in

Játék áttekintése Need for Speed Unbound

A Need for Speed ​​franchise az egyik legnépszerűbb versenycím, amely az elmúlt években hullámvölgyön ment keresztül. Egy időben ez a sorozat volt a legnépszerűbb és legnépszerűbb játék az autózás és a versenyzés műfajában, de az utóbbi években a népszerű Forza Horizon sorozat megjelenésével, valamint a Need for új verzióinak kedvezőtlen teljesítményével. Speed, ez a franchise a feledés küszöbén állt. Idén az EA bejelentette, hogy tervezi a sorozat új verziójának kiadását Need for Speed ​​​​Unbound néven. A fontos kérdés azonban az, hogy az NFS Unbound képes volt-e kompenzálni korábbi verzióinak hiányosságait és hibáit, vagy sem? Maradjon velünk a GamesFold webhely ezen áttekintő cikkében, hogy megtalálja a választ erre a kérdésre.

Mielőtt elkezdené ennek a játéknak az áttekintését, el kell mondanom, hogy az év egyik legjobb versenyjátékával állunk szemben. A Need for Speed ​​​​Unbound különféle részein problémákkal járhat, és nem tökéletes az új úton, amelyet megtett, de az elmúlt évtized legjobb NFS-franchise verziójának tekinthető. Az EA több formulát is kipróbált az NFS franchise-on az elmúlt években, de egyiknek sem volt érdekes eredménye, és kudarcot vallott. Az NFS 2015 egy teljesen online játék volt, ami sok játékos számára csalódást okozott. A következő játék az NFS Payback nevet kapta, amivel sok probléma volt a történetmesélés és a szintfejlesztés terén, valamint a sorozat utolsó verziója, amely az NFS: Heat nevet viselte, a problémák ellenére a játék nem volt jól megszerkesztve, és nem nagyon elégedett a játékosokkal. De ennek a sorozatnak az új verziója, a Need for Speed ​​​​Unbound játék, bár új skinnek tűnhet, de a gyakorlatban ez egy nagyon jól elkészített játék, és úgy tűnik, hogy az EA cég végre el tudta érni. némi sikert.

Az első dolog, ami felkelti a figyelmet az NFS: Unbound játékkal kapcsolatban, az a benne használt teljesen új ötlet, ami eddig az NFS franchise egyik verziójában sem volt látható, ez pedig a grafika és a dizájn használata. Ez a stílus. a Cel Shade, amely egy teljesen fantasy verziót hozott létre. Az NFS sorozat legújabb verzióiban a történet része volt a hangsúly, hogy az alkotók szórakoztató elemként használhassák. De a minőségre és egyéb dolgokra való odafigyelés hiánya miatt egy nem szabványos és kiábrándító játékkal kellett szembenéznünk. Bár a Need for Speed ​​​​Unbound rendelkezik egy történetszekcióval, annak története és narratívája nem kényszeríti a játékost a versenyen kívüli különböző tevékenységekre. Valójában a Criterion Games stúdió, amely a verzió megalkotója, úgy fejlesztette ki a játék történet részét, hogy ösztönözze a közönséget a játékba való belépésre és a játék világának megismerésére.

Ahogy már mondtuk, az NFS: Unbound-nak van egy sztori szekciója, amelyet talán nem kell túl komolyan venni, de a játéknak mindenképpen szüksége van rá. A történet Lakeshore Cityben játszódik, és két régi barátról szól, akik egy Rydell nevű szerelő alatt nőttek fel és dolgoznak, és családjuknak tekintik magukat. Ám egy nap a két barát egyike, Yaz elárulja csoportja vagy ugyanazt a családot, és azon kívül, hogy ellopja Rydell vagyonát, a garázsban lévő összes autót is ellopja, beleértve az Ön autóját is. Két év után véletlenül visszatalál, most utcai versenyeken vesz részt, és úgy döntesz, hogy bosszút állsz rajta. A fő cél a Rydell Garage és az autó elvesztett hitelének visszaszerzése.

