in

Játék Pid

A fejlesztők által nap mint nap közzétett kalandjátékok a világ minden tájáról olyan kiadványokban, mint a Nintendo vagy a Steam, valahogy követik ezeknek a játékoknak az eredeti stílusát, és egy kis esszenciát adnak az eredeti tartalomgyártó szándékaihoz. a nagyok nyomdokain az ilyen játékok gyártásában, de időnként tudjuk, hogy vannak olyan fejlesztőcsapatok, amelyek az indie és a független játékfejlesztőkön kívül hatalmas játékokat adnak ki professzionális fejlesztéssel, tekintettel arra, hogy ezek elkészítése általában sok időt vesz igénybe. . Ez az idő bizonyos értelemben megmutatkozik ezeknek a játékoknak a fő minőségében. Az egyik játék, amely 2022-ben idén sok kritikus és játékos figyelmét felkeltette, a Pid játék, amely ezzel a rövid névvel és vonzó flash-előzeteseivel fel tudta emelni az elvárásokat a játékkal szemben. Ma ennek a játéknak az áttekintésével megmutatjuk, hogy a játék milyen mértékben tudott megfelelni a játékosok elvárásainak szerte a világon. Csatlakozz a GamesFold ellenőrző csapatához.
A Pid játék olyan izgalmas játékok kombinációja, amelyeket már láthattunk a játékboltban, mint például a (Chun) vagy a (Guardian) Avatar 2017-ben vagy 2019-ben. A játék létrehozását ezúttal azonban egy érdekes és lebilincselő történet kíséri, ami, el kell mondanunk, kiválóan alkalmas a játék fejlesztésében a kirakós játékok egyik elemére.

A Pid játékkal kapcsolatos történeteken kívül ennek a játéknak a felülvizsgálatát nem kezdhettük el anélkül, hogy figyelmen kívül hagynánk a grafikus részét. Ami a grafikai tervezést illeti, a Pid játék az egyik legvonzóbb játék, amit idén beszerezhetsz. Még ebben az évtizedben sem láttunk ilyen dizájnstílust a kalandjátékokban ebben a műfajban. Az, hogy ebben a játékban vonzó terek és hangulatok vannak, valamint a háttér kialakításának stílusa a játék különböző térképein, megmutatja a játék, a Pid professzionalizmusát a független fejlesztőcsapatok számára. Az első szakasztól kezdve vonzó fények, valamint nagyon szép háttértervek létrehozásával, amelyek mindegyike ugyanabban a minőségben, azonos stílusban tudták tenni a Pid játékot, bámulják a képeket. A Pid játék egyike azoknak a játékoknak, amelyek a kétdimenziós kialakítás, valamint a közöttük lévő forgás és mozgás hiánya ellenére olyan sok szépséget használtak a részletek tervezésében és a játékkörnyezetben megfelelő fények használatában, hogy sok esetben néhány a környezet őrülten szép.

Ezeken túlmenően a nagyon vonzó vizuális effektusok elhelyezése, amelyek objektív és fizikai hatást tudtak kifejteni a játék környezetére, a játék másik erősségének számít. A Pid játékban mindenféle vizuális effektussal vagy mágikus fényekkel foglalkozol, és a példaként említett dizájn szépsége visszaköszön abban, hogy a játéktérképen láthatod ezeknek a fényeknek és effektformáknak a hatását. . De magáról a játék játékmenetéről azt kell mondani, hogy különböző érzelmeket éltünk meg játék közben. A Pid játék a modern produkció és a nosztalgia kombinációja akar lenni. A régi elemek és ugrások és ugrások a játék blokkjain, amellett, hogy régi és régi rejtvényeket tervezünk és helyezünk el a játékban, annak a bizonyítéka, amit ebben a játékban leírtunk. A Pid játék természetesen nem korlátozódik a régi rejtvényekre, és a játékban mindenféle bonyolult ösvényt és új csapdákat is felfedezhetsz, amiket rád bízunk, hogy ne rontsa el. A játékmenetben azonban a tér és a föld felett tartó mágikus blokkok használata az egyik fő rész, amely a Pid játékának kulcsa.

Pidben amennyire csak lehet, el kell különülned a kalandtérképek felszínétől, mert mindenféle tárgy, ami elakadhat, a földön van, és legtöbbjüket nem tudod legyőzni. A fő történet egy karakterről szól, aki egy másik világban találja magát, és szeretne visszatérni földjére és bolygójára. Ebben a bányában megismerkedik az új bolygó különféle robotjaival és lényeivel, és elindul a maga útján. Ezek mellett a történethez képest nagyon eltérő és változatos szakaszok a játék hangulatának megváltoztatásával az egyik olyan dolog, amit általában nem várunk el ezektől a kalandjátékoktól. Összességében elmondható, hogy a Pid játék nem csak nagyon vonzó módon különült el a többi játéktól, hanem a régi és új játékdizájn kombinációjával, valamint a játékkörnyezetek művészi kialakításával. egy gyönyörű légkör, az egyik legfontosabb jelölt lett.A játék népszerűvé vált a játékosok körében, és ezt a játékot Önnek is ajánljuk.

Overall
9.5/10
9.5/10
 • Grafika - 10/10
  10/10
 • Sztori - 10/10
  10/10
 • Zene - 9/10
  9/10
 • Játékmenet - 9/10
  9/10

Játék áttekintése Chained Echoes

Játék áttekintése Need for Speed Unbound