in , ,

Megjelent néhány képernyőkép a Dead Island 2 játékról, amely újra felkerül az Amazon áruházba

Ismét látható volt a Dead Island 2 az Amazon boltjában, és úgy tűnik, hamarosan újra láthatjuk a játék bemutatkozását.

Majdnem egy évtizede történt, hogy a Dead Island 2-t egy felejthetetlen trailerrel mutatták be, és a játék 2011-ben megjelent első verziójának folytatása volt. Sajnos a helyzet nem alakult jól és a bemutatkozás után bár voltak hírek a játékkal kapcsolatban, a projekt nem telt el jól. Még a játékot készítő stúdió is többször változott.

A Dead Island 2 sokáig szerepelt az Amazon honlapjának előrendelési rovatában, sokan töröltnek tartották a játékot. De úgy tűnik, hogy hamarosan visszatérünk, a játék újra előrendelésre kerül az Amazonon. ” A Dead Island 2: Day 1 Edition előrendelhető az Amazonon (69,99 USD) ” – írta a Wario 64 Twitter-fiókja, amely felfedezte az új információkat . A játék megjelenési dátumát Bahman 1401 14-én (2023. február 3-án) jelentették be. Ez egy új oldal, és különbözik az előző előrendeléstől, amely évekig volt az Amazonon.”

A dolog érdekessége, hogy a játék Xbox Series X -re is készült Az Xbox Series S és a PlayStation 5 , valamint a 8. generációs Xbox One és PlayStation 4 szerepel a listán. Ne felejtsd el, hogy ez a játék újra megjelent az Amazonon, és eltér az előző előrendelési oldaltól. Az Amazonon új képek is megjelentek az említett játékról, amelyeket alább közölünk.

Az Amazon oldala szerint úgy tűnik, hogy a Deep Silver, a játék kiadója hamarosan újabb híreket jelent be a visszatéréséről, és végül tíz év után a játék kikerül a fejlesztési bizonytalanságból. De ne felejtsd el, hogy ilyen híreket hivatalosan még nem jelentettek be.

Kiderült a New Tales from the Borderlands játék megjelenési dátuma

felülvizsgálat Flat Heroes