in

Játék áttekintése Airoheart

Napról napra növekszik a független és hétköznapi játékok népszerűsége, és egyre több, eltérő ízlésű játékost vonz. Ez a probléma arra késztette a független stúdiókat, hogy nagyobb figyelmet fordítsanak ezekre a játékokra. Az elmúlt években ezek a független játékok olyan sokat fejlődtek, hogy szinkronban haladnak a drága és nagy címekkel, és bizonyos esetekben játékmenetben, történetben és környezetben sem maradnak el tőlük. Emellett napról napra új és érdekesebb ötletek felhasználását látjuk független játékokban, amelyek különböző műfajokat ötvöznek, és új, hibátlan terméket biztosítanak. Az Airoheart játék egyike azoknak a dolgoknak, amelyeket ebben a cikkben áttekintettünk a Gamesfold webhelyről.

Bizonyára hallottad már a The Legend of Zelda játéksorozat nevét, ez a játéksorozat a harmadik személyű akció-szerepjátékos nyílt világ műfajába tartozik, amiből a mai napig több verzió is csak Nintendo Switch konzolra jelent meg, ill. a legnépszerűbb Nintendo exkluzív játékok közé tartoznak. Ez a játéksorozat fantázia és képzeletbeli elemek gyűjteménye, melynek első változata 1986-ban jelent meg. A játék fő játékmenete olyan tevékenységeket foglal magában, mint az akciócsaták, különféle rejtvények és kalandok megoldása. Ezt a rövid bevezetőt azért mondtam, mert az elmúlt néhány évben sok játék született a Zelda franchise-ból, és elmondható, hogy a Zelda sorozat ma már klasszikus és különleges műfajnak számít, és bizonyos értelemben egy alcsoport alapítója. elágazás az akció és kaland stílusában.amit általában Zelda-szerűnek neveznek. Az Airoheart játékot, amelynek ezt a cikket szenteljük, a Zelda sorozat ihlette annak különböző részeiben, beleértve a történetet és a játékmenetet is, de művészi pixelvilágban.

Az Airoheart műfaja hasonló a The Legend of Zelda sorozathoz, és a hasonlóságok ellenére bizonyos szempontból különböznek egymástól, például a játékvilág felfedezésében és a hosszadalmas párbeszédekben. Ezek a dolgok azonban nem teremtenek elég megkülönböztetést ahhoz, hogy a játékról azt lehessen mondani, hogy önmagában is megállja a helyét, és innovatív elemeket hozzon. Először is magyarázzuk el részletesen a játék történetét:

A játék története Engard fantáziaföldjén játszódik, és egy politikai összeesküvést mesél el két fajról, Elmerről és Bretonról, akik háború küszöbén állnak egymással. Az Elmerek mindenféle mágiában jártasak, a bretonok pedig mágikus harci és erőszakos képességekkel rendelkeznek, és mindig is volt konfliktus e két faj között. A csata során a breton faj és kegyetlen uralkodója vereséget szenved, és az akkoriban szétszórt és elrejtett kövekbe pecsételődik az úgynevezett esszencia vagy létezése. De néhány év elteltével ennek a fajnak egy csoportja megpróbálja megtalálni ezeket a köveket, hogy újjáéleszthesse a kegyetlen uralkodót, Burtont. Klasszikus történetmesélés ez, mondjuk egy taktikai szerepjátékhoz, ahol az élet minden területéről összegyűjtöd az embereket, akár jó, akár rossz oldalról, ahogy azt a történet megkívánja, hogy rendbe hozza a világot. köss békét De egy olyan játékban, mint a Zelda, ahol csak egy hős van, és a politika nem számít, mi értelme van ennek a problémának?

A játék két testvér történetét meséli el, akiknek főhősét Airoheart-nak hívják, és mindkét faj őseinek vére folyik az ereiben, és szövetségese az Elmer fajjal, de valamiért testvére együtt él a bretonok, és a fajért felelős hadsereg parancsnoka. Irohart kísérlete csupán egy sor drágakő összegyűjtése Rúnakövek néven, hogy a segítségével megakadályozhassa az öreg varázsló újjáéledését.

Véleményem szerint a játék története tele van lyukakkal, és nem tudja magához vonzani a közönséget. Játékosként nem igazán találod meg a kontextust a történet ezen részéhez, ahol a gonosz Irohart testvér sötét kazamatákba megy, és újra és újra megölik, hogy köveket találjon, amelyekkel legyőzheti az őt kísértő öreg varázslót. , feléleszteni, megtalálni. Elmondható, hogy a játék narratívája kissé töredezett, és lehetett volna jobb is. De most térjünk rá a játékmenetre:

Az Airoheart játékmenete a játékkörnyezet feltárásán és titkainak feltárásán, tárgyak gyűjtésén, különféle kazamatákon való áthaladáson és új képességek megszerzésén alapul, amelyek közül néhány a Zelda kollekcióra emlékeztet. A gyűjteményben 9 fő kazama található a játékban, amelyek lineáris folyamattal rendelkeznek, és néhány közülük kihívást jelenthet. A kazamatákban az a figyelemre méltó, hogy nincs térképük, és magának kell megtanulnia és emlékeznie az ösvény részleteire. Ezekben a kazamatákban sok emelet és szoba található, amelyeket felfedezhet, és mindegyiknek megvan a maga rejtvénye. A kazamatákon való áthaladás, különösen az utolsó néhány, nagyon hosszú lehet. A játék grafikája és speciális effektusai bizonyos esetekben problémákat okoznak, és a gyengeségei között tartják számon. A hangos osztályon a producerek szinte átlagosan dolgoztak.

Ha egy Zelda-szerű játékra vágyik, az Airoheart játékkal kényelmesen és szórakoztatva érzi magát. De a hátrányok és technikai problémák sorozata ebben a játékban kissé elrontja ezt az elégedettség érzését. A játék története felületesen és hiányosan van elmesélve, és bár próbálkoztak a sztori megírásával, az eredmény nem túl érdekes.

Overall
6.6/10
6.6/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 6/10
  6/10
 • Zene - 6/10
  6/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

Játék áttekintése Mozart Requiem

Felülvizsgálat Trifox