in

Felülvizsgálat PBA Pro Bowling 2023

Üdvözlet minden lelkes és kedves játékosnak, aki olvassa ezt a bejegyzést, és szerencsére, amint látja, népszerű játékáttekintő webhelye, a gamesfold webhelye egy élénk és izgalmas bejegyzéssel és egy ismertetővel tér vissza. ellentmondásos értékelés üdvözölte Önt, rendszeres rajongóit. Az üdvözléseket kihagyva valószínűleg nincs kedve ahhoz, hogy megismerje a mai játékot, és nem fogunk tovább várakozni, és azonnal térjünk a lényegre – vagyis a PBA Pro Bowling 2023 játék ismertetésére a közösségi oldalakon. más ismertető webhelyek az utóbbi időben a legmenőbb játékok közé tartoznak – tessék. Mivel már valószínűleg ismeri weboldalunk szabályait, biztosan tudja, hogy előzetes felkészülés nélkül nem kezdjük meg a felülvizsgálatot, és bár valószínűleg a legtöbben rendelkezik előzetes információval csapatunk kiválasztott játékáról, és most Ha csak ezt a cikket követve megtudjuk a véleményünket róla, a gamesfold néhány új kapcsolattartója nem biztos, hogy sokat tud a játékról, és ez az ismertető arra szolgál, hogy elolvassa csapatunk véleményét a játékról és megismerje ezt a csábító játékot. Emiatt a következő bekezdést a játék unalmas részeinek bemutatására szánjuk, mint például a megjelenés éve és a rendelkezésre álló platformok stb. Ha tehát szeretne közvetlenül a fő ismertetőhöz menni, és nem törődik az általános információkkal a játékban, tekintse meg ennek a cikknek a harmadik bekezdését. Nos, jobb, ha bemutatjuk a választott játékunkat, és együtt tanuljuk meg, hogy miért ezt a játékot választottuk mi több ezer további áttekintési lehetőség közül, és érdemes-e pénzt és időt költeni rá vagy sem!

A játéknak sok módozata van, ezek közül csak kettőnek van világos történetvonala, a többi játékmód pedig csak tekemeccs. De ez a két történetmód nagyon erős, és sok más sportszimulációs játékhoz képest. Ami a történetszálat illeti, úgy gondoljuk, hogy a játék jól sikerült, és elégedettek vagyunk vele. A játék nagyon szép és valósághű grafikával rendelkezik, amely egy ideig nem unalmas. Ez a két játékrész jó pontszámot kap tőlünk.

A zenei játéknak jó a háttere, és valószínűleg a zenei album az, amit keresel egy napsütéses délutánon, miközben a barátaiddal bowlingozhatsz – természetesen ezúttal a monitor képernyője mögül kell megtapasztalnod, és bár igen nem közelíti meg a valóságot, de nem is olyan kiábrándító. A játékmenet nagyszerű mechanikával és kezelőszervekkel rendelkezik, de vannak benne kisebb hibák is, amelyek gyakran bosszantóak.

Úgy gondoljuk, hogy mára már kellően ismeri a játékot, és részletesen elolvasta részletes ismertetőnket annak különböző részeiről. Emiatt úgy gondoljuk, itt az ideje, hogy válaszoljunk a cikk elején feltett kérdésünkre, és eldöntsük ennek a játéknak a sorsát – hogy szerintünk a kosarába kerüljön-e vagy sem! – Van. Valójában a mai játék már évek óta a piacon van különböző kiadásokkal, és korábbi hírneve sok játékost késztet arra, hogy további kutatás nélkül közvetlenül megvegye, de őszintén szólva, úgy gondoljuk, hogy ez a játék nagyon szép, és megéri megvenni. Véleményünk szerint, ha figyelembe vesszük a játék legújabb verzióinak korábbi népszerűségét, valószínűleg nem lesz sok kedved megvenni, de tudnod kell, hogy a játék új verziója valóban megérdemli a figyelmet. Összefoglalva, úgy gondoljuk, hogy ennek a játéknak az Xbox One verziójának megvásárlása jó és bölcs választás mindenki számára, aki a legcsekélyebb mértékben is érdeklődik a bowling iránt, és ennek a lenyűgöző sportnak egy erős szimulációját keresi. Ezt a gyönyörű játékot körülbelül harminc dollárért vásárolhatod meg különböző platformokon, és bár ezt az ismertetőt a Steam platformra írtuk, ha a Steam platformról vásárolod meg a játékot, akkor megpróbálhatsz körülbelül húsz megszerzett Steam-et is megszerezni. Sajnos a végére ért egy újabb érdekes ismertetőnek a weboldalunkon, és várnia kell a következő cikkig, hogy izgalmas kritikát kapjon! Javasoljuk, hogy kommentáljon és ossza meg véleményét a PBA Pro Bowling 2023 játékról, miközben új bejegyzésre vár a cikk alatt, és elbúcsúzunk tőletek, jó barátainktól.

Overall
8.5/10
8.5/10
 • Grafika - 9.5/10
  9.5/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 8.5/10
  8.5/10
 • Játékmenet - 8/10
  8/10

Felülvizsgálat WorldWide FlightSimulator

Játék értékelés Gerda: A Flame In Winter