in

Játék Ninja JaJaMaru: The Lost RPGs

Miután számos Ninja Jajamaru játékot láttunk egymás után a Nintendo játékboltban, tudtuk, hogy eljön az idő, amikor ennek a cégnek az összes játéka elérhető lesz különböző kategóriákban és gyűjteményekben. A játékosok számára kiadott gyűjtemények Nagyon vitatható az értékelés, mert sok olyan pont van róluk, amit a GamesFold weboldalán át kell nézned vásárlás előtt, jó játékosok és kedves barátaid számára. Maradj velünk.
A Ninja JaJaMaru Retro Collection játéknak olyan Dasent-játékok gyűjteményének kell lennie, amelyeket nagyon retró és régi játékokként tettek közzé. Sokan azok közül, akik most jöttek a Nintendo világába, úgy gondolják, hogy a Ninja Jaja játékok mindig is olyan játékok formájában voltak, amelyek a 90-es évek világából mutatták meg hibáikat, de ez egyáltalán nem igaz.

A gyűjteményben szereplő végső játékok nem mindig jelzik, hogy ezeket a játékokat így kellene látnunk, de ez a fejlesztőcsapat mindig új játékokat ad ki, amelyeknek nem csak a stílusa és felépítése azonos, hanem még a felbontás és az arculat is. A játékokból kapni ugyanúgy mutatják meg magukat, amit a retro játékok és a régi játékok közül is el kell mondani, a Ninja JaJaMaru Retro Collection az egyik legizgalmasabb terméknek tekinthető, amely 2023-ban jelenik meg. Ez a játék alapvetően négy különböző játékból áll, amelyek közül kettő valóban retró és régi játék, de a másik kettőt új játéknak kell tekinteni, amely nem csak a régi játékok szépségét őrizte meg, hanem a test felépítését is. Sok hasonlóságot mutat a régi játékokkal, amelyeket sok játékos nyilatkozott ebben a kérdésben, és eltérő vélemények vannak. Például, ha ilyen stílusú és kontextusú játékokat látunk, biztosan kijelenthető, hogy egyes játékosok szeretik a régi játékok stílusát, frissített dizájnnal, valamint az összes monitort a játékok tervezésére. Másrészt sok játékos azt szeretné Ezeket a játékokat nem csak a régi stílusban kell elkészíteni, hanem a játékok beállításait és technikai szempontjait is ugyanabban a játéktervezési körben szeretnék látni. A Ninja JaJaMaru Retro kollekcióval kapcsolatban elmondható, hogy ezekhez a játékokhoz a második tervezési stílust választották. Még a régi és retro játékokat sem fordítják le jól az új játékok világában, amelyeket egy másik világból hoztak át a modern játékokba, és a hibákat és hibákat továbbra is jelenteni kell azokon a platformokon, amelyek ezeket a játékokat nagy számban publikálják.

két világ és a programozás két formája között a régi és az új játékok között. De a csomagban található összes Ninja JaJaMaru Retro Collection játék a kalandjátékok műfajába tartozik. Ez a csomag az első csomag sok stackből, amit ez a fejlesztőcsapat adott ki, amelyről elmondható, hogy a saját világához kapcsolódó játékokat a számukra felmerülő történetek sorrendjében tudta nagyon jól és szépen bemutatni. Jó azt mondani, hogy ha egy új platformot szeretne elindítani, és folyamatosan szeretne játszani ezen a területen, a Ninja JaJaMaru Retro Collection játék lehet az egyik jó gyöngyszem és vonzó kollekció, amely manapság elérhető a Nintendón. található.

Miután beléptél a játék főmenüjébe, Bayez összes története négy különálló részre osztható, és abban a sorrendben kell játszanod a játékokkal, ahogyan a Bayez fő történeteiben elhelyezkednek.
Összességében a Ninja JaJaMaru Retro Collection azon retro kollekciók közé tartozik, ahol a jó játékok kaland formájában együtt jó nosztalgikus érzést keltenek azokban, akiket érdekelnek ezek a műfajok. Nos, azt is javasoljuk, hogy ha érdekel a feladatok pontos és modernizációs fordítások nélküli végrehajtása, akkor ez a játék hasznos lehet.

Overall
5/10
5/10
 • Grafika - 2/10
  2/10
 • Sztori - 6/10
  6/10
 • Zene - 7/10
  7/10
 • Játékmenet - 5/10
  5/10

Játék Ninja JaJaMaru: Retro Collection

Játék Anniversary Wonder Boy Collection