in

Felülvizsgálat Golazo! 2

Üdvözlet minden lelkes és kedves játékosnak, aki olvassa ezt a bejegyzést, és szerencsére, amint látja, népszerű játékáttekintő webhelye, a gamesfold webhelye egy élénk és izgalmas bejegyzéssel és egy ismertetővel tér vissza. ellentmondásos értékelés üdvözölte Önt, rendszeres rajongóit. A köszöntést kihagyva valószínűleg nincs kedved megismerkedni a mai játékkal, és nem fogunk tovább várakozni, és menj a lényegre – vagyis a Golazo játékismertetőre! 2, amely a közelmúltban a közösségi oldalakon és más áttekintő webhelyeken a felkapott és megvitatott játékok közé tartozott – megyünk. Mivel már valószínűleg ismeri weboldalunk szabályait, biztosan tudja, hogy előzetes felkészülés nélkül nem kezdjük meg a felülvizsgálatot, és bár valószínűleg a legtöbben rendelkezik előzetes információval csapatunk kiválasztott játékáról, és most Ha csak ezt a cikket követve megtudjuk a véleményünket róla, a gamesfold néhány új kapcsolattartója nem biztos, hogy sokat tud a játékról, és ez az ismertető arra szolgál, hogy elolvassa csapatunk véleményét a játékról és megismerje ezt a csábító játékot. Emiatt a következő bekezdést a játék unalmas részeinek bemutatására szánjuk, mint például a megjelenés éve és a rendelkezésre álló platformok stb. Ha tehát szeretne közvetlenül a fő ismertetőhöz menni, és nem törődik az általános információkkal a játékban, tekintse meg ennek a cikknek a harmadik bekezdését. Nos, jobb, ha bemutatjuk a választott játékunkat, és együtt tanuljuk meg, hogy miért ezt a játékot választottuk mi több ezer további áttekintési lehetőség közül, és érdemes-e pénzt és időt költeni rá vagy sem!

Az előző részhez képest ennek a játéknak nincs jelentős fejlődése és fejlődése a történetében, és csak futballbajnokságokat és több pályát, valamint utcai bajnokságot adott hozzá. Gondoljunk csak bele, ha a játék különleges karaktereket alakítana ki ezekben a ligákban, és követné a történeteiket, milyen érdekes munkánk lenne! De a játék játékmenete potenciális és jelentős változásokat rejt magában, és nem csak ennek a résznek a technikai hibái sokkal kisebbek, de a játék még vonzóbb játékmenettel és vezérlőrendszerrel rendelkezik.

A játék grafikai kialakítása jelentős ugrást hajtott végre az első részhez képest, és ebben a részben dinamikusabb vizuális funkciókat, animációkat láthatunk szebb megvilágítással és színpalettával. Természetesen zenei szempontból a játék nem fejlődött, sőt a hangeffektusok többsége is változatlan maradt, ami nagyon sajnálatos.

Úgy gondoljuk, hogy mára már kellően ismeri a játékot, és részletesen elolvasta részletes ismertetőnket annak különböző részeiről. Emiatt úgy gondoljuk, most van itt az ideje, hogy válaszoljunk a cikk elején feltett kérdésünkre, és eldöntsük ennek a játéknak a sorsát – hogy szerintünk a kosarába kerüljön-e vagy sem! – Van. Valójában a mai játék, tekintve, hogy játéksorozatának második része, és egy független játékstúdió készítette, általában nagyon jól működött, és ha őszinte akarunk lenni, úgy gondoljuk, hogy ez a játék az egyik legjobb. A választás azoknak szól, akik érdekes munkát keresnek ebben a műfajban. Először is azért, mert ezt a játékot nem nagy gyártók és híres cégek gyártják, valóban alacsonyabb az ára, ami fontos szempont a választásnál, másrészt az ebben a műfajban szereplő játékok általában különleges vizuális stílussal rendelkeznek, ami valóban ismétlődő. , de ez a Visually játék teljesen más és innovatív. Összefoglalva, úgy gondoljuk, hogy a játék Nintendo Switch verziójának megvásárlása igazán jó választás lesz az Ön számára, és mint mondtuk, ez az áttekintés a Nintendo Switch verzióra, valamint ennek a platformnak vagy más játékplatformoknak a webhelyére készült. ár Körülbelül tizenöt dollárért árulják, de ha most, azaz 2022. szeptember 8-án vásárolja meg ezt a játékot, tizenegy dollárért és egy kicsivel többért is beszerezheti ugyanazon a Nintendo Switch webhelyen. Sajnos a végére ért egy újabb érdekes ismertetőnek a weboldalunkon, és várnia kell a következő cikkig, hogy izgalmas kritikát kapjon! Amíg a cikk alatti új bejegyzésre vár, javasoljuk, hogy mondja el véleményét a Golazo játékról! 2 Kommentelj és oszd meg velünk és elbúcsúzunk Tőled, jó barátainktól.

Overall
8/10
8/10
 • Grafika - 10/10
  10/10
 • Sztori - 10/10
  10/10
 • Zene - 6/10
  6/10
 • Játékmenet - 6/10
  6/10

Felülvizsgálat Forest Camp Story

Felülvizsgálat HAAK