in

Játék Anniversary Wonder Boy Collection

Napjainkban a játékfejlesztő csapatok, különösen azok a csapatok, akik a régi módon készítették el saját játékaikat, és azok a játékfejlesztő cégek, amelyek a régi módon mutatták be saját játékaikat az arcade játékok világában, elkezdtek olyan játékokat készíteni, amelyek Old a retro pedig a végső kollekcióban szerepel, amit folyamatosan láthatunk a Nintendo üzleteiben. Istenem, ez a pont fontos.E játékok tartalmát össze kell hasonlítani azzal, amit az ilyen típusú játékokban a fejlesztő cégek biztosítottak számunkra, ami jelen esetben az Anniversary Wonder Boy játék. A Collectiont ma szeretnénk bemutatni azoknak a játékosoknak, akik érdeklődnek a retro és a régi műfajok, valamint az arcade játékok iránt. Ma a GamesFold oldalán a játékosok és kedves barátaik szolgálatára állunk, áttekintjük ezt az érdekes pénztárcát. Maradj velünk.
Az Anniversary Wonder Boy Collection játékot a régi idők egyik legerősebb sorozatának kell tekinteni, amelyet az arcade világban nagy népszerűségnek örvendünk, különösen a korai Nintendo játékokban. Ebben a helyzetben láthatjuk, hogy egy ilyen játéknak miként voltak rajongói a régi időkben.

Ami azt illeti, hogyan váltak ezekből a játékokból manapság folyamatosan a játékboltokban megjelenő kollekciókká, az tény, hogy sok ilyen játékcég egyáltalán nem létezik, a Grandand és az általuk gyártott játékok a múlt virágkorát jelentik. Ebből a célból azok a játékok, amelyeket naponta kapunk e gyönyörű gyűjtemények formájában, mind érdekesen úgy vannak megformázva, hogy az általunk licensznek nevezett területre és a nagyvállalatok általi licenceikre kerülhessenek, és ma már megvásárolták, és általuk lettek a manapság látható nagy kollekciók. Az Anniversary Wonder Boy Collection-t azonban érdemes a nagyszerű játékokat tartalmazó gyűjtemények egyikének tekinteni. Természetesen ez a játékszám nyolc számmal kezdődik, és mindegyik egy-egy kitalált karakterhez kapcsolódik. Természetesen e karakter varázsának szépsége a maga idejében okozta, hogy ezek a játékok nagy számban léteztek ilyen játékokban, amelyeket ma már nagyobb formában látunk, és sok játékban megjelentek.

Grafikájuk általában nem különbözik annyira, mert ezeknek a játékoknak a többségét a saját játékgenerációjukban fejlesztették ki. Miután megnéztük a játékot a grafikus központjában, azt látjuk, hogy ebben az esetben nem sok munka történt a játékokon. Természetesen a játék pontosan úgy látható, mint a régi játékok és a négyzet alakú televíziók képarányával, amelyek közül kettőt ezeknek a játékoknak az eredeti formájában fordítottak le a mai műsorok nyelvére. Az a tény, hogy egy karakter játéktörténete, akit a számos kiadás során egy csomagba tudtunk beilleszteni, az egyik nagy előnye ennek a játéknak a Steam játékboltban található többi gyűjteményhez képest. . Természetesen ez a játékfejlesztő csapat is kiadott egy újabb játékot, illetve egy gyűjteményjátékot és egy másik tavalyi csomagot, a May Lady-t is kiadta ugyanez a csapat a Wonderboy játékokból, amit számos kritika kísért.Azok a kritikák, hogy ezek A játékoknak két fő játékuk van, és nem népszerűek a játékosok körében, ezért a játékot új játékokhoz adták, és új néven éves gyűjteményként került a Nintendo Store-ba. A játékról az látható, hogy sokan nem fogják keresni ezt a gyűjteményt, és ennek sok oka lehet.

Először is, nem minden Wonder Boy játék népszerű a játékosok körében, és ezek közül a játékok közül talán három érdekes lehet a Nintendo rajongók számára, de mégis észre fogod venni, ha kézben tartod a játékot. aminek a grafikán, szimuláción nem dolgoztak és egyáltalán ezeknek a játékoknak a frissítése, és ha egy játékos meg akarja vásárolni ezt a játékot, akkor inkább nem kap olyan csomagot, amelyben nem csak azzal a játékkal játszhat, amelyik tetszik, hanem azt is, amelyik a legkevesebb hibával rendelkezik.
Összességében el kell mondanunk, hogy ez a csomag a gyűjtemény azon gyengeségei és hibái miatt jelent meg, amelyek ugyanannál a fejlesztőnél már megvoltak, amit ma látni fogunk, mivel arra is figyelmeztetünk, hogy a kollekció előtt készüljön fel arra, hogy a játékok egyáltalán nem kaptak frissítést.

Overall
6/10
6/10
 • Grafika - 6/10
  6/10
 • Sztori - 8/10
  8/10
 • Zene - 6/10
  6/10
 • Játékmenet - 4/10
  4/10

Játék Ninja JaJaMaru: The Lost RPGs

Játék áttekintése Sissa’s Path