in

Játék áttekintése Obakeidoro!

Az Obakeidoro játék egy alkalmi és akciójáték, melynek fő játékmenete az üldözésre összpontosít, sőt, egy macska-egér játékkal van dolgunk, amelyben a játék két oldalának egyike lehet. játék: az emberi csapat: válassz egy szörnyeteg karmaiból két másik játékossal együtt, vagy legyél egy szörny szerepében és vadászj emberekre, majd egy bizonyos idő lejárta előtt mindet letartóztasd és börtönbe zárd. Maradjon velünk, tekintse át ezt a játékot a Gamesfold webhelyén.

Eredetileg az Obakeidoro játék Nintendo Switch konzolra jelent meg, és csak Japánban, de a játék megjelenése utáni nagy fogadtatás miatt az alkotók úgy döntöttek, hogy a játék nyugati változatát kiadják a világ minden tájáról érkező játékosok számára. . A játék nyugati és angol verziója Bail or Jail néven jelent meg, ami egy izgalmas hajsza élményét hozza el a játékosoknak, egy érdekes és nagyon szórakoztató Bújócska játék, amely a Dead by Daylightra emlékeztet. játékmenet, nagyon hasonlóak. A “Hide and Seek” játék alapvetően gyerekkorunk egyik legnépszerűbb játéka, amit otthon kívül, számítógépünkön vagy konzolunkon játszottunk. Obakeidoro játék! Ennek a játéknak az ötletét a játékmeneti szekciójában is felhasználta, amely jól alkalmazta a koncepcióját.

A Bail or Jail játék egy jól elkészített anime típusú cím, és új és innovatív ötleteket használt a játékmenetben. Vagy az „emberek” egyikeként játszol, ebben az esetben el kell bújnod, és el kell kerülned, hogy elkapjon egy szörnyeteg, amelyet egy másik játékos játszhat. Tehát ez egy 3 vs 1 játék, ahol vagy játszol gyerekként a szörnyek elől menekülve, vagy irányítasz egy szörnyet, amelynek meg kell fognia az említett embereket. A játékmenetet az teszi annyira szórakoztatóvá, hogy milyen egyszerű a tervezése és némileg addiktív. Ez valóban olyan érzést kelt a játékosban, hogy “játssz még egy kört”, mert minden egyes játék csak 3 percig tart, ami viszont nagyon szórakoztató. De a probléma az, hogy más játékosokat találj. Néha egy kis időbe telik játszani, és a probléma megoldásához a fejlesztőknek erősebb szervereket kell használniuk, hogy a játékosok számának növekedése esetén ne legyen gondunk. Természetesen valódi játékosok helyett használhatsz mesterséges intelligenciát vagy botokat, ilyenkor nem fogod átélni a játék igazi örömét. De mindenesetre a választás a tiéd.

A játék szereplői úgy vannak megtervezve, mint az anime világa, a játékmenet pedig inkább egy kis kísérteties kalandjátékhoz hasonlít, amely különleges kameraállásával vonzza a játékosok többségét. A játékban való előrehaladással és pontszerzéssel fejlesztheted karaktereid készségeit és tulajdonságait, és így hozzáférhetsz az összetett stratégiákhoz. Ha három emberből álló csoportban játszol, a játékmenet nem csak futásra és rejtőzködésre korlátozódik, hanem szükség esetén rövid időre elkábíthatod a szörnyet a zseblámpád aktiválásával és a játék menetével. Változtass az előnyödre. Továbbá, ha a szörnyet választod, annak számos egyedi képessége és képessége van, beleértve a lábnyomok észlelését és a falakon való áthaladást. Az emberi lábnyomok felismerésével lehetőséged nyílik csapdába ejteni az embereket, amikor nem is gondolnak rá.

A játék grafikája és vizuális effektusai lenyűgözőek, és a részletekre való odafigyelés jól látható a játékkörnyezetben. A játék hangjátéka és hangtervezése is tetszetős, amikor egy szörny közeledik az emberhez, a hangsávok hirtelen megváltoznak, és ügyesen használják fel a játék izgalmának növelésére különböző helyzetekben.

Barátokkal játszani ezt a játékot nagyon élvezetes, és van humorérzéke. Még ha egyjátékost is kell játszania, választhatja a mesterséges intelligenciát vagy a botot társnak és ellenfélnek. Tehát még ha egyjátékos vagy, akkor is le tudod játszani ezt a kihívásokkal teli három percet. Egy olyan kampányrész jelenléte, amely csapatmunkaként vagy kooperációként játszható, növelheti a játék népszerűségét. Ezenkívül, ha személyre szabhatnánk a játékainkat, és időkorlátot szabhatnánk arra, amit akarunk, a játék sokkal jobb és talán kevésbé stresszes lenne.

Overall
7.5/10
7.5/10
 • Grafika - 7.5/10
  7.5/10
 • Sztori - 7/10
  7/10
 • Zene - 7/10
  7/10
 • Játékmenet - 8.5/10
  8.5/10

Felülvizsgálat Bones of Halloween

Játék áttekintése Otoko Cross: Pretty Boys Mahjong Solitaire