in ,

felülvizsgálat Bonfire: Forsaken Lands

A Bonfire: Forsaken Lands játék lehetőséget kínál arra, hogy falut építs egy idegen és ismeretlen vidéken. Itt mindent elölről kell kezdeni. Fát kell gyűjteni és tüzet kell gyújtani. Ezenkívül meg kell teremtenie a falunak szükséges házat és létesítményeket, és ami a legfontosabb, élelmiszert és egyéb szükséges forrásokat kell gyűjtenie ennek a kis falunak a fennmaradásához. Hát nem érdekes? Töltsön titokzatos napokat és éjszakákat ebben a szórakoztató játékban, és hozza ki a legtöbbet kreativitásából és stratégiai intelligenciájából. Ha szeretne csatlakozni hozzánk a Bonfire: Forsaken Lands ismertetőjéhez, olvassa el ezt a cikket a végéig!


A Bonfire: Forsaken Lands 2018-ban jelent meg a felhasználók és a rajongók számára, és egy nagyon vonzó játék stratégiai műfajjal. Ebben a játékban meg kell próbálnod túlélni, és meg kell próbálnod összegyűjteni és megőrizni a különböző erőforrásokat. Ebben a kedves játékban sok karakter van veled, akik mind összejöttek, hogy egy kis civilizációt építsenek, és nehéz körülmények között éljenek. Rajtad múlik, hogy felépítsd a falujukat, és rávezesd ezeket a vándorló embereket a jó életre, és ami még fontosabb, a túlélésre.

Alakíts ki közöttük munkamegosztást, és határozd meg, hogyan védekezzenek a gonosz lények ellen, amelyek éjszaka támadják meg őket. Ehhez intelligenciáját és tudását kell használnia, és a legjobb ötleteket a gyakorlatba kell ültetnie. Képesnek kell lennie az ellenségek elleni küzdelemre, és meg kell védenie a falut a vadon élő állatok ellen. Tudnia kell összegyűjteni a szükséges élelmiszermennyiséget, és biztosítania kell a falusiak alapvető szükségleteit. Tüzet kell gyújtanod és fát kell gyűjtened ahhoz, hogy házakat és kis épületeket építs. Ne aggódj, mert a falu lakossága bízik benned és így is segíteni fognak, és persze ahhoz, hogy ez a helyzet folytatódjon, jó vezetőnek kell lenned és mindent megfelelően kell irányítanod.

Bár a fenti játéknak sok karaktere van, ezeknek a karaktereknek a részleteit nem említik sokat, és csak a főszereplőt veszik figyelembe. Kétségtelenül érdekesebb és szórakoztatóbb lehetne a játék, ha többet dolgoznánk a karakterek különböző tulajdonságain.

A játék grafikája nagyon különleges és érdekes, és követi a saját stílusát, a Bonfire: Forsaken Lands 2D-s képei pedig nagyon jó minőségűek és nagyon kreatívan lettek megtervezve. A karakterek megjelenése során egyfajta újítást is bevetettek, a játék általános környezete pedig az emberi élet ősi korait idézi. Ez is nagyon kompatibilis a játék témájával. Próbálok túlélni egy olyan országban, ahol minden újnak tűnik.

A játék egyik hibája a világítás. Ebben a játékban minden nagyon sötétnek tűnik. Ez a hiba kissé unalmassá teszi a játék környezetét, és a nem túl vonzó színkombináció mellett egy kicsit bosszantó is lehet. Ennek ellenére a játék grafikája általában művészi, és kisebb hibái bizonyos mértékig figyelmen kívül hagyhatók.

A játék sebessége nagyon lassú, és ez kényelmetlen volt számomra. Egy sok akciójelenetet tartalmazó játékhoz ez egyáltalán nem megfelelő. Ráadásul az animációk olyan lassúak, hogy unják a játékosokat. Például a fát gyűjtő szereplők jelenete ismétlődik újra és újra, nagyon lassú ritmussal, ami a maga módján nagyon unalmas. Ez gyorsabban mehetett volna, és több időt szabadíthatott volna fel érdekesebb tevékenységekre.


A Bonfire: Forsaken Landsben hallható hangok furcsán ritkák. Lehet, hogy bölcs dolog figyelmen kívül hagyni a zenét, hogy jobban összpontosítson a környezeti hangokra. Mert az ismeretlen világban és főleg akkoriban százakat tartottak az emberiség legjobb vezetőinek. Ebből a szempontból a Bonfire: Forsaken Lands hangfeldolgozása átlagosnak és kielégítőnek mondható.


A 2018-ban Nintendo Switch, Android, iOS, Macintosh és Xbox platformokra kiadott Bonfire: Forsaken Lands az egyik legnagyobb kihívást jelentő játék a stratégia és a túlélés műfajában, ami kétségtelenül nagyon szórakoztató és barátságos élmény. neked. A különböző grafika, a nagyszerű történet és a jó hangzás a vonzó játék egyik legjobb tulajdonsága.


Overall
6.9/10
6.9/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 5/10
  5/10

felülvizsgálat Book Quest

felülvizsgálat Rick Henderson