in , ,

felülvizsgálat Back Again

A Back again egy vonzó és izgalmas játék kvíz témájával, amely kétségtelenül megvannak a maga pozitív tulajdonságai, és egy új történetet mesél el ismétlődő játékmenettel. Ennek a játéknak kivételes és fantasztikus hangulata van, ami egyesek számára ijesztőnek tűnhet. Ezzel a kedves játékkal ugyanakkor soha nem fog fárasztani. Ha szereted az ilyen típusú játékokat, soha többé ne hagyd ki a Back-et. A jó hír az, hogy ebben a cikkben bemutatjuk a fenti játékot, és áttekintjük annak különböző aspektusait. Tehát olvassa el ezt a cikket.

Ebben a játékban egy egyedi és félelmetes térben kell folytatnod az utad, amely a csillagközi űrre hasonlít, de mivel minden az űrben van felfüggesztve, le kell ugranod a fehér platformokról, és ezt ismételgetned kell, amíg tovább nem lépsz. És fedezz fel új környezeteket. a Back újra csodálatos világában. Az egyes platformokra ugrálva a színe pirosra változik, és mintha egy ugyanolyan színű fény gyulladna ki alatta. Vigyázz, hogy az ugrásaid elég magasak legyenek, mert különben a játék üres és félelmetes terében maradsz.

Miért nevezték el a játékot Back again? Mert minden alkalommal, amikor elesel, visszatérsz a kiindulópontodhoz, és olyan, mintha nem lenne halálod. Inkább, mint Sziszüphosz a görög mitológiában, újra és újra meg kell tennie ezt az erőfeszítést, talán ezúttal sikeres lesz. A jó hír az, hogy nem fogsz belépni egy ördögi körbe, mint Sziszifusz, hanem teljes mértékben élvezni fogod a fenti játékot! Tehát nyugodtan próbálja ki ezt a más és kivételes játékot.
Miközben megpróbálsz túlélni és előrelépni, egy furcsa hang suttog a füledbe és beszél hozzád. Ez a hang érdekes mondatokat mond, amelyek összhangban vannak a játék szürreális atmoszférájával. Filozófiai mondatok a halálról, az életről és a semmiről, amelyek mind növelik a játék varázsát. Ezek a beszélgetések nagyon szép és titokzatos hangon szólalnak meg, és a hangja nagyon lenyűgöző. Mindez arra készteti az embert, hogy szoros kapcsolatot létesítsen vele, és a fenti játékot az értelem keresésének kísérleteként találja meg.

Általánosságban elmondható, hogy a Back again hangzása kiváló, a visszhangok és az effektusok fantasztikusak, és a játék környezetébe helyezik. A játék titokzatos érzését ezek a hangok jól közvetítik, és bátran kijelenthetjük, hogy a Back again élménye sokkal több, mint egy normál játék. Inkább egyfajta filozófiai és ismeretelméleti feltárásnak tekintik.
A Back again grafika kiváló a maga egyszerűségében, és a maga módján remekműnek számít. A fehér, piros és szürke színek művészi felhasználása vonzó és titokzatos környezetet teremtett. Ebben az üres és üres világban egy olyan úti cél felé kell haladnod, amelyet nem ismersz, és talán meg kell találnod az értelmet és az igazságot, hogy ott legyél. Hát nem érdekes? A mozgásod útjába emberi képek kerülnek, amelyek szín és változás nélkül jelennek meg. Ezek valódi emberek vagy vándorszobrok? Nem tudjuk, és ez a rejtély az, ami arra ösztönöz, hogy több tényt és új dolgot fedezzen fel.

A játék további pozitív tulajdonságai között megemlíthetjük animációit, amelyek nagyon művésziek, és lassú és lassú tempóval teszik érdekesebbé ezt a felfedezést a játékos számára. Valójában a Back again azon kevés játékok egyike, ahol a lassú sebességet előnynek tekintik. Ha egy szóval akarjuk jellemezni a fenti játékot, akkor azt kell mondanunk, hogy csodálatos.

Az izgalmas Back again játék a játékok világának egyik legjobbja lett a vonzó grafika és a remek hangzás segítségével. Ennek a játéknak megvannak a maga rajongói, és kétségtelenül nagyon népszerű és kedvelt lesz a felnőttek körében. Nem fogsz betelni ennek a játéknak az élményével, és akár rabjává is válhatsz. Ezért mindenképpen próbálja meg újra, és ajánlja ismerőseinek.

Overall
7.5/10
7.5/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 7/10
  7/10
 • Játékmenet - 7.5/10
  7.5/10

felülvizsgálat Rick Henderson

Felülvizsgálat Forest Camp Story