in

Játék áttekintése Dance of Death: Du Lac & Fey

Ha rajong a detektív-orientált kalandjátékokért és filmekért, biztosan ismeri Sherlock Holmest, és ismeri ennek a híres karakternek az általános jellemzőit. Profi és képzett nyomozó, aki mindenféle bűnügyön és gyilkosságon dolgozik, amelyeket a rendőrség nem tud kivizsgálni. Eddig elég sok kalandcím használta ezt a karaktert főszereplőként, ezek közül az egyik leghíresebb a Frogwares stúdió által készített Sherlock Holmes sorozat. De a közelmúltban a Salix Games stúdió bemutatta a Dance of Death: Du Lac and Fey remekül elkészített játékát, amelyet a Sherlock Holmes sorozat ihletett, és egy klasszikus egyjátékos rejtélyekkel teli kaland, nagyon szép grafikával és kiváló hangzással. és nagyrészt elmondható, hogy egy önálló remekmű, point and click stílusú játékmenettel.

A játék kitalált eseményei 1888-ban Londonban játszódnak, és két karakterről szólnak, Sir Lancelot (du Lac) és Morgan (le Fay), akik egy nagyon izgalmas kalandba kezdenek, és megpróbálnak megoldani egy rejtélyt Jack the Killer stílusában. A történet lassan indul, de idővel felgyorsul. Morgant Merlin boszorkány átkozza, és arra kényszeríti, hogy egy Fey nevű kutya képében éljen. A Dance of Death: Du Lac és Fey kalandjáték Arthur király és Jack the Killer történeteit, valamint a 19. század démonait ötvözi, és viszonylag új élményt kínál a kaland műfajban. A viszonylag gazdag és többrétegű történetben Du Lac vagy Fey két főszereplőjeként játszol, bármikor válthatsz közöttük. A kutyává változott Fey most már minden állattal tud beszélni, ami nagyon vicces. Természetesen ennek a két furcsa karakternek a párbeszédei nagyon érdekesek, és még a történetben szereplő karakterek általános jellemzése is nagyon jól sikerült.

Ami a játékmenetet illeti, ez a játék standard point and click stíluselemeket használ, amelyek jól illeszkednek az érdekes környezethez. Ez a cím elbűvöl majd igazán klassz és szokatlan környezetével és nagyszerű művészeti stílusával. Miközben ezt a játékot játszom, nem jut eszembe más point and click játék, ahol ilyen jóképű hősként vagy inkább hőspárként játszol. Az emberi karakter és állattársa közötti dinamika újszerű és teljesen szórakoztató. Fey az orrával beszélget az állatokkal, míg a másik főszereplő, Du Lac emberekkel érintkezik és beszélget velük, és szinte bármikor válthatsz közöttük, ami egy igazán klassz funkció, ráadásul egyedülálló.

A játéknak számos hibája van a kezelőszervekben és a játékmenet mechanikájában, így valóban hagynia kell magát, hogy magával ragadjon a gyönyörű és eredeti történet, ahelyett, hogy a játékmenet idegesítő hibáira és linearitására összpontosítana, hogy élvezze azt. Ez a cím nem egy klasszikus point-and-click játék, de ennek ellenére erősen történetvezérelt, és a történetet jól elmesélték. A Dance of Death: Du Lac és Fey játékban, a műfaj többi játékától eltérően, nincsenek tárgyak tárolására és tárolására, és a rejtvények sem tartoznak a játék erősségei közé. De a hátterek gyönyörűek, a 3D-s karakterek részletgazdagok és gyönyörűek, és bár 2D és 3D karakterek keverednek az utcákon, a játék általános atmoszférája nagyon élénk, és sok részlet van a dizájnban. Kész.

Ezt a játékot kalandvágyó játékosoknak ajánlom, akik szeretik a fantasztikus beállításokat dinamikával és szokatlan karakterekkel, amelyek meglepnek és szórakoztató nézni. Ez a cím egy remekmű, és apróbb hibái ellenére az egyik legszebb point-and-click kaland, amit valaha átéltem. A játék előrehaladtával bővülő történet, a valódi karakterek, a nagyszerű művészeti stílus és a karakterek csodálatos hangjai a játék pozitív pontjai közé tartoznak. Ha szereted Sherlock Holmes kalandjait – nézd meg ezt a játékot, nem fogod megbánni.

A Dance of Death Du Lac és Fey játék kezdetben komoly problémák sorozatával küszködött, de a fejlesztők által nyújtott kiváló támogatásnak köszönhetően ezek többsége megoldódott, és emiatt mostanra sikerült nagyon pozitív értékelések és pontszámok Kiváló szinkronjáték és gyönyörű filmzene, valamint egy nagyon érdekes és szomorú történet, jó vizualizációval – néhány dolog, ami kiemeli ezt a játékot. A játék során meghozott döntéseinek olyan következményei vannak, amelyekkel a való életben szembe kell néznie.

Mivel a játéknak van automatikus mentési rendszere, szeretem ezt a funkciót, és bár lehet, hogy egyesek nem örülnek ennek a funkciónak. A játék újrajátszhatóságát növeli, hogy megszerezze az összes olyan vívmányt, amely arra kényszeríti, hogy többször játsszon a játékkal. Nagyon élveztem Du Lac-ot és Feyt játszani, és ez óriási előrelépés a kaland műfajban, és hasonló visszalépés a gyalogos szimulátor műfajában. A játék élményét azoknak ajánljuk, akik érdeklődnek a történetorientált point and click játékok iránt.

Overall
9/10
9/10
 • Grafika - 9/10
  9/10
 • Sztori - 9.5/10
  9.5/10
 • Zene - 8.5/10
  8.5/10
 • Játékmenet - 9/10
  9/10

Játék áttekintése Space Tail: Every Journey Leads Home

Játék Trenches