in

Játék áttekintése The Dark Prophecy

A videojáték-ipar növekedésével és az új műfajok megjelenésével, valamint a játékosok ízlésének megváltozásával néhány régi műfaj fokozatosan feledésbe merült, sőt bizonyos esetekben már nem is említik őket. De a független játékok megjelenésével és gyors növekedésével a régi stílusok egy része újjáéledt és népszerűvé vált. Az egyik ilyen a point and click műfaj, amely a 90-es években érte el a népszerűsége csúcsát, és az utóbbi időben több új játékban is alkalmazzák. A The Dark Prophecy játék, amelyet ebben a cikkben ismertettünk, pont és kattintás stílusú. Ezután áttekintjük a játékot a Gamesfold webhelyén:

A point-and-click játékok játékmenete a környezet felfedezésére és a különféle rejtvények megoldására épül, melyek felkelthetik a közönség kíváncsiságát és elkísérhetik a történet végéig. Az ilyen stílusú játékokban általában különös hangsúlyt fektetnek a sztorikoncepciókra és a kapcsolódó választásokra, és nem sok útmutatást vagy segítséget kap a játékos, és magának a személynek kell előrehaladnia a történet szakaszaiban a környezet felkutatásával és egy sorozat megtalálásával. tételek, elvitel

A The Dark Prophecy egy fantasy pixel cím a kaland és a point and click műfajában, amely a 90-es évek játékok klasszikus környezeteinek újraalkotásában jelent meg. A történet a középkorban játszódik, és te egy Jacob nevű parasztfiú szerepét játszod, akinek a feladata, hogy átadja Merlin varázslónak a 13. prófécia kezdetének üzenetét. Végül ez a sötét prófécia a király halálához vezet. Természetesen ezt nem könnyű megtenni, és sok akadály áll előtted. Jákob idegen országban él, és nem tudja, milyen veszély fenyegeti őt és a királyt a jövőben. A játékmenet és a történet lassan halad előre, de érdekes narratívát látunk.

Mivel a The Dark Prophecy egy point-and-click játék, gondosan és részletesen kell keresni a játékkörnyezetekben, és ha találsz egy tárgyat, akkor például kombinálnod kell valami különlegességgel, vagy speciális felhasználási területtel kell rendelkezned. egy korábban megismert szereplőnek kellene odaadnia. A játékkörnyezet felfedezésével, valamint az emberekkel és a környezettel való interakcióval új küldetéseket fogadhatsz és teljesíthetsz.

De ha problémája van a játék egy részében, és nem tudja átadni azt, tudjon róla, hogy a játék színes világában kell nyomokat keresnie, bár ezek közül néhány homályos és zavart okozhat. Ezekben az esetekben a gondolkodási erejét kell használnia, hogy meg tudja oldani a megfelelő rejtvényt. A legtöbb ilyen rejtvény nehéz, és játék közben meg kell állnia, és el kell gondolkodnia rajtuk. A játékmenet szakaszban Jacob irányításához tartsa az egeret egy úticélon, és kattintson az adott helyre való mozgáshoz. Használhatja az egeret is Jacob néhány igének vezérlésére, mint például a „néz”, „séta” és „használ”.

A játék pixel art kalandja során tizennégy különböző helyen kell áthaladni, mindegyiknek megvan a maga karaktere, és velük beszélgetve halad a történet. Néhány ilyen hely történetének hátterében olyan titkok vannak, amelyekre a játék rövid kalandja során nem derül fény. Valójában a játék története váratlan és hirtelen véget ér. A történet során számos választással és döntéssel kell szembenézned, amelyek mindegyike nagyon érdekesen történik egymás után. Neked, Jákob szerepében, meg kell mentened a földedet az azt fenyegető veszélytől. Így nyomokat kell keresni, segíteni a falu lakosságát, és végül eljuttatni a fontos üzenetet Merlin bűvészhez. A játék művészi és pixeles grafikája a játék erősségei közé tartozik, ami egyfajta nosztalgiát kelt a 90-es évek point-and-click címei iránt. A játék befejezéséhez szükséges idő a rejtvénymegoldás sebességétől függ, és 3 óráig terjedhet. A játék a szinkronizálás terén is kiválóan teljesít, és sok inspiráló hangsávot tartalmaz.

A The Dark Prophecy játék kipróbálása után felelevenítheted a 90-es évek point and click szerepjátékainak jó emlékeit. A játékmenet nagyon egyszerűen megtervezett, és szokatlan történetet mesél el furcsa karakterekkel egy színes világban. Ha szeretné élvezni a pixel art környezetet, a fülbemászó hangsávokat, a kihívásokkal teli rejtvényeket, a szórakoztató és egyszerű történetet, valamint az egérkattintásokat, mindenképpen próbálja ki ezt a játékot. A Dark Prophecy feleleveníti a régi retro játékok hangulatát.

Overall
8.1/10
8.1/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 8.5/10
  8.5/10
 • Zene - 8.5/10
  8.5/10
 • Játékmenet - 7.5/10
  7.5/10

Játék áttekintése Bus Simulator City Ride

Játék áttekintése Car Mechanic Pinball