in

Játék Jitsu Squad

Amióta mindannyian megismerkedtünk a videojátékok világával, mindannyian rengeteget játszottunk a videojátékok egy műfajában, és ez a műfaj nem más, mint a 2D-s akciójátékok műfaja. Az olyan játékok, mint a Tiken és a Mortal Kombat, azok közé a játékok közé tartoznak, amelyekkel napi szinten játszottunk, és még a mai napig is frissültek, és továbbra is megvannak a saját rajongóik. Azonban el kell mondanunk, hogy ebbe a műfajba tartozik a Jitsu Squad játék, amelyet ma bemutatunk nektek, kedves GamesFold oldal felhasználóinak. Maradjon velünk, tekintse át ezt az érdekes játékot.
Mint mondtuk, a játékok ebben a műfajban hosszú utat tettek meg. Némelyikük, mint a Mortal Kombat játékok, 3D-ben előrehaladottá vált, és nagy produkció kíséri, ami az év egyik legfontosabb játékaként emlegethető, de a másik csoportban el kell mondani, hogy sokan a játékosok nem szeretik ezt a játékot, szeretik a kártyajátékok formátumát és ugyanazt a régi formát, mint korábban, és mert a Nintendo játékoknak még mindig megvannak a maguk rajongói, és manapság a játékosok többsége a játékmenet tartalmára és szórakoztatási szintjére összpontosít ahelyett, hogy csak a játék luxusát fejlesztené.

videojátékok, ennek eredményeként nem meglepő, hogy ezeket a játékokat Sega és Micro játékok formájában és a 2D-s játékokhoz hasonló formában látjuk a Steam játékáruházban. A Jitsu Squad egy verekedős és egy 2D-s játék, amelyről a játék képernyőképeit nézve láthatja, hogy szórakoztató grafikákat és érdekes karaktereket használnak a játék fejlesztéséhez. Természetesen az olyan játékok, mint a Tekken és a Street Ridge, általában óriási különbségeket mutatnak, de a fő játékmenetük, vagyis az ellenségek megtámadása hasonló egymáshoz. A Jitsu Squad játékkal kapcsolatban el kell mondanunk, hogy a teljes játék mindkét formából épül fel az említett játékokban. Két különböző módot hoztak létre a játékhoz, hogy a játékosok ne csak egy adott módban élvezhessék a Jitsu Squad játékmenetét. Ez sokkal értékesebbé tette a szórakoztatás szintjét és azt, hogy mennyit fizetsz egy játékért, mint amit kapsz.

Az első módban a Jitsu Squad játékot történetként fejlesztik, melynek története egy boszorkányról szól, aki fekete mágia segítségével hatalmas és mágikus szörnyeket irányít, hogy megszerezze egy rendszer bolygóit és növelje erejét. Közben háborúba indulsz ezekkel a szörnyekkel a három karaktereddel. A Jitsu Squad játék egyik legizgalmasabb részének számító versenyjátékos módban azonban a játék képes volt négy játékost egy helyen elhelyezni és harcban használni. Az olyan funkciók, mint a csapatjátékosok, valamint a játék kezdeti beállításaiban szereplő teljesítménykorlátozások jól segítették a játékot. Maguknak a játék karaktereinek is megvannak a maguk sajátosságai, és a Jitsu Squad sok akciójátékához hasonlóan itt is látható, hogy támadást és kombinált erőt lehet elérni összetett gombok megnyomásával a játékban, ami nem kevesebb, mint ez a játék. elvárja bármelyiket is. Ami a játék grafikáját illeti, el kell mondanunk, hogy a játék dizájnja sokkal vonzóbb, mint a szőnyeg, és arra is figyelmeztetünk, hogy amit a Jitsu Squad játék képernyőképein látsz, az egyáltalán nem felel meg a játék minőségének.

ez a kétdimenziós játék. még nem találkozott Azt azonban el kell mondani, hogy a karakterek megrajzolása és a játék rendkívül vonzó rajzfilmstílusának felhasználása folyamatosan izgalmassá tudta tenni ezt a játékot a szemünk számára. Bár a játék háttere sokkal jobban elkülönül a kelleténél a játék karaktereitől és vizuális effektusaitól, de általánosságban elmondható, hogy a játék elején, különösen a karakterek tömegének használata, pl. valamint különféle állatok és szörnyek, valamint nagyon vonzó, színes és gyönyörű módon mutatja be a tüzet és a havat, valamint a játék különféle fegyvereit.
Általánosságban elmondható, hogy a Jitsu Squad játék a játékok (Beat-M-Up) vagy az Ashken Hyde hangulatában az egyik legvonzóbb játék, és manapság a játékboltokból is beszerezhető. A Jitsu Squad játék egyik vonzó része a színpadra állított történetek, aréna versenyek és karakterek közötti csaták.Ha Ön is rajong ennek a műfajnak a játékáért, mindenképpen ajánljuk ennek a játéknak a játékát.

Overall
7.3/10
7.3/10
 • Grafika - 7/10
  7/10
 • Sztori - 9/10
  9/10
 • Zene - 6/10
  6/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

Játék Pretty Girls Escape

Játék áttekintése Intrepid Izzy