in

Játék Trenches

A különös jövőben megjelenő Transaki játékok néha valós történetek formájában közvetítik felénk a horrort, amelyek nem csak hétköznapi horrorjátékok. Ezek az olyan vonzó funkciókkal rendelkező játékok, mint a valódi történetmesélés és a jó környezet kialakítása, különleges élményt nyújthatnak nekünk ebben a játékfajtában. Elmegyünk a felülvizsgálati területre, és áttekintjük a GamesFold webhelyen azoknak a játékosoknak, akiket érdekel a horror. műfaj. Maradj velünk.
A Trenches játék egy horror játék, amelyet különleges precizitással és eleganciával fejlesztettek és fejlesztettek úgy, hogy elmondható, hogy sok más horror játékot nem kell nem indie fejlesztőcsapatoknak publikálnia. Shunde és Nabazi, A játékkészítés minden elemében nagyon jó tulajdonságokkal rendelkezik, képes olyan játékot kiadni, amely nem különbözik annyira a mainstream játékoktól. Ezért ha jó horror játékokat keresel, az ilyen típusú játékok izgalmasabbak lehetnek. Az oka annak, hogy a Trenches egy nagyon különleges játék a szokásos horror játékokhoz képest, az az, hogy sok játékos és streamer fordult a játék felé.

Általában a horrorjátékokban az ötletek az NPC-k kialakításához kapcsolódnak, valamint a sötét helyekről hirtelen előugró menekülési felvételekhez. Azonban a Trenches játékban, bár sok ugrósíelő van, ebben a játékban az ötlet nagyon különbözik a többi játéktól ebben a műfajban. A Trenches játékban a legfontosabb észrevehető, hogy a játék fejlesztői igyekeztek megemlíteni a történetet és az emlékek folyamatát, és azt, hogy mi látható a realizmusban a horror világában. Ebben a játékban a második világháborúban játszódó történetben játszol. A második világháborúban annak érdekében, hogy a katonák a maguk módján és a szabadban mozoghassanak, a katonák földet ástak, és fával töltötték meg ezeknek a kis földgödröknek a falát, amely nem okozta az összeomlást. A jövőben a katonák támadásaikat a parancsnokok által tervezett lövészárkok térképe szerint folytathatják.

Látjuk azonban, hogy a Trenches játékban emlékeket és történeteket mutatnak be a halottakkal kapcsolatos dolgokról, valamint a háború valódi légköréről. A játék elején teljesen nyugodt a légkör, de a legfontosabb, hogy a játék vonataiban és alagútjaiban mozgás közben ne csapjon zajt, hogy az ellenség ne vegye észre jelenlétét. A játék helyenként a fő történethez kapcsolódó betűk találhatók, ami a játék grafikai fejlődésével együtt jó értelemben is megmutatkozott. Az is látható, hogy a Trenches játék a fény dizájnját, az esőt és a játék általános atmoszféráját és atmoszféráját tekintve nagyon sötét és jó módon került be, és tökéletes hangulatot teremtett ahhoz, amit a játék producere akarta. Ha kihagyjuk ezeket a részeket, rájövünk, hogy a Trenches játék legfontosabb produkciós része a játék hangterveihez kapcsolódik. A játék hangjai nagyon fontosak a játékban. A hangok távolsága vagy közelsége, valamint a játékban lévő parancsnokok csizmáinak vagy sípjainak hangja annyira hozzájárult a játék vonzerejéhez, hogy ezt a játék egyik fő sikertényezőjeként kell ismerni. . A játék SFX-je, valamint a játékmenet és a grafikai rész jó és tökéletes kapcsolatban áll egymással, ami nagyon különlegessé teszi ezt a játékot a szokásos horror játékok közül.

Ezeken kívül a grafikai részben nem látunk ilyen hatást, de olyan játéktervezési trükkök is szerepelnek a játékban, mint például a pislogás, amitől a játéktér néhány másodpercre elsötétül és sötét lesz. Önnek megfelelő reakciókkal kell kezelnie. A következőkben túlvilági dizájnokat, valamint furcsa és számos formájú holttestet és halott katonát láthatsz a játékban, ami miatt a játékod ijesztő szintje egy normál horror játékról egy felnőtteknek szóló félelmetes játékra változik, ami jó Figyelmeztetjük most, hogy ha egy komoly horror játékra vágysz felnőtt elemekkel, ne menj bele.
Általánosságban elmondható, hogy a Trenches egyike azon ijesztő játékoknak, amelyekkel ha egyszer játszol, rájössz, hogy ez a játék az elmédben marad. Az oldalak dizájnja, valamint a lények és a hangok, valamint az apró sztoripontok használata és a játék előkészítésének minden elemének összehangolása mind-mind egy teljes értékű igazi horrorrá varázsolta a Trenchest.

Overall
9.8/10
9.8/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Sztori - 10/10
  10/10
 • Zene - 10/10
  10/10
 • Játékmenet - 10/10
  10/10

Játék áttekintése Dance of Death: Du Lac & Fey

Játék Kingdom Rush