in

Játék Pretty Girls Escape

Ez a játékfejlesztő csapat egy másik példát adott ki az elmúlt két hónapban egy Pretty Girls Breakout nevű játékra ebben a műfajban, el kell mondanunk, hogy ez a játék hasonló az Aeri játékokhoz, és napi megjelenést kölcsönöz a játéknak. Kezdetben elmondható, hogy a játék fejlesztői meg tudták mutatni magukat, de a Pretty Girls Escape játék megjelenésével új kihívás elé állították ennek folytatását Kedves játékosok és játékosok! fizetni fog.
Nem túl szép lányos játékok összetett fejlesztésekkel. Manapság sokkal kevesebb az eredeti anime játékok száma a játékboltban, mint gondolnánk, és a Pretty Girls Escape egyáltalán nem tartozik ezek közé a különleges játékok közé. Ennek a játéknak a játékmenete is hasonlít egy egyszerű játékmenethez, ahol az anime lányok úgy mutatják meg magukat, hogy a játékot a kirakós játékok dimenziójába kell helyezni. Egy kirakós játék, ahol egy dobozban egymás tetején vannak a kockák, és meg kell tudni találni az azonos színű kockákat és eltávolítva pontokat gyűjteni. Ezek az egymásra halmozott négyzetek a képernyő tetején találhatók a játékdoboz egy részében.

Van egy kép a Pretty Girls Escape játék egyik anime lányáról. Úgy tűnik, ennek az egyszerű fejlesztésnek a jelentése ezeknek a lányoknak a játékdobozból való kiszabadulása, ami a játék nevében, a Pretty Girls Escape-ben is szerepel. Ebben a játékban nem látunk különösebb intelligenciát a játék fejlesztésében, és nincs külön animáció ezeknek a lányoknak a dizájnjáról. Ugyanazokat a képeket láthatjuk, amelyeket a játék fejlesztőcsapata az előző játékban kiválasztott ebben a játékban, ami ebben a dimenzióban nagyon kiábrándító. A játék egyszerűsége miatt ez az egyik legunalmasabb rejtvény, amellyel szemben nagy elvárásaink voltak. A játék képernyőjének alján öt ház található, amelyek mindegyike a játék egy-egy karakterének épült. Miután a játék avatárját a játék keretének végére helyezte, látnia kell őt az eredeti otthonában, ha balra és jobbra mozgatja, ami nem segít a Pretty Girls Escape vonzerejének növelésében, de ez az egyik lehetőség, amit a Pretty Girls Escape játékkal kapcsolatban meg kellett volna említenünk. Természetesen ebben a játékban a szakaszok számát tekintve nincs sok probléma a játékkal. Bár hat különböző karakter van a játékban, mindegyikhez különböző ágai vannak a játék feladványainak, amelyek nehézségi fokát a játék jól meghatározza.

Vagyis eltekintve attól, hogy teljesen csalódottak voltunk a Pretty Girls Escape anime játékában, de a szerepkockás játékokban a Pretty Girls Escape játék egy nagyon jó és szabványos shellbe került, folyamatos szakaszokkal és egyben. nagy számban ez lehet A játékot pusztán egy anime témájú kirakós játéknak képzelte el, ami a maga módján egy standard játéknak tűnik. Természetesen módosíthatja a játék képeit. Az egyes játékok bezárása után a képernyő tetején megjelennek az Ön által összegyűjtött pontok. A játék egyedi szekciójába belépve a gyönyörű anime lányokat díszítheted a játékban az általad gyűjtött pontok alapján elhelyezett ruhákkal, ami szintén része azoknak az anime játékoknak, amelyeket a japán szórakoztató világ rajongói várnak.

Rajzoltak!
Általánosságban elmondható, hogy a Pretty Girls Escape nem csak egyike azoknak a játékoknak, amelyeknek nincs különösebb akciója vagy mozgása az animés lányokkal kapcsolatban, de abból a szempontból, hogy mit várnak el tőle a játékosok, lehet, hogy hibát követett el a bevezetésben. maga. Ez a játék alapvetően egy kirakós játék, amely csak ezeknek az anime lányoknak a témáját hordozza magában. Ez!

Overall
5/10
5/10
 • Grafika - 4/10
  4/10
 • Sztori - 5/10
  5/10
 • Zene - 4/10
  4/10
 • Játékmenet - 5/10
  5/10

Játék Casual Challenge Players’ Club

Játék Jitsu Squad