in

Játék Casual Challenge Players’ Club

Az animejátékok növekvő számának és ezeknek a japán karaktereknek a videojátékok világában való népszerűségének növekedésével nap mint nap látunk olyan játékokat, amelyek e karakterek és különböző játékmenetek kombinációjaként határozhatók meg. Kurd, hogy ezek a játékok csak azért szerepel benne, mert anime. Például a Casual Challenge Players’ Club játék eleinte félrevezetett minket, és úgy éreztük, hogy ez a játék egy kitalált játék, de a pénz és a biliárd játékmenete is látható ebben a játékban, amelyet ma áttekintettünk a GamesFold oldalán. át fogja tekinteni ezt az érdekes játékot. Maradj velünk.
A Casual Challenge Players’ Club egyike azoknak a játékoknak, amelyek megcsalják animejátékainkat. Sokszor előfordult már például, hogy akciójátékként vagy ezerreménnyel kaptunk egy játékot kalandos és versengő játékok formájában, de ezeken jól látszik, hogy ezek a játékok alapvetően egy játék A műfaj a történet. játékok, amelyek minden értelemben ellentétnek számítanak. De a Casual Challenge Players’ Club játékkal kapcsolatban azt kell mondani, hogy ez a rendszer valahogy átvette ennek a játéknak a két oldalát. Ez a játék az első biliárdjáték, amelyben a szereplők történet formájában játsszák a világot, és a maga módján egyedinek és különlegesnek számít.

A játék fő története meglepő módon egy fiúról szól, és az animés lányok jelenleg hiányoznak a játékból a játék elején. Ez a fiú egy diák, aki a világ egyik legjobb biliárdozója szeretne lenni, de a játék történetében egy kezdő vizsgát kell tartani, hogy bekerülhessen a versenyre, és fel kell készítenie ezekre. játékok először. A Casual Challenge Players’ Club játék Annie Channi sztoritervében a játék formája egy oktatási mód formájában a játék elején arra készteti a játékosokat, hogy lassan megismerjék a játékmenetet és azt, hogy mit jelent a Casual Challenge Players. A klubjáték köré épül, elmondható, hogy a játékfejlesztők jó munkát végeztek ezen a téren. Természetesen mindezek a játékok, valamint a játékhoz szánt játékmenet mind egy nagyon jó játék részét képezik, amit mindössze öt dollárért kapunk, ami jó ár-érték arány a Casual Challenge Players számára.” A klubot tervezték. A játék kezdete után látni fogja, hogy a biliárd fő játékát kétdimenziós környezetben, felülről kamera formájában játsszák. A játéklabdák mozgása sima és hibátlan, de általában természetellenesnek tűnik. Ezen kívül három különböző kihívás vár számodra a játék minden szakaszában. Ezt a három kihívást úgy kell teljesíteni, hogy az összesített pontszámod mindhárom szakaszból elérje az 1200-at, ami után láthatod, hogy beléphetsz a következő szakaszba és a következő kihívásba.

A sor felső menüjében és a bal oldalon található egy grafikon, amely a biliárdlabdák elütési erejét mutatja, amelyről úgy gondoltuk, hogy ha ez a lehetőség a labda mellett vagy a képernyő alján van, akkor a játékos fókuszálj többet Tanúi lehettünk a játéknak, és a célzásnak és az erő időben történő felszabadításának a játékban. De vannak alapvető hibák a játékmenetben a fő beállításokat és a játékprogramozást illetően a játék különböző szakaszaiban. A játékvezérlők nem működnek jól a játékban, ami mentális eróziót okoz a játékban. A játékban a mozgások sok késéssel és késéssel járnak. Ezen felül a játék története nem folytatódik, mindig a játék kihívásaiban vagy. A játékfejlesztésben az a fontos, hogy ne legyenek szavak a játékban.

Nyilvánvaló, hogy ezen a téren a játékfejlesztés egyáltalán nem volt megfelelő a Casual Challenge Players’ Club játék fejlesztőcsapatának, mert technikailag ebben a játékban tudni kell más játékosokkal játszani akár számítógépen is, de a játékokat hely a Casual Challenge Players’ Club játékban. Vannak egyjátékos kihívások, amelyek egy idő után unalmassá válnak. Ezeken túlmenően a kis számú lépéssel és az alacsony szintű kihívásokkal kevesebb mint egy óra alatt befejezi a játékot, és felfedezheti a játék minden aspektusát, amely ezen a téren a Casual Challenge Players fejlesztőcsapata is. Klubjáték. Nagyon gyengén teljesített.

Overall
5.5/10
5.5/10
 • Grafika - 4/10
  4/10
 • Sztori - 5/10
  5/10
 • Zene - 4/10
  4/10
 • Játékmenet - 4/10
  4/10

Játék Roar of Revenge

Játék Pretty Girls Escape