in

Játék Roar of Revenge

Ha van kedve egy régi platformer játékhoz játszani, akkor azt kell mondanunk, hogy szerencséje van, mert a mai játékboltban elhelyezett játékok többnyire olyan típusúak, amelyekről elmondható, hogy ebbe a kategóriába sorolhatók. A legfontosabb Ennek az örömnek az az oka, hogy a játékosok manapság nosztalgiáznak a játékok iránt, és megveszik a remastereiket. A mai napon egy újabb ilyen típusú játék jelent meg Roar of Revenge néven, ezt az érdekes játékot együtt fogjuk áttekinteni a GamesFold oldalán. Maradj velünk.
Sok játék grafikai fejlesztése során a kétdimenziós és háromdimenziós rosszaságuk alapján készülő értékeléseket, valamint a sorozatgyártású motorokkal és speciális grafikus motorokkal készített játékokat mindig a kritikusok végzik el különböző értékelésekkel, ill. ez A legalacsonyabb grafikus módtól a legmagasabbig terjedő kategóriák a játékban használt stílustól függenek, és a teljesítmény minőségét kritizálják, de annak ellenére, hogy néhány játékban, mint például a Roar of Revenge a legalacsonyabb stílustól A terméket a játék, de minőségileg is értékelhető.

Például amikor elindítod a játékot, észre fogod venni, hogy a Roar of Revenge-hez a legalapvetőbb grafikai stílus készült. A játék 8 bites játékként készült, ami hasonló a pixeljátékokhoz. Elmondható tehát, hogy a játékból ismert történettel és a test fejlesztésével ez a játék az egyik legolcsóbb játék, amit a Steam áruházból négy dollárért beszerezhetsz, és a tartalma összemérhető a befizetett pénz.Nagy értéke van. Természetesen sok játékos, aki 1990 óta követi a játékokat, szereti ezeket a játékokat, és a Roar of Revenge játék eredetileg ezt a játékoscsoportot célozta meg. A játék történetét és történeteit az elején képernyők jelenítik meg speciális felvételeken, a játék tervezési stílusában, írásokkal, majd a játék fő környezetébe lépünk.

A játékkörnyezetben a képernyő mérete négyzet alakú képek formájában jelenik meg, és szó sincs HD minőségről vagy a monitorral való szinkronizálásról, ami nosztalgiát kelt bennünk az akkori játékok iránt. A játék elején nincs annyi erőd, és a mozdulataid nagyon egyszerűek a játékkörnyezetben. Hogy a játékban ne tudd átugrani az akadályokat, és a magasabb fokozatokban folyamatosan különböző erők kapjanak. A Roar of Revenge áttekintésének egyik legérdekesebb pontja, amellyel találkoztunk, a játékkarakter erejének terjesztése volt játékelemek beszerzésével. Például a játék elején a játék főszereplőjének nincs hatalma a játékban, ahol csak te mozoghatsz a játéktérképen, és még ugrálni sem tudsz. Ám miután elérted azt a részt, ahol új tárgyakat szerezhetsz a játék nyereménydobozaiból, komoly cipők beszerzésével ugrálhatod karaktered képességeit. Ezt követően a kard megszerzésével megkezdődnek a harcos mozgásaid. A Roar of Revenge játék során a játékhoz és az ellenségekkel való harchoz a játék képernyőjének bal oldalán megjelenik az egészségi szintje, ami jó pillantást vet a játékra.

A Roar of Revenge játék grafikai fejlesztésének hiánya miatt nem csak a fejlesztő keze készítette el a játék történetét, és a játék különböző befejezéseket tartalmaz, hanem az ellenséges karakterek tervezésében és a sok térképben is. Jó teljesítményt láthatunk a Roar of Revenge játékból is. Ez nagyon nagy előnynek tekinthető a Roar of Revenge játék számára.
Általánosságban elmondható, hogy a Roar of Revenge azon játékok közé tartozik, amelyekben első ránézésre a régi remastered játékok egyikét láthatjuk benne, de a játék a modern formában, régi grafikával készült, ill. azokban a hosszú és vonzó szakaszokban. És sok játékot láthatunk különböző végződésekkel. Természetesen a nosztalgikus karakterek hozzátartoznak az akkori grafikákhoz, hogy eladják ezt a játékot, de a grafikai fejlesztés hiánya a játékban megmutatja a játék hibáit, amelyek elkerülhetetlenek lehetnek.

Overall
6/10
6/10
 • Grafika - 6/10
  6/10
 • Sztori - 5/10
  5/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 5/10
  5/10

Játék áttekintése RUNOUT

Játék Casual Challenge Players’ Club