in , , ,

felülvizsgálat To leave

Ha szereted a kirakós játékokat, ne hagyd ki a távozást, mert ez egy különleges és egyedülálló játék, amely kétségtelenül lenyűgöz. Ebben a játékban csatlakozz egy Ham nevű tinédzserhez, aki mentális betegségben szenved, és mentális válsága olyan akuttá vált, hogy tönkreteheti őt és az egész világot. Ebben a cikkben a fenti játékot fogjuk áttekinteni. Tehát olvassa el ezt az érdekes cikket, és maradjon velünk a végéig.

Az Eltávozás egy Ham nevű fiú történetét meséli el, akinek volt egy nagyon kedves szeretője, Fay. Múlt időt használunk, mert Fay régen öngyilkos lett, és magamra hagyott egy szomorú és szomorú világban. Fei elvesztése nagyon nehéz Ham számára, így nem tudja elviselni elvesztésének szomorúságát, és Fei nélkül is el akarja pusztítani a világot. Mindent utál. Gyűlöli nagy és fejlett városát, és az egész világot egy fekete és értéktelen tömegnek tekinti. Mert Fay már nincs vele, és szeretője távolléte súlyosbította mentális betegségét. Mi a kötelessége a távozásban? Meg kell mentenie Hamet ettől az akut problémától, és helyreállítani az egészségét? Meglepő módon a válasz “nem”!

Segítened kell Hamnek, hogy elpusztítsa a világot egy titokzatos portálon keresztül, amely lehetővé teszi számára, hogy mindent elpusztítson. Ez a játék nagyon szomorú, és bizonyos mértékig megijeszthet. Ebben a játékban a szellemi erők alkalmazását fontolgatták, és Ham igyekszik elérni célját. Az igaz, hogy a Távozni története kivételes és különleges, és bizonyos értelemben kreatívnak számít, de arra is figyelni kell, hogy ez a történet egy kicsit kényelmetlen, és a vele való foglalkozás nyomasztó lehet. Kifejezetten ajánlott, hogy ezt a játékot semmiképpen ne tegyék elérhetővé a gyerekek számára, mert nem megfelelő a hangulatuknak, és akár rossz oktatást is kaphat. Ennek a játéknak a játékmenete nagymértékben hasonlít a többi kirakós játékhoz, és ebből a szempontból nem sokban különbözik azoktól. De különleges és új története miatt a fenti játék nagyon vonzónak és különlegesnek tűnik.

A To away zenéje is nagyon titokzatos, és ez a funkció tökéletes összhangban van a játék történetével. Ez a zene nagyon művészi, és hatással lehet rád. A játék hangzása is jó, és általános értékelésben elfogadható.

Ha a grafikáról beszélünk, akkor még mindig sok mondanivalónk van, mert ennek a játéknak a grafikája nagyon jó és figyelemre méltó. Valójában a szóban forgó játék a vizuális jellemzők tekintetében kiváló, és lenyűgözi a játékost. Nagyon érdekes ilyen erős és jó minőségű grafikát használni egy kirakós játékban. Ez egyike azoknak a funkcióknak, amelyek különleges és vonzó játékká teszik a távozást. A játék környezete a lehető legkreatívabban van kialakítva. Valójában Ham és Fey szülővárosa egy nagy és fejlett város, amely egyben tartalmazza a modern élet okozta nehézségeket és depressziót. Ezenkívül a játék különböző szakaszaiban különféle környezetek jelennek meg, amelyek mindegyike különleges és kivételes a maga módján, és nagyszerű művészi munkával készült. Ennek a játéknak az általános atmoszférája, csakúgy, mint a történet és a zene, kissé ijesztő és zavaró, és ez néhány játékos kedvét szegheti, és ez a fenti játék egyik gyengesége. De általában véve a To away vonzó és más játéknak tekinthető, amely kétségtelenül az egyik legjobbnak számít a maga műfajában.

A kedves Tole játék 2018-ban jelent meg, és Windows, Mac, PlayStation 5 és Xbox platformokra is elérhető. Ebben a játékban többet megtudhat egy mentális betegségben szenvedő ember hangulatáról, és kézzelfoghatóan átérezheti állapotát. A játék története olyan, hogy beteges célhoz vezet, és arra kér, hogy segíts Hamnek, hogy mentális betegsége következtében elpusztítsa az egész világot! Ijesztő, de ez a játék ezt várja el tőled. A játék grafikája kiváló, a hangzás és a zene is vonzó és kielégítő. Azt kell mondanom, hogy egy szóval a távozás egy kedves és izgalmas játék, amelyet biztosan élvezni fog.

Overall
7/10
7/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 7.5/10
  7.5/10
 • Zene - 6.5/10
  6.5/10
 • Játékmenet - 6.5/10
  6.5/10

Játék értékelés Gerda: A Flame In Winter

Játék áttekintése The Battle Of Polytopia