in

Felülvizsgálat NHL 23

Üdvözlet minden lelkes és kedves játékosnak, aki olvassa ezt a bejegyzést, és szerencsére, amint látja, népszerű játékáttekintő webhelye, a gamesfold webhelye egy élénk és izgalmas bejegyzéssel és egy ismertetővel tér vissza. ellentmondásos értékelés üdvözölte Önt, rendszeres rajongóit. Az üdvözléseket kihagyva valószínűleg nincs kedve, hogy megismerje a mai játékot, és nem fogunk tovább várakozni, hanem azonnal a lényegre – vagyis az NHL 23 játék ismertetésére, amely a közösségi oldalakon és a Más ismertető oldalak a közelmúltban a legmenőbb és legtöbbet emlegetett játékok közé tartoztak – tessék. Mivel már valószínűleg ismeri weboldalunk szabályait, biztosan tudja, hogy előzetes felkészülés nélkül nem kezdjük meg a felülvizsgálatot, és bár valószínűleg a legtöbben rendelkezik előzetes információval csapatunk kiválasztott játékáról, és most Ha csak ezt a cikket követve megtudjuk a véleményünket róla, a gamesfold néhány új kapcsolattartója nem biztos, hogy sokat tud a játékról, és ez az ismertető arra szolgál, hogy elolvassa csapatunk véleményét a játékról és megismerje ezt a csábító játékot. Emiatt a következő bekezdést a játék unalmas részeinek bemutatására szánjuk, mint például a megjelenés éve és a rendelkezésre álló platformok stb. Ha tehát szeretne közvetlenül a fő ismertetőhöz menni, és nem törődik az általános információkkal a játékban, tekintse meg ennek a cikknek a harmadik bekezdését. Nos, jobb, ha bemutatjuk a választott játékunkat, és együtt tanuljuk meg, hogy miért ezt a játékot választottuk mi több ezer további áttekintési lehetőség közül, és érdemes-e pénzt és időt költeni rá vagy sem!

Az NHL 23 játék, és ami még fontosabb, az azt létrehozó cég, az Electronic Arts, amely EA márkanéven is ismert, valószínűleg az egyik legjobb és legnépszerűbb játékcég a szimulációs műfaj, különösen a sportszimuláció rajongói számára. Vannak. Mielőtt egy kis magyarázatot adnánk a játékot létrehozó cégről, jobb, ha elmondjuk a játék általános információit, és kezdjük a megjelenés dátumával és a játék közzétett platformjaival. Ez a játék először 2022. október 10-én jelent meg, és a következő napokban, 11-től 14-ig PlayStation 4, Xbox Series X és Series S, Xbox One konzolokra. és PlayStation 5 platformokon.. A piacra is megjelent. Általánosságban elmondható, hogy nem vagyunk túlságosan rajongói a játékot készítő cégnek, de mint tudod, mindig igyekszünk igazságosak lenni az értékeléseink során, és annak ellenére, hogy a Gamefold értékelő csapatában a legfontosabb szlogenünk az, hogy támogassuk. független játékgyártó, az a tény, hogy csak egy nagy és nem túl jó cég készítette és adta ki ezt a játékot, önmagában még nem tesz jó eredményt erre a játékra. De úgy gondoljuk, hogy még túl korai eldönteni, hogy ez a játékgyártó képes volt-e jelentős hatást elérni vagy sem, ezért azt javasoljuk, maradjon velünk, hogy ezt részletesen megvitassa a következő bekezdésekben.

Míg az EA megpróbál szimulációt készíteni a földön minden fizikai aktusból, és rengeteg pénzt keresni belőle különféle marketingtechnikák segítségével, úgy gondoljuk, hogy összességében ez a játék a lehető legkevesebb erőfeszítést teszi bele. Szokás szerint nincs konkrét történet, és bár senki sem várja el egy elektronikus művészeti játéktól, hogy valóban élvezetes narratívával rendelkezzen, de legalább jobb versenyformákat és információkat kaphatnánk a jégkorongról. De nem! Ebben a játékban semmi ilyen nincs! Ehelyett szuper valósághű grafikákat kapsz, amelyek kielégítik a rejtélyes völgyi igényeit.

Ennél a cégnél szokás szerint a hangeffektusok kiváló minőségűek, de jelen pillanatban és ilyen áron és költségvetés mellett ez nem erősség. Ezenkívül a játékmenet még mindig nagyon késleltetett és hibás, így nem tudjuk megmondani, milyen lesz a játékélménye.

Úgy gondoljuk, hogy mára már kellően ismeri a játékot, és részletesen elolvasta részletes ismertetőnket annak különböző részeiről. Emiatt úgy gondoljuk, most van itt az ideje, hogy válaszoljunk a cikk elején feltett kérdésünkre, és eldöntsük ennek a játéknak a sorsát – hogy szerintünk a kosarába kerüljön-e vagy sem! – Van. Valójában a mai játék vonzó és csábító megjelenésű, és készítőjének korábbi hírneve sok játékost késztet arra, hogy további kutatás nélkül közvetlenül megvásárolja, de őszintén szólva úgy gondoljuk, hogy ezt a játékot egyáltalán megéri megvenni. Először is, a játék jelenlegi verziója, amely a legtöbb konzolon elérhető, mint mondtuk, tele van problémákkal és igazán bosszantó hibákkal a PlayStationon, és ezen a problémán kívül a játékrendszer nem kínál semmilyen különleges és jelentős funkciót. nincs tapasztalat Másodszor, ennek a játéknak nagyon gyenge a története és a zenéje, és az egyetlen dolog, ami igazán segít, az a grafika, ami a PlayStation verzióban nem túl jó minőségű. Röviden, úgy gondoljuk, hogy ennek a játéknak a PlayStation verziójának megvásárlása egyáltalán nem jó döntés, és ha valóban érdekli a játék, és nem tud aludni anélkül, hogy éjszaka játszana vele, javasoljuk, hogy vásárolja meg a Microsoft verzióit. Xbox konzolok. Szerezd meg, mert több mint tíz dollár árkülönbségük van a PlayStationnél, és általában az Xbox-verziók a játék jobb verziói. Sajnos a végére ért egy újabb érdekes ismertetőnek a weboldalunkon, és várnia kell a következő cikkig, hogy izgalmas kritikát kapjon! Javasoljuk, hogy kommentáljon és ossza meg véleményét az NHL 23 játékkal kapcsolatban, miközben új bejegyzésre vár a cikk alatt, és elbúcsúzunk tőletek, jó barátainktól.

Overall
2.5/10
2.5/10
 • Grafika - 6.5/10
  6.5/10
 • Sztori - 1/10
  1/10
 • Zene - 1.5/10
  1.5/10
 • Játékmenet - 1/10
  1/10

Felülvizsgálat Bunny Park

Játék áttekintése Mozart Requiem