in

Játék áttekintése ShapeVS

Az elmúlt néhány évben a kooperatív és többjátékos stílusú játékok kiadói piaca számos változáson és fejlesztésen ment keresztül, amelyek többsége nagyon jó visszajelzéseket kapott a rajongóktól. Versenyképes többjátékos játékokban, amelyekben több játékossal játszol, az akció sebessége és pontossága azon tényezők közé tartozik, amelyek meghatározzák a különböző versenyeken való kudarcot vagy győzelmedet. Az elmúlt évek egyik legsikeresebb versenyjátéka, amely egyedi játékmenetével gyorsan népszerűvé tudott válni a játékosok körében, a “Shape” játéksorozat, amely csak mobiltelefonokra jelent meg.

Ez az egyik olyan többszereplős partijáték, amelyet a legnépszerűbb kooperatív mobiljátékok között tartanak számon, és műfaja játékai között ragyogó gyöngyszemként tartják számon, amely minden játékost lefoglal egyedi tartalmával és játékmenetével. A sikeres megjelenést követően a ShapeVS a következő játék, amely csak PC-re jelent meg, és a Steam Early Access részeként már elérhető a rajongók számára.

A ShapeVS játékot a “Smash Attack Aus” stúdió tervezte és fejlesztette, és ez a cég első produkciója, és egy nagyon értékes játék, amelyet a Shape játéksorozat alapján fejlesztettek ki. Ez a cím egy 2-4 fős helyi többjátékos játék, amely a mobiljátékok néhány fő aspektusát veszi át, és teljesen új és innovatív módon változtatja meg azokat, például néhány egyszerű változtatást alkalmaz olyan játékokon, mint a Shape Fly és a with It új mechanikát és elemeket, a végtermék pedig egy csodálatos alkotást hoz létre, nagyon szórakoztató játékmenettel, amilyet biztos vagyok benne, hogy még sehol máshol nem láttál. Ebben a címben akár 4 másik emberrel is játszhatsz, és a kooperatív többjátékos játékok széles skálájában versenyezhetsz.

A ShapeVS játékmenetének középpontjában 9 rendkívül izgalmas és változatos minijáték áll, amelyek során a barátaiddal versenyezsz, és nyerés után te leszel a legfelső pozícióban. Alapvetően ez a 9 minijáték különböző játékmódnak tekinthető, amelyben a piros, kék, sárga vagy zöld szín kiválasztásával átveszi az irányítást egy kis kocka felett, és három másik emberrel versenyez. Néhány ilyen minijáték a Shape Battle, a Shape Fly, a Shape Move és a Shape Rush. Jelenleg ebben a korai hozzáférésű verzióban csak ez a négy játszható mód van, amelyek valóban felejthetetlen élményt nyújtanak.

A Shape Battle módban egy régi iskola felülről lefelé haladó halálmérkőzéssel kell szembenéznie. A Shape Fly mód a legfelismerhetőbb mód, amely egyszerű játékmenettel rendelkezik, ahol a játékosoknak egy gombot kell megnyomniuk ahhoz, hogy ütési erőt fejtsenek ki kis kockájukra, és lebegjenek a levegőben, miközben különféle manővereket hajtanak végre. Csak ügyelni kell a a mennyezetből és a földből kilépő pengék esetén az ebben a szakaszban utolsó túlélő játékos pontot kap.

A Shape Move mód, amely a Shape Zone mód kiterjesztett változata, megköveteli, hogy egy mozgó zónában maradj, ahol pontokat szerezhetsz. Ebben a szakaszban minden játékos megpróbálja eltávolítani ellenfelét a kívánt területről kis lövedékek lövöldözésével, vagy kilökni őket, és így saját maga cserélni. Ez a mód a másik három módhoz képest nagy reakciósebességet igényel, mivel a terület, ahol éppen tartózkodik, folyamatosan mozog és eltolódik. Ahhoz, hogy pontokat szerezzen, folyamatosan a kívánt területen kell mozognia. A Shape Rush mód a Shape játéksorozat ezen verzióján alapul, és fejlesztésre került. Ebben a módban az a feladat, hogy elkapjon egy csomó zuhanó platformot, és csak akkor kap pontot, ha az eltérül a képernyőről.

A menük kialakítása és a ShapeVS játék felülete jól sikerült és teljesen intuitív. A kezelőszervek is meglehetősen egyszerűek és könnyen megtanulhatóak, és minden játékmódban maximum négy gomb szükséges a vezérléshez. A játék grafikája és művészi stílusa a maga nemében teljesen egyedi, a legtöbb színpad háttere fekete, a fő elemek kialakításában pedig ügyesen alkalmazzák a különböző színeket, ami az alkotók kreativitását és művésziségét mutatja. A legapróbb részletekkel a leglenyűgözőbb tájakat tudták létrehozni. A környezetek és színpadok kialakításánál használt színpaletták nagyon érdekesek, és mindig a frissesség és frissesség különleges érzését keltik a játékosokban. A hangsáv a játék minőségének javításán is dolgozott, és professzionálisan illeszkedik a játék témájához.

Ne hagyja, hogy a ShapeVS játék egyszerű grafikája megtévesszen, ez a játék pillanatok alatt sikoltozni és nevetni fogja Önt és barátait, és könnyen az egyik legjobb, idén megjelent versengő és kooperatív stílusú játéknak tekinthető. A játék nagy változatossága azt jelenti, hogy minden új forduló frissnek tűnik, és szórakoztatja a játékosokat. Ez egy szórakoztató PvP játék klassz art stílussal és nagyszerű hangsávval, amelyet minden játékosnak ajánlok.

Overall
9.1/10
9.1/10
 • Grafika - 9.5/10
  9.5/10
 • Sztori - 8.5/10
  8.5/10
 • Zene - 9/10
  9/10
 • Játékmenet - 9.5/10
  9.5/10

Játék Midnight Fight Express

Játék áttekintése Mission 1985