után a ritmusa lelassul néhány modern vezérlés és technológia hatására. Érdekesek a rád bízott feladatok és a buszvezetői munka is érdekes. Különféle események, köztük az utasok által blokkolt és nem bezáródó ajtók kellemesebbé teszik a játékban a mindennapi élet szimulációját.

A Bus Simulator City Ride játék nagyon szórakoztató azok számára, akik szeretik a járműszimulációs műfajt, ez a verzió néhány változtatást tartalmaz az eredeti játékhoz képest

Overall
6.8/10
6.8/10
 • Grafika - 7/10
  7/10
 • Sztori - 6/10
  6/10
 • Zene - 6/10
  6/10
 • Játékmenet - 8/10
  8/10

Játék áttekintése Lemon Cake

Játék áttekintése The Dark Prophecy