in

Játék Match Ventures

Manapság ugyanis, mivel minden rejtvényjátékhoz, valamint a normál játékokhoz, amelyek egyáltalán nem igényelnek bővítést és mellékszereplők fejlesztését, az Eszi-játékok elkötelezték magukat, hogy maguk készítsék el ezeket a játékokat, és el kell mondanunk, hogy ez az érzés vezet funkciók létrehozása Ebben a játékban több is volt, példaként említendő a Match Ventures játék, amit bár szívében kirakós játéknak kell tekintenünk, de a játék fejlesztői jó funkciókkal és programokkal készültek. Ma áttekintjük ezt a játékot a GamesFold webhelyén. Maradj velünk.
A Match Ventures-t nem tekintik csak egy rejtvénynek, ahogyan azt fentebb említettük. A játékosok és a játéktervezők is úgy gondolják, hogy a játékfejlesztés magját, azaz a játékmenetet a kirakós játékok részének kell tekinteni, ahol a játékmenet az egyik legfontosabb rész, amelyre a játékfejlesztés terén összpontosítani kell. Ha ezekben az esetekben a játék elkészítésének gondolata, például egy erős játékmenet, jól megvalósul, akkor egy nagyon jó és sikeres játékkal állunk szemben.

Meg kell mondani, hogy ez a gondolkodásmód csak részben helyes, de A játékkészítés már nem lehet megelégedve ezeknek az alapvető funkcióknak a előállításával, és a játékkészítés minden elemébe megfelelő módon be kell illesztenie saját játékait, pedig a Match Ventures a jó kirakós játékok közé tartozik. Folyamatosan publikálnak ilyen mintákat, mint például a Candy Crush, de ha a megszokott játékmenetet szeretnéd eladni, akkor a társadalom minden rétege számára kedvezően kell fejlesztened a játék megjelenését, ami a Match Ventures játékkal valósul meg. Kész Amikor belépsz a játékba, észre fogod venni, hogy a játék nem csak jó történeteket használ kezdetben, de ezek a történetek arra késztetik az embert, hogy a játék különleges környezetébe helyezze magát, és a játéknak van egy sajátos témája. be datshe A játék történetének folytatásában, míg a Bayes jól el van magyarázva neked, elképzelhető, hogy a játék története alapján a játék grafikus környezetét is jól előkészítheti a Bayes fejlesztője, és ebben Ebben az esetben azt kell mondani, hogy a Match Ventures játék A játékmenet minden elemét jól teljesítette.

Például a Start Bays-nél látni fogod, hogy a játék történetét egy ír akcentusú narrátor bájosan meséli el a kastély történetéről, amelyet a goblinok rommá változtattak, és most végig kell menned. kazamaták és sötét lyukak.A Marmur Qala pedig, keressen sok ékszert és fegyvert, jó értelemben mutatja magát, ezért a Bayes grafikus netm is megmutatkozik a következőkben. A tervezési játék mindenféle eleme és a magas játék háttere, valamint a vonzó vizuális effektusok jó értelemben frissítették a Bayez-rejtvényt. Emellett a játék egyes történeti részeivel is meg lehet oldani néhány rejtvényt. Ezenkívül a játék felépítése úgy történik, hogy minden szakasz befejezésével újjáépítsd a vár egy részét.

A kastélyjátékok egy nagy kastély képe formájában az egyes szakaszok végén Irántól Abádiig megmutatják magukat az egyes szakaszok előrehaladásával, ami jelzi, hogy hol tartasz a játékban a játéktérben, ami jó egy célzott játékhoz elég.
Összességében Buddy szerint a Match Ventures játékot az egyik legizgalmasabb kirakós játéknak kell tekinteni a Candy Crush stílusában, amelyben a játék minden eleme megtalálható, a hangtól és a játék vonzó karaktereitől a grafikáig. a részletes dizájnnal kapcsolatos dizájnok és a Bayes May Vashd sztoriképei is mind jó hangulatba kerültek hangeffektusokkal, és ma már el kell mondanunk, hogy a következő hónap végéig egy jóval be lehet szerezni a játékot kedvezmény a Nintendo Store-ból.

Overall
6.5/10
6.5/10
 • Grafika - 7/10
  7/10
 • Sztori - 6/10
  6/10
 • Zene - 7/10
  7/10
 • Játékmenet - 6/10
  6/10

Játék Jewel Match Solitaire

Játék Montezuma’s Revenge