in

Játék áttekintése Broken Universe – Tower Defense

A Broken Universe – Tower Defense egy jól megalkotott Tower Defense játék, amely műfajának más címeiből merít ihletet, miközben saját ötleteket ad hozzá a játékmenethez, hogy próbára tegye rejtvénymegoldó és -kezelési képességeit. Ez az egyik legcsodálatosabb toronyvédelmi játék, amit valaha tapasztaltam, és bátran ajánlom e népszerű műfaj minden rajongójának. Ez volt az egyik olyan játék, amelyet nagyon vártam az Xbox konzol legújabb címei között, és bár még nincs teljesen kiadva, és a hozzáférés korai szakaszában van, olyan érdekes és izgalmas tartalmat kínál, hogy nem is gondolnád. ez egy A játék még nincs teljesen kiadva, és az egyik legjobban elkészített Early Access játéknak számít.

Mint tudják, a Tower Defense játékok akkor lendültek fel igazán, amikor először megjelentek az érintőképernyős telefonokon. Ez a stílus a stratégiai műfaj egyik alkategóriája, az ilyen stílusú játékokban nagyon fontos a nagy akciósebesség és a nagyon gyors döntések meghozatalának képessége. A játékmenetük is nagyon egyszerű: erődítményeket kell építened, hogy megállítsd a különböző szörnyeket, és ezt a rendelkezésedre álló védelmi felszerelések segítségével tedd meg.

Így elhelyezheted ellenségeidet egy labirintusban, becsaphatod őket, majd megtámadhatod őket a harci felszereléseddel. Ezt különböző világokban és szakaszokban teheted, amelyek minden alkalommal változnak attól függően, hogyan játszol. Különböző stratégiákat kell alkalmaznia az ellenségek legyőzéséhez és új szintre lépéshez, például blokkolókat használhat, hogy megakadályozza az ellenségek bejutását, és 30 különböző típusú tornyot használhat a harcra.

A Broken Universe – Tower Defense játék az egyik legújabb játék a toronyvédelem stílusában, amely új mechanika bemutatásával igazán lenyűgöző teljesítményt nyújt. A játék elsőre könnyűnek tűnik, de ahogy haladsz a szakaszokon, a kihívások drasztikusan megnövekednek, különösen, ha a kemény módban játszol a bónusz kezdőpozícióval. A játékmenet nagyon gördülékeny, egyszerű és egyben addiktív, emellett egyedi művészeti stílusa is van, amiről kis odafigyeléssel is láthatod, hogy az alkotók nagyon szeretik ezt a játékot. Ez a játék lehetővé teszi a tornyok frissítését, a különböző dolgok kutatását, a tornyok megerősítését, a térképen használandó eszközök kiválasztását, a teljes játékmenet nagyon egyszerű, és ha valaha is lesz cím ebben a játékstílusban, gyorsan elsajátíthatja a mechanikát.

Természetesen a játék összetettsége növekszik, ahogy haladsz, ami nagyszerű. Ha új játékos vagy ebben a műfajban, akkor azt kell mondanom, hogy elég nehéz dolgod lesz ebben a Broken Universe Tower Defense játékban, mert a normális emberek sokszor át fognak menni minden típusú harcon, mielőtt megtalálnák a megfelelő stratégiát. a tornyok és a fejlesztések optimális kombinációja. A „Broken Universe – Tower Defense” játék minden szakasza egy űrhajóval kezdődik: ha biztonságban tudod tartani a hajódat, amíg a képernyő jobb felső sarkában lévő időjelző le nem telik, akkor sikerülni fog, és már mehet is a következő lépésre. . A játékfázisok kialakítása nagyon jól sikerült, és a játékos nyugodtan válogathat, rengeteg testreszabható tartalom és torony is található, igaz, nem a Primeworld Defenders 2 mértékéig, de elég ahhoz, hogy kitűnjön a többi cím közül. A Castle Defense stílusú játékok kiválóak. A játék szakaszai nagyon rövidek, és mindössze egy perctől 90 másodpercig tartanak a teljesítéshez.

Bár a játékot több szakaszban játsszák, úgy tűnik, hogy minden szakasz ugyanaz ugyanazon a bolygón, és csak kis mértékben változott a megjelenése. Az egyes színpadok zenéje is ugyanaz, és szinte ugyanazok a szörnyek, a vizuális effektusokban pedig sok apró eltérés van, ami azt jelenti, hogy az alkotók maradéktalanul elvégezték a dolgukat. Természetesen a Kingdom Rush sorozatban különböző életközösségek vannak, de minden szakasz friss megjelenésű, és még sok interaktív dolog is, amelyek közül sok igazán lenyűgöző. A játék grafikája aranyos rajzfilm stílusú, és ezt a karakterek kedves modellezéséből is megértheti.

A Broken Universe – Tower Defense egy szórakoztató játék a várvédelem műfajában, amely rengeteg otthoni vagy útközbeni játékot kínál, amely színes kijelzőjével és egy addiktív játékmenetével hosszú ideig szórakoztatja Önt. Ha tapasztalt toronyvédő játékos vagy, élvezni fogod a játék által kínált kihívásokat kemény nehézségi fokon. Látható, hogy a fejlesztők meglehetősen profik az ilyen műfajú címek fejlesztésében, és kiválasztották a legjobb elemeket, és egy csomagba egyesítették őket. Ha rajongója ennek a műfajnak, ne hagyja ki ezt a ritka gyöngyszemet.

Overall
8.9/10
8.9/10
 • Grafika - 9.5/10
  9.5/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 8.5/10
  8.5/10
 • Játékmenet - 9.5/10
  9.5/10

Játék áttekintése Speedgunner Ultra

Játék Until the Last Plane