in

Játék Medieval Dynasty

Általában nem látunk független játékkiadványokban nyílt világként készült játékokat. Ezeket a játékokat általában jó hírű cégeknél látjuk, nagyszámú gyártóval és többlépcsős cégekkel, amelyek nagy mennyiségű játékot tudnak fejleszteni, és az egyes szakaszok tervezési részleteiben is nagy erővel bírnak. Emiatt, amikor megtudtuk, hogy a Medieval Dynasty játékot egy normális cég fejlesztette ki, mi is kíváncsiak voltunk, mint te, hogy kipróbáld ezt a játékot, és el kell mondanunk, hogy ebben a játékban sok olyan pont van, amit meg lehet jegyezni. Igyekeztünk kiszolgálni Önt, kedves GamesFold oldal felhasználói, valamint kedves és rendszeres játékosainkat. Maradj velünk.
A Yazi Medieval Dynasty egy meghatározott formátumú és nyitott világú játéknak tekintendő. Ez a játék nem tekinthető normál játéknak és a steam üzletek napi frissítéseinek.

Nabazi nemcsak a grafikai fejlesztés emlékét tudta elhozni nekünk, hanem a történetkészítés és a játékmenet terén is professzionálisan lépett fel. Ebben a játékban érdekes történetekkel, amelyek elmesélik a karakter fő történetét, valamint animációkat olyan nyelven, amelyet a játék grafikai részében láthattok animációk formájában a játék minőségében, ami nagyon jó érzést kelt. A játék segít nekünk, mert a történet részei és maga a játékmenet ugyanaz, így úgy tűnik, mintha mindig ugyanazon a helyen lennénk. A fő történet egy fiúról szól, aki elvesztette a családját, és most egy hétköznapi Kimi földjén él, ahol az emberek sok problémával küzdenek.

Ebből a célból a játék során megszerzett erőforrásokat és készségeket felhasználhatja számos feladat elvégzésére, amelyek különféle tárgyak létrehozásához vezetnek, amelyeket többféle célra használnak. A játék fő ötlete az, hogy felfedezheted a játékvilágot, amely egy ingyenes térkép, és felhasználhatod a játék erőforrásait házépítéshez és városod építéséhez. Ezek az építmények különböző embereket vonzanak magukhoz, és egy kis közösséget alkotnak. Megjegyzendő, hogy a játék ideje a középkorig nyúlik vissza, ami magában a játék nevében is szerepel. Ezek a készségek és tárgyak azonban mind ugyanahhoz az időhöz kapcsolódnak, ami nagyon vonzó és fontos. A játék grafikája a részletekre való odafigyelés és ami a legfontosabb, a játéktérkép különleges stílusa és hangulata miatt évekig nem felejti el ezt a játékot. Különböző karakterek a játékban csak a játék történetének bemutatását szolgálják, és nem foglalkozol velük aktívan. Különféle funkciókkal bővült a játékmenet. Több tárgy készítése erőforrásokból, valamint az állatok vadászata és a horgászat, valamint a házak építése mind a sok játékmenet, amelyekhez érdemes külön játékot létrehozni a Nintendo Store minden egyes tükre számára.

Mindezek a játékmenetek azonban nagyon jól össze vannak rakva a játékban. A Medieval Dynasty játékot a legfontosabb rész, ami nagyon vonzóvá teszi, a játék szabad környezetéhez kapcsolódik, amelyben a játék elején maradsz a csaták után, és ami még érdekesebb, hogy saját várost építhetsz. vagy otthon, ahol csak akarja. Nagyszerű szabadságérzetet adhat minden játékosnak.
Összességében elmondható, hogy a Medieval Dynasty játék, bár nem tűnik független cégtől származó szabad világnak, azon játékok közé tartozik, amelyek minden játékost meglephetnek. A több játékmenet, valamint a játék nagyon vonzó középkori stílusa, valamint az erőforrás-kezelés, valamint a játék vonzó SFX hangjai lehetővé tették, hogy ez a játék úgy nézzen ki, mint egy nagyon profi játék a nagy cégektől. , amiről jó azt mondani, hogy ha valakit érdekel Ha szeretne játszani a nyitott világban és nyitott térképekkel rendelkezik, akkor mindenképp próbálja ki a Medieval Dynasty játékot. A játék 29 dolláros áron érhető el a Nintendo Store-ban, a deluxe verzió pedig kicsit drágább, mint a normál verzió.

Overall
9.5/10
9.5/10
 • Grafika - 10/10
  10/10
 • Sztori - 9/10
  9/10
 • Zene - 10/10
  10/10
 • Játékmenet - 9/10
  9/10

Játék Wings of Bluestar

Játék áttekintése Wonderland Nights White Rabbit’s Diary