in , , ,

felülvizsgálat Book Quest

A folyamatos keresés és a végtelen kaland az a két dolog, amire a Book Quest ösztönöz. Ha Ön is szeretne egy kivételes és szórakoztató kihívást átélni, ne hagyja ki a lehetőséget, és csatlakozzon hozzánk, hogy bemutassa ezt a kedves és vonzó játékot. Ebben a cikkben áttekintjük a Book Questet, és kifejezzük pozitív és negatív pontjait. Tehát kövesse ezt a cikket a végéig.

Ez a játék egy fiatal és okos fiú történetét meséli el, aki egy szomorú esemény miatt elveszíti családja értékes könyvét. Ezt a nagyon kiemelkedő könyvet, amely önmagában is nagyon fontos kincs, olyan emberek lopták el, akiket nem ismerünk. de miért? Ez a könyv tele van mágikus titkokkal, ezért vonzó a gonosz és haszonleső lények számára. Most, hogy a fenti könyv az egyikük kezében van, sajnálatos események történnek!

A fiatal fiú találkozik nagyapja szellemével, a nagyapa pedig figyelmezteti a következményekre. Arra biztatja a fiút, hogy keresse meg és adja vissza a könyvet, és arra kéri, hogy kezdje el csodálatos kalandját, és ne féljen semmitől. A fiatal fiú elfogadja történetünket, kíváncsi és intelligens elméjével keresi a könyvet, és ezért harcba bocsátkozik a gonosz lényekkel. Szeretnéd elkísérni? miért ne!

Grafikailag a Book Quest hasonló a régi pixeljátékokhoz, ezért nem túl erős. Természetesen sok más játék is megjelenik ebben a stílusban, ugyanakkor erős grafikával és képalkotással. Ami nagyon bosszantó ebben a játékban, az az üres helyek és a részletek hiánya. Ez unalmas lehet a közönség számára, és a fenti játékot vonzó története ellenére sem veszi észre a közönség. Mivel a játék megjelenési dátuma 2022-re nyúlik vissza, nagyon magasak az elvárásaink a képalkotással kapcsolatban, és ez az elvárás egyáltalán nem teljesült.

További negatívumai között grafikai szempontból a nem túl megfelelő színeket említhetjük meg. Valójában a Book Quest színeit úgy választották meg, hogy a játék hangulata sötétnek és kényelmetlennek tűnjön. Ez hosszú távon a játékos unatkozásához vezet, és csökkenti a fenti játék vonzerejét.

Valójában ennek a játéknak az egyetlen megfelelő grafikai jellemzője a főszereplő ábrázolása, ami kielégítőnek tűnik.

A Book Quest zenéje is nagyszerű és kielégítő. Oly módon, hogy felizgassa a játékos izgalmát és energiáját. Ez különösen a harci jeleneteknél lesz észrevehető, és kétszer érdekesebbé és szórakoztatóbbá teszi a játékot. A játék hangzása is kiváló, és nincs is vele különösebb probléma. Valójában az akciójátékok egyik legfontosabb része a hangzásuk és a zenéjük. Ha ezt a két dolgot jól csinálják, akkor a játék sikeréhez vezető út fele már befejeződött. Ami bátran látható a Book Questben.

A sebességről is beszélnünk kell. A játék sebessége nagyon jó. Ez a funkció annyira felkelti a figyelmet, hogy figyelmen kívül hagyhatjuk a játék gyenge grafikáját. A csatajelenetekben minden nagyon jól megy és a játékos időveszteség és probléma nélkül tud megküzdeni ellenfelével, egy akciójátékban pedig semmi sem fontosabb ennél. A Book Questben kevesebb ilyen problémát fogunk látni, ami nagyszerű és kielégítő.

A Book Quest egy nagyszerű akció-kalandjáték, amely egy rejtélyes utazásra visz egy elveszett családi könyv után. Ebben a nagyszerű játékban nagy sebességgel, jó játékmenettel, nagyszerű zenével és jó hangzással nagyon élvezetes élmények várnak számodra. Bár a játék grafikája nem túl professzionális és nem felel meg az elvárásoknak, de általános hozzáállásban a fenti játék szórakoztatónak és vonzónak mondható. Végül mindenképpen javaslom a Book Quest elkészítését, és reméljük, hogy ennek a cikknek az elolvasása hasznos lesz számodra!

Overall
6.4/10
6.4/10
 • Grafika - 5/10
  5/10
 • Sztori - 6/10
  6/10
 • Zene - 7.5/10
  7.5/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

felülvizsgálat Flat Heroes

felülvizsgálat Bonfire: Forsaken Lands