in

Játék Sword of the Vagrant

Emlékszel a King Dieheim játékra? Azok, akik rendszeresen követik a Roguelike- és a kalandjátékokat, megértik, miről beszélünk. Rendkívül vonzó játék, ami a Nintendo világában egy átlagos játékos számára talán nem annyira fontos, de a hosszú történet és a sorozat korábbi játékai, amelyek sok játékost a lábán tartottak, egy másik kérdést is felvet. Ma az Ön szolgálatában állunk a Sword of the Vagrant játék áttekintésével a GamesFold oldalon, kedves felhasználók és jó barátaink számára. Maradj velünk.
A játék fő története egy Devin nevű lány karakteréről szól. Ez a karakter a Sword of the Vagrant egyik legfontosabb része, az általa bemutatott történet, valamint az érzelmek mélysége, amely izgatottá tesz a játék szakaszainak befejezésében, ami valójában a játék különlegessége volt. Ez a játéksorozat olyan bájjal és olyan jól tudta kiadni a játékot, hogy minden lépését izgalommal kell követnünk.

Ami a játék történetét és a játékmenet és a grafika fejlődését befolyásoló hatását illeti, ez volt az egyik remekmű, amelyet a Sword of the Vagrant fejlesztőcsapata ebben a játékban készített. Ha a játék főszereplőjének történetét látjuk, egy bosszúálló és szomorú környezetet látunk, amelyről elmondható, hogy különleges szépséget adott ennek a játéknak azokkal a szerencsétlen eseményekkel, amelyeket ez a történet komolyan hoz a játékosok számára. Lehet, hogy a játék megjelenése más, vagy a játék szövegei mutatják a párbeszédeit, de nyugodtan kijelenthetjük, hogy a játék érdekes története minden szakaszban leszögezi Önt, és kedvet kap a játékhoz a következő szakaszban. A játéktérképek kialakítása jól illeszkedik a játék történetében történtekhez.

A játék részletei és atmoszférája, bár kétdimenziós játékról beszélünk, sikerült túlszárnyalnia azt, amit egy játéktól elvárunk, ez pedig a Sword játék szórakoztató és lebilincselő funkciói. Vagrant hoz minket. De ha a Sword of the Vagrant játékban kifejlesztett játékmenethez hasonló játékra akarunk példát mondani, akkor talán elmondható, hogy a Dragon’s Crown játékot érdemes e játék mellé tenni. A szerepjáték és a történetmesélés ugyanaz a jellemzője, mint ebben a játékban, valamint az akciójátékban, ahol minden szakasznak megvannak a maga történetei és kúszásai. De már régóta mondjuk, hogy egy jó játék fejlesztéséhez nincs szükség speciális grafikákra vagy fejlett technológiákra, vagy speciális grafikus motorokra az összetett terek létrehozásához. Őszintén meg kell mondanunk, hogy a játékban használt technológiánál sokkal fontosabb időt szánni a fejlesztőcsapat által már ismert képességekre, valamint a játék tartalmi fejlesztésére.

Ezzel eljutottunk odáig, hogy egy olyan játék, mint a Sword of the Vagrant, egyszerű kétdimenziós grafikájával, de vonzó karakterekkel és ennél jobb Ashkens játékkal egy szuper izgalmas játékot hozhat számunkra. A játékfőnökök és a késői játékóriások jól megtervezettek. A játék fő Carterének, aki egy szőke lánynak az erejét rendre a játék történetei adják meg. A kombinált és kombinált mozdulatok szemtől szemben, valamint a Nintendo játékok klasszikus effektusai a játék akciószempontjában rendkívül addiktívvá teszik a játékot. A legnagyobb hiba, amit hozzá lehet adni ehhez a játékhoz, hogy kevesebb szintet látunk ebben a játékban.

De még így is, talán az egyes szakaszok szépsége és varázsa miatt, azt kívánjuk, hogy a játék szakaszainak száma ennél több legyen. Nem mindegy azonban, hogy milyen műfaj érdekel. Csak vegye fel a játékvezérlőt, és játsszon a Sword of the Vagrant addiktív módon órákon át.
Általánosságban elmondható, hogy a Sword of the Vagrant játékot azon játékok egyikének kell tekinteni, amelyek sok játékosnak és a 2D-s játékok fejlesztésének kritikusainak bebizonyítják, hogy ez a játék nagyon jó, és jobb, mint a mindennapi 3D-s játékok. , a játékboltok tele vannak hirdetésekkel.

Overall
10/10
10/10
 • Grafika - 10/10
  10/10
 • Sztori - 10/10
  10/10
 • Zene - 10/10
  10/10
 • Játékmenet - 10/10
  10/10

Játék áttekintése The end is nahual: If I may say so

Játék Coloring Pixels: Collection 2