in

Játék Montezuma’s Revenge

Talán az ezen az oldalon manapság készült áttekintések inkább azokra a játékokra vonatkoznak, amelyek mindig nosztalgikus funkciókat hoznak létre a játékosok számára. Ebben az esetben el kell mondanunk, hogy a Montezuma’s Revenge-hez hasonló játékok nem csak megmutatkoznak köztük, de grafikájukban és a játék dizájnjában is sok játékos számára vitathatóak. a GamesFold oldalt nektek, kedves játékosok. Maradj velünk.
Talán az új generációk többsége, de még a mai Genjik sem tudják, honnan származnak a magas pixeles művészethez hasonló gyöngyszemek. Manapság mindig is ezek a játékok foglalták el a legtöbb játékot a Nintendo üzletekben. Ezeket a játékokat az arcade játékok és a konzolos játékok, például az Atari ihlették, amiről elmondható, hogy nem csak ezek a játékok találták magukat a játékosok között, hanem a világban megjelent új kiadások és alkotások is. Modern a régi stílus mellett A játékok készítése ezekhez a játékokhoz egy vonzó funkció megjelenését idézte elő ezekben a játékokban, ami hatalmas mennyiségű játékot eredményezett.

Természetesen arra is fel kell hívni a figyelmet, hogy a független játékfejlesztő csapatok és a játékosok is készítenek saját játékokat olyan játékok formájában, amelyek nem szeretnek túlságosan grafikát fejleszteni. Az olyan játékokat, mint a Montezuma’s Revenge, úgy kell fejleszteni, mint There. olyan játékok, amelyeket már felülvizsgáltak, és ezeknek a játékoknak az eladásai általában jók, és cserébe a játék tervezése sokkal kevesebb erőfeszítést igényel, ami az egyik érdekesség, amit érdemes megjegyezni a retro játékoknál. . A Montezuma bosszújának története azonban egy felfedező karakterről szól, aki szeret a föld mélyére menni, és felfedezni régi és ősi, valamint gonosz tárgyakat ezen alagutak és átjárók között. Éppen ezért a játékok alapvetően azokra a térképekre épülnek, hogy azokon a helyeken látod az építészedet, ahol nincs nagy globális térkép, és amikor játszol, látod, hogy a játék számos útját kell követned. A játéktérképek rögzített diákként vannak kialakítva, amelyek minden házában meg kell tudni emlékezni a tárgyakról és rejtvényszerűen megtalálni a játék fő útvonalát. Ezen túlmenően, mivel a játékban nincs hozzáférésed nagyobb térképhez, mindig rendelkezned kell olyan térképekkel a játékban, amelyek sok szakaszból állnak, mivel a játékban sok ajtó és kulcs van, amelyeket a játékban kell elérni. Ezeket a kulcsokat.

Menj a régiekhez, hogy megnyithasd őket és az új térképek ettől a résztől indulnak el Masha számára. A játék témája az Atari játékokhoz hasonlóan pixel art formában készült, és hallható az Atari játékok klasszikus soundtrackje, amit próbáltak böngésző és horror műfajban elkészíteni és frissességet adni a játéknak, ami jó a Montezuma bosszújának ebben a kontextusában.Nem sikerült olyan rosszul. Ezeken kívül a játékban szereplő játékok, köztük a rejtvények is jó irányba haladnak, de végül is azt kell mondani, hogy a játék számos szakasza jó és lebilincselő minőségű, de nem rendelkezik elegendő számmal, amit jó mondani.

Ez az egyik legkiábrándítóbb példa a bizalomépítésre ezekben a játékokban. A játékban a játék ellenségei korcsolyák, kígyók és egyéb tárgyak formájában vannak, amelyek jelenléte a játékban egyszerű és vicces módon történik, és teljesen amatőr játékká változtatták a játékot.
Általánosságban elmondható, hogy a Montezuma’s Revenge történetét kétélű kardnak kell tekinteni. Talán kívülről nézve ennek a játéknak a retro és régi megjelenése sok játékos számára jelentős, de amikor játszol, pixelhibák vannak a játékban. A játék kialakítása és száma A játék alacsony szintjei miatt az egész játékban nem kapja meg a megfelelő tartalmat, amit fizetni kell ezért a játékért, és azt is javasoljuk, hogy a Montezuma’s Revenge-et válassza második számú játéknak.

Overall
4.5/10
4.5/10
 • Grafika - 3/10
  3/10
 • Sztori - 5/10
  5/10
 • Zene - 3/10
  3/10
 • Játékmenet - 7/10
  7/10

Játék Match Ventures

Játék Ninja JaJaMaru: Retro Collection