in , , ,

felülvizsgálat Rick Henderson

A Rick Henderson egy izgalmas akciójáték, amelyet 2019-ben adtak ki. Ebben a játékban űrhajókon harcolsz az ellenségeiddel, és megpróbálod őket félretenni. Légy óvatos, mert egy pillanatnyi figyelmetlenség a pusztulásodba kerülhet. Tehát gyűjtsd össze a figyelmedet, és nagy sebességgel és koncentráltan harcolj az ellenséggel. Tartson velünk, hogy többet megtudjon erről a lenyűgöző játékról.

Rick Henderson játéka elérhető a Nintendo Switch, Windows, PlayStation és Xbox felhasználók számára, ezért széles körben használhatják. Bár a szóban forgó játék nem túl régi, nagyon egyszerű a mechanikája, és ennek megtanulása gyorsan megtörténik. Ez a játék nagyon szórakoztató és szerethető a maga egyszerűségében és könnyedségében. Még néhány felhasználó is sértőnek tartotta. Ezért jobb a Rick Henderson mielőbbi telepítése és kipróbálása. Győződjön meg róla, hogy nem fogja megbánni.

Itt kell választani a három elérhető hajó közül. Legyen óvatos, mert minden hajónak megvannak a saját képességei, és segít megbirkózni egy bizonyos ellenségcsoporttal. Ezen kívül három főszereplő van ebben a játékban. Rick Henderson a főszereplő, és saját profi hajója van. A másik két karakternek, BenK9-nek és Thorahhnak is megvan a maga hajója, amelyek képességeikben és fegyvereikben is különböznek a többiektől. Közel 30 fegyver található ebben a játékban, amelyek mindegyike funkcionális és csodálatos a maga módján. Hogy melyik fegyvert és hol használd, az az előtted lévő hajótól függ. Képesnek kell lennie arra, hogy megtámadja az ellenséget, miközben a legjobb módon irányítja a hajót, és meg kell védenie magát, hogy ne sérüljön meg.
A fenti játék nagy kihívást jelent, és nagy érzelmi terhelést rejt magában. Furcsa, hogy egy egyszerű játék ennyire vonzó és szórakoztató tud lenni. Az, hogy élvezi-e Rick Hendersont vagy sem, személyes preferencia kérdése. A modern akciójátékok szerelmesei nem fogják szeretni ezt a játékot, de ha szereted a nosztalgikus játékokat, ne hagyd ki ezt, mert kétségtelenül tetszeni fog.

Rick Henderson játékmenete nagyon egyszerű, és még a kezdő játékosok is jól bánnak vele. Természetesen a beállításokkal javíthatja a játék szintjét, és még nagyobb kihívást és nehézséget jelenthet. A fenti játék azonban nagyon megfelelő lesz a kezdő felhasználók számára, és kétségtelenül jó kezdet lesz az akciójátékok világába való belépéshez. Rick Henderson sebessége nagyon magas, és a különféle animációk használata ellenére nagyon jól fog menni minden késés és hiba nélkül. Szóval ne hagyd ki a lehetőséget!

Rick Henderson grafikája is egyszerűen kiváló. A három különböző hajó, valamint az ellenséges hajók jól megtervezettek, és a köztük lévő különbség könnyen érthető. A galaxis terét is művészileg ábrázolják, és erős kapcsolatot hoz létre a játékos és a játék környezete között. Ugyanakkor a képek minősége nem túl magas, és ez fontos problémának számít. De mivel a szóban forgó játékot régi stílusban tervezték, ez érthető is, a fenti játék megvilágítása is megfelelő, és miközben a galaxis sötét tere látható, minden nagyon tiszta és magas részletekkel.

A szóban forgó játék zenéje is emlékeztet a régebbi példákra, ugyanakkor nagyon jó és fokozza a játékos izgalmát. Ez a nagyon boldog és izgalmas zene arra ösztönöz, hogy harcolj az ellenséggel és védekezz, és arra késztet, hogy a sebességedet is összemérd vele. Más szóval, harcoljon a lehető leggyorsabb és legjobb módon. Ezen kívül meg kell említeni, hogy Rick Henderson hangjátéka kiváló, és ebben az értelemben a fenti játékban nincs gond, de minden csodálatos és kívánatos.

A Rick Henderson egy izgalmas és nagyon szerethető akciójáték, amelyet három vonzó karakter segítségével mesélnek el. Ahogy a játék neve is sugallja, közülük a legfontosabb a Henderson. Ezekkel a karakterekkel és fantasztikus hajókon lovagolva harcolj az ellenségekkel és öld meg őket. Ezenkívül élvezze a játék jó grafikáját, nosztalgikus stílusát és izgalmas zenéjét. Ne hagyja ki a lehetőséget, és határozottan próbálja ki ezt a szórakoztató játékot. Reméljük, hogy tetszeni fog Rick Henderson tudósítása!

Overall
6.5/10
6.5/10
 • Grafika - 6.5/10
  6.5/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 6/10
  6/10
 • Játékmenet - 6/10
  6/10

felülvizsgálat Bonfire: Forsaken Lands

felülvizsgálat Back Again