in , , ,

felülvizsgálat Flat Heroes

Ha érdekelnek a platformjátékok, ne hagyd ki a Flat Heroest. Izgalmas és szórakoztató játék, amelyet több platformon is bemutatnak, és nagyszerű játékmenettel rendelkezik. Ebben a játékban meg kell mentened a kis színes négyzeteket a madár halálos pengéitől, és különböző irányokba kell ugranod falak és platformok segítségével.

A probléma az, hogy nincs sok helyed a menekülésre! Csapdába esett egy kis téglalap alakú környezetben, és meg kell mentenie magát, ha elrejtőzik ezektől a pengéktől. Minden velük való találkozás tönkreteszi az egyik esélyét, és ha elveszíti minden esélyét, hogy életben maradjon, meghal. Koncentrálj jól, mert amennyire csak lehetséges, távol kell maradnod ezektől az idegesítő pengéktől, és védekezned kell az emelvényeken való ugrálással.

Az egyik pont, amely elsőre felkelti a figyelmet, a játék rossz grafikája. Valójában a tervezők igyekeztek egy nagyon egyszerű környezetet létrehozni a lehető legkevesebb elem felhasználásával. Ez felkeltheti a stílus néhány rajongójának figyelmét. De az én szemszögemből jobb lett volna, ha több elemet és változatosabb színeket használnak ebben a játékban. A Flat Heroes ötlete nagyszerű, és kár, hogy erős grafika és professzionálisabb történet nélkül érkezik. Ez egy kicsit kényelmetlen, és csökkenti a fenti játék vonzerejét. Nyilvánvalóan ez a kedves játék népszerűbb lehetne az erős karakterisztika és a jobb és részletesebb grafika segítségével.

Kicsit unalmas ez a minimális képsor, de ha más szemszögből nézzük, ebben a játékban minden részlet kikerült, ami elvonja a játékos figyelmét, sőt, minden egyéb elfoglaltság nélkül egyszerűen a tér megmentésére lehet koncentrálni. Összpontosítson a kicsire, és fordítson minden energiát arra, hogy túlélje ezt az izgalmas kihívást.

A játék zenéje is élvezetes és nagyszerű. Úgy, hogy jól felkeltse az izgalmat és növelje az energiát a játék kihívásainak folytatásához. Ezenkívül a hangfeldolgozás is nagyon jó, és a nagyon kicsi hangok olyan érzést keltenek, mintha a játék környezetében lennénk.

A Flat Heroes egyik kedves és ideális tulajdonsága a csoportos játék képessége. Ebben az esetben meghívhatod barátaidat erre az élvezetes kihívásra, és több kicsi és játékos négyzetet is használhatsz a játékkörnyezetben. Ezeket a négyzeteket különböző színek választják el egymástól, és együtt próbálnak túlélni. Elsőre úgy tűnhet, hogy több mező jelenléte a játéktérben megnehezíti a játékot, de elárulom, hogy ez sokkal nagyobb kihívást és érdekességet jelent. Főleg, ha mindannyian érdeklődnek a platformjátékok iránt, és ki akarják használni a képességeiket. Játszhatod ezt a szórakoztató játékot négy személy számára, és érezd jól magad.

A Flat Heroes-ban a gyorsaság és a pontosság az első szó. A lehető legrövidebb időn belül meg kell tudnia menteni magát ezektől a bosszantó és veszélyes pengéktől, és a legtöbbet kell kihoznia a túlélési esélyeiből. Ahelyett, hogy céltalanul ugrálnál fel és le, ismerned kell a megfelelő menekülési irányt, és elkerülni a támadókat, akik minden szakaszban megerősödnek. Ezek a pengék minden szakaszban új képességekre tesznek szert, vagy átadják helyét az erősebb pengéknek. de ne aggódj! Mert idővel megtanulod, hogyan bánj velük, és hogyan menekülj előlük.

Ha a Flat Heroes-ban a játékosok lehetőséget kapnának arra, hogy megtámadják ezeket a bosszantó lényeket vagy semlegesítsék őket, a játékélmény kétségtelenül izgalmasabb és élvezetesebb lenne. Az alkotók azonban elkerülték, hogy bármiféle részletet és bonyolultságot adjanak a fenti játékhoz. Ez jó vagy rossz? Azt kell mondanunk, hogy ez leginkább az Ön személyes ízlésétől és preferenciáitól függ.

A Flat Heroes egy szórakoztató és szerethető platformjáték, amelyet 2016. szeptember 8-án adott ki a Parallel Circles. Ebben a játékban a fő cél a túlélés és a feléd repülő pengék elkerülése. Itt nincs különösebb jellemzés és történetmesélés, és minden nagyon egyszerű, részletes és minimálisan megtervezett. Ezzel a játékkal játszani kétségtelenül szórakoztató lesz az Ön számára, és más élmény lesz. Kipróbálhatja a Flat Heroest Windows, MacOS, PlayStation 4 és Nintendo rendszeren is. Reméljük, hogy élvezni fogja a fenti játékot!

Overall
6.3/10
6.3/10
 • Grafika - 5/10
  5/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 6/10
  6/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

Megjelent néhány képernyőkép a Dead Island 2 játékról, amely újra felkerül az Amazon áruházba

felülvizsgálat Book Quest