A játék környezete nagyon hasonlít az NFS: Carbon vagy az NFS: Most Wanted játékokhoz, és egy egyszerű történetet próbál elmesélni, ihletet merítve belőlük; A főszereplők gyenge jellemvonása azonban teljesen felszínesnek tűnik a sztori tartalmát, és a játék narratíváját nem jó minőségűvé teszi, de ez a gyengeség nem tekinthető negatív hatáspontnak. A játék történetének szakaszai arra kényszerítik a játékost, hogy mindig különböző utcai versenyeken vegyen részt, hogy pénzt keressen és frissítse autóját. Ennek a megközelítésnek a használata az új verziót addiktív játékmenetté tette, amely hosszú ideig leköti a játékosokat.

NFS: Kötetlen, az előző verzióhoz hasonlóan éjszakai és nappali ciklusú, ezért a mérkőzései két turnusban, nappal és éjszaka zajlanak. Ám ebben a verzióban nem lehet választani éjszaka és nappal között, ehelyett egy nagy változás történt a játékban, aminek következtében a történet négy hétre, a hét minden napja pedig két részre oszlik, éjjel és nappal. oszd meg Minden héten részt kell vennie számos napközben és éjszaka rendezett versenyen. Ezeknek a versenyeknek az általános felépítése közel azonos és változatosak. Részt vehetsz olyan versenyeken, mint a Circuit, Drift, Takeover és Head-To-Head, és versenyezhetsz más játékosokkal.

Ezenkívül ebben a verzióban napközben és éjszaka is események sorozatát tervezik, amelyek során a főszereplők küldetések sorozatát osztják ki Önnel. Ezek a küldetések magukban foglalják az időalapú versenyeket a nappali és az éjszakai üldözések során, vagy más játékosokat a Safe House nevű garázsba juttatni. Minden bizonnyal az NFS: Unbound egyik legizgalmasabb része a Police Chase rész, amely ebben a verzióban kívül esik abból a mesterséges és száraz állapotból, amely a legutóbbi játékokban volt és rendkívül szórakoztató. Ebben a játékban ugyanazt a Heat rendszert használjuk, és a szintje megemelkedik, ha utcai versenyeken veszünk részt, vagy bántjuk a rendőröket. A zsaruk ebben a verzióban üldözni fognak, éjjel-nappal.

Az NFS: Unbound játékmenetének egyik legjobb része a Tuning rész, amely nagyon jól megtervezett, és ezúttal sokkal teljesebb, mint korábban. Most már személyre szabhatja autója különböző részeit ízlése szerint. Természetesen ebben a verzióban található egy karakter-testreszabási rendszer is, melynek segítségével a legapróbb részeken is személyre szabhatja a kívánt karaktereket, mint például az arc és a test részletei. Ha frissíteni szeretné autóját, először a garázst kell frissítenie, hogy növelhesse autója teljesítményét.

A Need for Speed ​​​​Unbound vizuálisan lenyűgöző, és a Cel Shade struktúra használata a játék környezetének, autóinak és karaktereinek megtervezéséhez nagyon is összhangban van az NFS sorozattal. A világítás a játék különböző részein nagyon jól sikerült, és a grafikai részlegben a fantázia effektusok használata segített még szebbé tenni ezt a verziót. Technikailag a játék nagyon jó teljesítményt nyújt, és szinte semmilyen képkocka-kiesés vagy futtatási probléma nincs, és az egyik legjobban optimalizált játéknak tartják idén. A játék hangzás terén is jól teljesít, és a játék összes filmzenéjének témája az utcai versenyek, és fokozza a közönség izgalmát, különösen versenyek és üldözések során.

Overall
8.5/10
8.5/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Sztori - 9/10
  9/10
 • Zene - 7.5/10
  7.5/10
 • Játékmenet - 8.5/10
  8.5/10

Játék Pid

Játék áttekintése Dead Station