in

Felülvizsgálat Forest Camp Story

Üdvözlet minden lelkes és kedves játékosnak, aki olvassa ezt a bejegyzést, és szerencsére, amint látja, népszerű játékáttekintő webhelye, a gamesfold webhelye egy élénk és izgalmas bejegyzéssel és egy ismertetővel tér vissza. ellentmondásos értékelés üdvözölte Önt, rendszeres rajongóit. A köszöntést kihagyva valószínűleg nincs kedved megismerni a mai játékot, és nem fogunk tovább várakozni, és menj a lényegre – vagyis a Forest Camp Story játék ismertetőjére, ami a közösségi oldalon. hálózatok és az egyéb áttekintő webhelyek az utóbbi időben a legmenőbb és legtöbbet emlegetett játékok közé tartoznak – tessék. Mivel már valószínűleg ismeri weboldalunk szabályait, biztosan tudja, hogy előzetes felkészülés nélkül nem kezdjük meg a felülvizsgálatot, és bár valószínűleg a legtöbben rendelkezik előzetes információval csapatunk kiválasztott játékáról, és most Ha csak ezt a cikket követve megtudjuk a véleményünket róla, a gamesfold néhány új kapcsolattartója nem biztos, hogy sokat tud a játékról, és ez az ismertető arra szolgál, hogy elolvassa csapatunk véleményét a játékról és megismerje ezt a csábító játékot. Emiatt a következő bekezdést a játék unalmas részeinek bemutatására szánjuk, mint például a megjelenés éve és a rendelkezésre álló platformok stb. Ha tehát szeretne közvetlenül a fő ismertetőhöz menni, és nem törődik az általános információkkal a játékban, tekintse meg ennek a cikknek a harmadik bekezdését. Nos, jobb, ha bemutatjuk a választott játékunkat, és együtt tanuljuk meg, hogy miért ezt a játékot választottuk mi több ezer további áttekintési lehetőség közül, és érdemes-e pénzt és időt költeni rá vagy sem!

A Forest Camp Story játék valószínűleg az egyik legjobb Android/iOS játék ebben a műfajban a szimulációs műfaj, különösen az üzleti szimuláció rajongói számára. De mint tudod, áttekintéseinkben általában nem térünk ki a mobiljátékokra, inkább a konzolos és PC-s játékokra koncentrálunk. Éppen ezért tudnia kell, hogy a mai játék majdnem tíz napja jelent meg Nintendo Switch platformra, és ebben a hónapban fog megjelenni számos más platformra is, mint például a Microsoft Windows, Linux alapú operációs rendszerek, MacOS és Xbox One. közzétett. Érdekes tudni, hogy a játékot egy független fejlesztő, tervező és játékgyártó készítette Kairosoft márkanéven, és bár a Gamefold felülvizsgáló csapatában a legfontosabb szlogenünk a független játékgyártók támogatása, úgy gondoljuk, még túl korai. annak eldöntéséhez, hogy ez a játékgyártó képes volt-e jelentős hatást elérni vagy sem, ezért azt javasoljuk, maradjon velünk, és ezt a következő bekezdésekben részletesen tárgyalja.

Először is jobb a történetre és a játékmenetre menni. A játék nem igazán fejlett a történet szempontjából, de az általános elképzeléssel elégedettek vagyunk, és úgy gondoljuk, hogy jó tapasztalatokat szerezhetsz a játék történetéről. Sajnos a játékmenet a játék leggyengébb része, és véleményünk szerint a játékgyártónak nem igazán sikerült ezt a játékmenetet mobil stílusról konzolos és PC-stílusúvá alakítani.

A játék grafikája valószínűleg az egyetlen olyan rész, amely magas pontszámot kap tőlünk, mert a játék általános stílusa nem változott, és az eredeti játéknak is jó volt a grafikája, de ez a platformok közötti átmenet megint csak problémákat okozott a grafikában a játékból. Ami a zenét illeti, nem igazán látunk különösebb említést, mert még az eredeti játékban is teljesen normális és átlagos rész volt a zene.

Úgy gondoljuk, hogy mára már kellően ismeri a játékot, és részletesen elolvasta részletes ismertetőnket annak különböző részeiről. Emiatt úgy gondoljuk, most van itt az ideje, hogy válaszoljunk a cikk elején feltett kérdésünkre, és eldöntsük ennek a játéknak a sorsát – hogy szerintünk a kosarába kerüljön-e vagy sem! – Van. Valójában mai játékunk vonzó és csábító megjelenésű, és korábbi hírneve sok játékost késztet arra, hogy további kutatás nélkül közvetlenül megvásárolja, de őszintén szólva úgy gondoljuk, hogy ezt a játékot egyáltalán nem érdemes megvenni. ! Először is, a játék Android/IOS verziója, ami tulajdonképpen a fejlesztő fő célja volt, ezerszer jobb, mint ez az új konzolos verzió, és még az ára is jóval alacsonyabb! Másodszor, a játék nem igazán népszerű műfaj, és úgy gondoljuk, hogy az olyan kisméretű játékok közzététele, amelyeknek sok platformon korlátozott a célközössége, idővel károsak lesznek a kiadók és az alkotók számára. Röviden, úgy gondoljuk, hogy a játék Nintendo Switch verziójának megvásárlása egyáltalán nem jó döntés, és ha valóban érdekli a játék, és nem tud aludni az éjszakai játék nélkül, javasoljuk, hogy vásároljon Android vagy iOS mobilt. Szerezd meg, mert több mint tíz dollár az árkülönbségük, és általában a mobil verziók a játék jobb verziói. Sajnos a végére ért egy újabb érdekes ismertetőnek a weboldalunkon, és várnia kell a következő cikkig, hogy izgalmas kritikát kapjon! Javasoljuk, hogy kommentelje és ossza meg véleményét a Forest Camp Story játékkal kapcsolatban, amíg a cikk alatti új bejegyzésre vár, és elbúcsúzunk tőletek, jó barátainktól.

Overall
5/10
5/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 2/10
  2/10
 • Zene - 5/10
  5/10
 • Játékmenet - 5/10
  5/10

felülvizsgálat Back Again

Felülvizsgálat Golazo! 2