in

Játék Kingdom Rush

Ma egy olyan vegyes játék bemutatásával állunk szolgálatukra a műfajban, amelyről eddig nem tudtuk elhinni, hogy még nem értékeltünk ilyen funkciókkal rendelkező játékot oldalunkon! De most megjelent egy új játék a Nintendo Store-ban, és ez a játék azon játékok közé tartozik, amelyekben a toronyjátékok és a dungeon játékok műfaját használják. A játék neve Kingdom Rush, amit ma a GamesFold oldalon fogunk áttekinteni nektek, kedves felhasználók, és kedves barátaink játékát. Maradj velünk.
A Kingdom Rush játék egyike azoknak a nagyon vonzó fantáziajátékoknak, amelyekről az oldalon a játékhoz közzétett képernyőképek pillantása meggyőzhet, hogy játsszon ezzel a játékkal. A játék elkészítésének fő gondolata az, hogy a dungeon-játékok és a toronyjátékok két érdekes műfaját kombinálják. De el kell mondanunk, hogy nem számít, hogyan játszol, a játék műfajának kialakult a maga játékmenete. A toronyjátékok tárgyalásánál el kell mondani, hogy ezek a játékok olyan játékok, amelyeknek ugyanabban a Kingdom Rush játékban varázslatos tornyok és tornyok vannak a térképükön, amelyek megtámadhatnak téged.

Ezek a tornyok általában olyan mágikus tulajdonságokkal rendelkeznek, amelyek felülről is megtámadhatnak. Ezért minden térképen számos olyan stratégiai helyen található a játékban mindenhol. Nos, ha velük szemben állsz, képesnek kell lenned használni őket. Támadási hősök és hősök, akik nagy hatótávolságú támadási képességekkel rendelkeznek. De a dungeon dimenzióban lévő játékról elmondható, hogy a Kingdom Rush játék nagyon vonzó módon fordította le azt, amire a Dungeon és a Dragon játékokból emlékszünk. A játékban számos hős és hős, valamint képességeik részletezése van beágyazva ebbe a játékba, amelyben az ellenséges erőkkel való szembenézés során láthatja, hogy képesnek kell lennie egy fő lépés végrehajtására a játékban.

Készüljön fel A játékban számos hős áll a rendelkezésedre, amelyekben csak egy körben támadhatsz speciális képességeiket használva, majd ezután az ellenségen a sor, hogy megtámadjon téged. Amikor azonban az ellenség támad a Kingdom Rush-ban, használhatod saját védekező elemeidet is. De ami a Kingdom Rush játékot különlegesebbé teszi a többi játéknál, az az, hogy ebben a játékban két játékműfaj kombinálódik, és a játékban tornyok is jelen vannak. Most a játékban van egy fő történet és kampányküldetések, amelyek a játék stratégiája alapján megváltoztatják a csapatot aszerint, hogy Ön a támadó vagy a tornyok védelmezője a játékban. Például, ha meg akarod hódítani az ellenség várát a Kingdom Rush játékban, szembe kell nézned a tornyaikkal, ami a játék egyik érdekes pontja lehet. Miután megfelelően kezelte a játék mechanikáját, ideje megtanulni a játék karaktereit. A játék minden karakterének megvan a saját identitása, és egyedi képességei és tulajdonságai vannak, amelyek döntőek lehetnek a csatáidban. Még a tornyok megtámadásához is ki kell választanod néhány hőst, akik méltók ezekre a tornyokra az erőid számára. Az olyan funkciók, mint például a mozgás a játékban, közé tartoznak a játékpadló rácsos képernyői, amelyek hatszögletű házakkal rendelkeznek, amelyek segítenek hat irányban mozogni, hogy támadások során megvalósítsa stratégiáját.

Ezeken kívül a Kingdom Rush játék tervezésének egyik érdekessége, hogy ebben a játékban a játék grafikai része nagyon jó értelemben professzionális és rajzfilmes dizájnokat tartalmaz, ami a játékot a normál állapotból teszi ki. és független játék. Ez a dizájnötlet mindig is vidám és szórakoztató funkciót adott a játéknak a játékban mindenhol, különösen a karakterek és a játéktérképek tervezésében, sikító és vonzó színeket használtak, ami mindig üdítően mutatja a Kingdom Rush játékot.

Általánosságban elmondható, hogy a Kingdom Rush játékot az egyik legérdekesebb ötletnek kell tekinteni a dungeon játékokban azáltal, hogy tornyokat helyeznek el benne. Ezenkívül a játék karaktereinek jó megtervezése, valamint a játékban lévő erők egyensúlya a játékban lévő játékosok intelligenciájához és döntéshozó képességéhez vezetett, ami ennek az egyik nagyon jó tulajdonságának tekinthető. játszma, meccs. A másik dolog, hogy a Bayes grafikája nagyon jó összhangban van azzal, amit a játékmenetben elvárunk, de az a hiba, amit az egész Kingdom Rush sorozathoz hozzá lehet fűzni, az, hogy ez a játék csak kampányfunkcióval rendelkezik, és többjátékos játékokkal, valamint futással az Alain módú játékot is megfosztották tőle.

Overall
8/10
8/10
 • Grafika - 8/10
  8/10
 • Sztori - 9/10
  9/10
 • Zene - 8/10
  8/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

Játék Trenches

Játék Wings of Bluestar