in

Felülvizsgálat WorldWide FlightSimulator

Üdvözlet minden lelkes és kedves játékosnak, aki olvassa ezt a bejegyzést, és szerencsére, amint látja, népszerű játékáttekintő webhelye, a gamesfold webhelye egy élénk és izgalmas bejegyzéssel és egy ismertetővel tér vissza. ellentmondásos értékelés üdvözölte Önt, rendszeres rajongóit. A köszöntést kihagyva valószínűleg nincs kedve megismerni a mai játékot, és nem fogunk tovább várakozni, hanem rögtön a lényegre – vagyis a közösségi oldalon elérhető WorldWide FlightSimulator játék ismertetésére. hálózatok és az internet. Más áttekintő oldalak a közelmúltban a legmenőbb és legtöbbet emlegetett játékok közé tartoztak – tessék. Mivel már valószínűleg ismeri weboldalunk szabályait, biztosan tudja, hogy előzetes felkészülés nélkül nem kezdjük meg a felülvizsgálatot, és bár valószínűleg a legtöbben rendelkezik előzetes információval csapatunk kiválasztott játékáról, és most Ha csak ezt a cikket követve megtudjuk a véleményünket róla, a gamesfold néhány új kapcsolattartója nem biztos, hogy sokat tud a játékról, és ez az ismertető arra szolgál, hogy elolvassa csapatunk véleményét a játékról és megismerje ezt a csábító játékot. Emiatt a következő bekezdést a játék unalmas részeinek bemutatására szánjuk, mint például a megjelenés éve és a rendelkezésre álló platformok stb. Ha tehát szeretne közvetlenül a fő ismertetőhöz menni, és nem törődik az általános információkkal a játékban, tekintse meg ennek a cikknek a harmadik bekezdését. Nos, jobb, ha bemutatjuk a választott játékunkat, és együtt tanuljuk meg, hogy miért ezt a játékot választottuk mi több ezer további áttekintési lehetőség közül, és érdemes-e pénzt és időt költeni rá vagy sem!

A játék története valószínűleg az egyetlen helyes része a játéknak, mert a játék egy utazásra visz szinte minden olyan helyre, amelyet csak el tud képzelni, és ebben az értelemben, ha olyan repülési szimulációt keres, amelyben sok repülőtér található. és helyszínek és repülési élmény Különböző helyeket ad, elmondható, hogy történet szempontjából jó választás lesz ez a játék. De sajnos más részben sem teljesített jól a játék és a legfontosabb rész, a játékmenet nem csak tele van kisebb-nagyobb bugokkal és technikai hibákkal, de a felépítése sem jó, a repülés érzése megfelelően szimulálva ennek a szimulációs játéknak a játékrendszerében

A játék grafikája nem rendelkezik különösebb varázslattal és egyedi tulajdonságokkal, ráadásul nagyon réginek tűnik, sőt, a repülésszimulációban fontos jellemzőnek számító animációi is nagyon rossz minőségűek. A játék zenéje nagyon bosszantó, és a hangeffektusok hangereje egyáltalán nincs megfelelően beállítva, így nem lesz jó hang- és képélmény ebben a játékban.

Úgy gondoljuk, hogy mára már kellően ismeri a játékot, és részletesen elolvasta részletes ismertetőnket annak különböző részeiről. Emiatt úgy gondoljuk, most van itt az ideje, hogy válaszoljunk a cikk elején feltett kérdésünkre, és eldöntsük ennek a játéknak a sorsát – hogy szerintünk a kosarába kerüljön-e vagy sem! – Van. Valójában mai játékunk vonzó és csábító megjelenésű, és készítőinek korábbi hírneve sok játékost késztet arra, hogy további kutatás nélkül közvetlenül megvásárolja, de őszintén szólva, úgy gondoljuk, hogy ezt a játékot egyáltalán nem érdemes megvenni. Véleményünk szerint a játék Nintendo Switch verziójának megvásárlása egyáltalán nem jó döntés, és ha valóban érdekli a játék, és nem tud aludni anélkül, hogy éjszaka játszana vele, javasoljuk, hogy vásárolja meg a játék más verzióit a webhelyen. más platformokon. Szerezd meg, mert nagy az árkülönbségük. Sajnos a végére ért egy újabb érdekes ismertetőnek a weboldalunkon, és várnia kell a következő cikkig, hogy izgalmas kritikát kapjon! Javasoljuk, hogy kommentáljon és ossza meg véleményét a WorldWide FlightSimulator játékról, miközben új bejegyzésre vár a cikk alatt, és elbúcsúzunk tőletek, jó barátainktól.

Overall
2/10
2/10
 • Grafika - 1/10
  1/10
 • Sztori - 1/10
  1/10
 • Zene - 5/10
  5/10
 • Játékmenet - 1/10
  1/10

Felülvizsgálat HAAK

Felülvizsgálat PBA Pro Bowling 2023