in

Játék áttekintése Doomed to Hell

A Dark Souls játéksorozat megjelenése és a Soulslike műfaj megjelenése előtt elmondható, hogy a Roguelike műfajú játékok a számítógépes játékok legnehezebb és legnehezebb típusai közé tartoztak, amelyek nagy kihívást jelentő voltuk miatt ismertek a játékosok körében. játékmenet volt Bár még mindig készülnek ebben a műfajban játékok, amelyek néha sokkal nehezebbek, mint a Souls-szerű játékok, de az utóbbi években megjelent a Rogue-Lite nevű műfaj, amely kevesebb kihívást jelent, mint a Rogue-szerű játékok, és a játékost ráteszi. kevésbé nehéz helyzetekben. Mindenesetre mindkét műfaj a szerepjáték-stílus alágazatai közé tartozik, amelyet általában a kazamaták feltárása procedurálisan generált szakaszokon keresztül, körökre osztott játékmenet, hálózati mozgás, és ami a legfontosabb, a játékos örökös halála jellemez. főszereplővé válni Ebben a cikkben áttekintettük a Doomed to Hell játékot, amely egy szélhámos cím és egy felülről lefelé néző kameraállású lövöldözős játék, amely szórakoztató játékmenetével a megjelenése óta rövid időn belül sok rajongót sikerült magával ragadnia. . Maradjon velünk a jövőben is.

A Roguelike vagy Roguelite játékok egyik jellemzője, hogy az első hibád lesz az utolsó, ami azt jelenti, hogy bárhol elpusztul vagy megölik a főszereplőt, elölről kell kezdened a játékot, függetlenül attól, hogy hol vagy a színpadon és milyen közel. a végére jársz? Valójában a Rogue-szerű játékokban egy kísérletben kell a játék elejétől a végéig eljutni, és ha az út közepén megölnek, akkor azt a szakaszt újra elölről kell kezdeni. A Doomed to Hell játék gazember-szerű elemeket is használ a játékmenetben, és egy felülről lefelé irányuló lövöldözős játék, ahol a kameraállás felülről lefelé halad, és a főszereplő teljes testét láthatjuk.

Egy Rose nevű karakter szerepében vagy, aki most halt meg, de veszélyes és izgalmas kalandja egy másik világban még csak most kezdődött. Viking-szerű kalapot visel, amely fehér színű és viszonylag hosszú szarvakkal rendelkezik. Rose-nak, aki most a démonok és a pokol világában él, a pokoli ellenségek végtelen hordáival kell megküzdenie különböző táj- és időjárási körülmények között. Nem csak egyszerű pokoli lényekkel foglalkozik, hanem minden szakasz végén bosszúval is néz szembe. Az általa megölt ellenségek haláluk után tárgyakat hagynak maguk után, és mindegyiket össze kell gyűjtened, hogy frissítsd a fegyvered és a karaktered.

A Doomed to Hell játék nem mesél el különleges történetet, csak annyit, hogy harcolnod kell, ki kell állnod a különböző ellenségek támadásainak hullámaival, hogy véget vess ennek a rémálomnak, és visszatérj a földi életedbe. Valójában kapsz még egy esélyt, hogy visszatérj előző életedbe, de a pokolból való kilépési engedélyed az összes lényt és démont lemészárolja. Ilyen értelemben a DOOM játéksorozat jutott eszembe, melynek fő témája a pokol minden lakójának megölése és a földre való visszatérés volt. A játékmenet szakaszban különböző típusú ellenfelekkel harcolsz, amelyek nagyon változatosak, és egymást követő támadásokban vagy hullámokban támadnak rád. Minden támadási hullám végén lehetőséget kapsz, hogy frissítsd a fegyvereidet, és felkészülj a további kihívásokra. Halála után minden ellenség hagy egy sor érmét, amelyet felhasználhat a játékboltban erős fegyverek vásárlására és képességek fejlesztésére. Sajnos ebben az üzletben kevés vásárlási lehetőség van, és nem vásárolhat egyszerre két terméket.

A színpadok, amelyeken játszol, a legkisebbek közé tartoznak, amelyeket valaha láttam. Természetesen ettől a játékmenet és a játék cselekménye rövid és tömör. Egy nagyon rövid játék, amely a végső boss-csata nehéz felépítésén alapul, hogy mesterségesen növelje a játék időtartamát. Összességében a játék szakaszai nagyon jól megtervezettek és nem túl bonyolultak, de jó kihívást jelentenek. A játékban használt művészeti stílus és grafika nagyon jól sikerült, a tárgyak és fegyverek pedig egyediek és kiegyensúlyozottak. Általában véve egy jól elkészített és optimalizált játékkal állunk szemben.

A játékkörnyezetek grafikája és kialakítása kiváló, és a régi klasszikus retro játékokat idézi. A hangsávok is nagyon változatosak, és a főnökökkel folytatott csaták során intenzívebbé válnak, valamint kompatibilisek és kompatibilisek a játékkörnyezetekkel. A játék történet része nagyon rövid, és 3 órán belül befejezheti.

Overall
8.5/10
8.5/10
 • Grafika - 8.5/10
  8.5/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 8.5/10
  8.5/10
 • Játékmenet - 9/10
  9/10

Játék áttekintése Catmaze

Játék áttekintése 7 Days Of Rose